Hvordan høre syren når du tar det?

Dietylamidet av lisersinsyren (LSD), også kjent som syre, ble ved et uhell oppdaget i slutten av årene & # 8216; 1930 av en farmasøytisk forsker. Ikke å få resultatene som er ønsket i utgangspunktet, avviste Albert Hofmann stoffet.

Deretter førte et tilfeldig møte ham til det som sannsynligvis var den første turen med syren. Beskrev det som & # 8220; betydelig rastløshet, kombinert med en liten svimmelhet & # 8221; I sin bok & # 8220;LSD: Mitt problem barn. & # 8220;

L’Syre er produsert av en sopp som vokser på rug og andre korn. Det er ulovlig i USA, hvor den ofte produseres i laboratoriene.

Det absorberende papiret er nedsenket i løsningen. Tørker og papiret er kuttet i små firkanter kalt faner eller slag. Det kan også tas som flytende, injisert eller inhalert.

En enkelt dose er ofte nok til å få effekter i flere timer. Dette er kjent som en syre reise og har en rekke mulige erfaringer.

Hvordan er en syre reise vanligvis?

L’Hver persons erfaring med syre, syre vil være annerledes. Faktisk kan hver tur være forskjellige. Man kan være veldig lett, men andre kan ta et skummelt og overveldende gjennombrudd.

Symptomene kan begynne å manifestere 20 til 90 minutter Etter å ha tatt en dose. L’hovedpisode kan vare flere timer.

L’Syre er en langvarig medisin D & # 8217;. Forblir i kroppen 6 kl. 15.00. De fleste syre turer vil ikke lenger vare enn 9 timer.

Reise

I denne perioden på & # 8220; tripping & # 8221; eller aktive effekter, kan du begynne å eksperimentere med sensasjonelle oppfatninger av hva som skjer rundt deg. Dette kan omfatte & # 8220; se & # 8221; fargen eller «8220; smaken & # 8221; lydene. Faste objekter, som møbler, kan starte på / # 822; mølle og krympe foran øynene dine.

Kommer ned

Går ned fra reisen du vil synes å gradvis gå tilbake til jorden. Tegn kan begynne å redusere intensiteten. Du kan føle deg sliten etter å ha passert tiden og vil sove.

Siste blinker

A & # 8220; Rest Glow & # 8221; Det er også mulig i flere timer etter slutten av reisen. Det kan virke som alt er & # 8220; lettere & # 8221; O & # 8220; lysere & # 8221; sammenlignet med før turen. Du kan også ha flashback-øyeblikk i flere timer, til og med dager, etter at syren er over.

Mikroduksjon

En microdose er en liten dose av et psykedelisk legemiddel som LSD, ofte en tiendedel av en normal dose. Noen ganger er det brukt til å behandle symptomene på angst og depresjon, men det er ikke tenkt å fullstendig omfavne dagen din. Men du vet lite om de langsiktige effektene av denne praksisen.

Hvordan høre kilden Første gang du tar det?

Hver tur er uforutsigbar. Til noen LSD-forbrukere vet ikke hva som vil skje, men for andre kan den lange perioden med variable eller uregelmessige symptomer være forvirrende.

Din første tur kan i stor grad avhenge av din mentalitet som avklædde det. Noen LSD-forbrukere hevder at deres holdning eller humør før de tar en dose syre, påvirker det som de prøver under det.

For eksempel kan folk som har hatt mye stress eller angst, ha en negativ opplevelse. Paranoia og frykt kan foreslås blant bilder og sensasjonaliserte lyder.

Andre kunne leve en’veldig positiv opplevelse. Dette kan inkludere opplevelsen av et vilt overdrevet miljø med lyse farger, motiver, eksplosjoner og haloer. De kan ha åndelige funn eller føler at du har fått en større forståelse av livet under reisen.

Bivirkninger av [8217; syrebruk

L’Syreinntaket kan ha mange effekter på sanser og oppfatninger. Noen av disse kan være positive og gledelige. Andre kan ikke være.

Fysiske bivirkninger

Lsd er et hallucinogen, men kan også forårsake fysiske bivirkninger. Disse kan inkludere:

 • svette
 • dehydrering
 • Økt hjertefrekvens
 • Økt kroppstemperatur
 • Hypertermi (høy kroppstemperatur opprettholdt) som kan føre til skade på nyrene

Psykologiske bivirkninger

Disse psykologiske bivirkningene kan være mer vanlig forbundet med en tur med LSD:

 • Sinestesia eller sensorisk forvrengning
 • hallusinasjoner eller forvrengninger i måten du ser ting rundt deg
 • paranoia
 • eufori

Overdreven bivirkninger

Lsd misbruk kan produsere følgende bivirkninger:

 • Toleranse. Du kan raskt utvikle en toleranse alle’LSD. I dette tilfellet vil samme mengde syre ikke generere de samme effektene. Du trenger mer for å generere et svar, noe som kan øke muligheten for negative effekter.
 • Psykologisk avhengighet. Mange avviser lett alle’LSD, spesielt hvis de har en dårlig tur. Noen individer kan utvikle en avhengighet av det og følelsene den produserer.
 • Tilbakeblikk. Folk som ansetter syre, kan eksperimentere & # 8220; reise & # 8221; Gjentas i mange dager, måneder eller til og med år etter en tur. Disse korte tilbakefallene kan disorienteres.
 • Vedvarende Perception Disorder fra Hallucinogens (HPPD). HPPD er en tilstand der flashbacks oppstår ofte.
 • Depresjon. De stygge turene kan gi deg følelser eller negative tanker på deg. Dette kan bli til angst eller depresjon.

Forskjellene mellom en god tur og en dårlig tur

Syren til en person kan produsere svært forskjellige resultater fra reisen til A’en annen person. Gode ​​turer kan virke drømmelig og euforisk. De stygge turene, D’en annen del, kan være ekstremt negativ og forårsake ubrukelig frykt og angst.

Du kan fortsatt oppleve de samme effektene som stoffet: forvirrede måter, hallusinasjoner og forvrengninger. Men de stygge turene kan ha et element i paranoia, frykt eller til og med depresjon.

Noen mennesker kan oppleve undertrykkende følelser. De kan anklage folk rundt dem av negativ oppførsel mot dem. Sjelden kan disse følelsene være så uutholdelige som en person kan ta hensyn til eller til og med prøve selvmord.

Det er ikke alltid mulig å vite hva din syre reise vil være. Du kan leve en’erfaring med syre med gode forhåpninger, men til slutt er det uforutsigbart. For noen mennesker er en dårlig tur nok til å overbevise dem om å gi opp stoffet for alltid. Men for andre er det bare et aspekt av # 8217;.

Hvordan føler du at du kommer fra en syre reise?

Mange på en syre reise er veldig opptatt i hele opplevelsen. I 6-15 timer kan du være forpliktet til å beundre de nye utsikten og stedene og prøve å behandle hva som skjer. Du kan føle en mental klarhet som hjelper deg med å tenke på livet på en ny måte. Det kan være veldig slitsomt.

Når effekten av en syre reise begynner å synke, kan tretthet oppstå. Mange mennesker vil sove under l’siste del av sin syre reise fordi de er så slitne og effektene har endelig dempet nok til å hvile.

Stimulering i løpet av de siste timene av en syre reise kan være undertrykkende. Noen mennesker kunne se etter et stille rom med lite å opphisse sansene, slik at du kan overvinne de siste timene lettere. Også avslappende musikk kan være velkommen.

Det er også viktig at du begynner å forsøke å hydrere deg selv i de siste faser av en syre reise. Dette skyldes at økningen i kroppstemperaturen er en vanlig bivirkning av syre, og du kan ikke tenke på å drikke mens du opplever en syre reise.

Men for å unngå å bli syk senere, er det godt å drikke vann eller oppfordre noen med hvem du skal hydrere deg selv hvis den kommer ned fra en syre reise.

Fare og forholdsregler

Reiser med LSD har mulige bivirkninger og komplikasjoner. Folk som ansetter syre, kan oppleve flashbacks for dager, uker eller måneder etter en tur.

Hvis de blir hyppige, kan du ha en tilstand som kalles en forstyrrelse av vedvarende oppfatning fra Hallucinogens (HPPD). Under en episode kan du oppleve øyeblikk av en tur, som forvrengte gjenstander, uvanlige lyder eller sterke lukter.

Du kan også oppleve flashbacks av en dårlig tur. Disse flashbacks kan bli sjokkerende og kan til og med begynne å forstyrre ditt daglige liv.

Noen Undersøkelser antyder at bruken av LSD kan utløse skizofreni hos personer som er forberedt på denne tilstanden. Imidlertid forblir denne forbindelsen Ikke tydelig.

Husk at LSD er ulovlig i USA. Hvis du kommer fanget med faner, kan du bli arrestert og håndtere juridiske konsekvenser, inkludert fengsel.

Ta bort

Syre turer er lange og ville erfaringer. Noen ganger er de positive og stimulerende, noen ganger er de negative og overveldende. Hver tur kan være annerledes, og det er vanskelig å vite hva du får med hvert skudd.