Hvordan høre analen? Hva å forvente

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Det er umulig å si nøyaktig hvordan analsex føles. Så mange faktorer, fra # 8217; noens anatomi til deres seksuelle opplevelse, spiller en rolle.

For å svare på spørsmålet det beste vi kan, se hvordan folket som hadde # 8217; anal beskriver følelsen. Vi har også samlet noen forslag til nybegynnere å maksimere glede.

Hvis du har prostata

Cisgender menn og folk tildelt som menn til fødsel har en prostata. Mens oppgaven med denne lille kjertelen er å produsere og skyve sæd, er det også fullt av følsomme nerver som kan skape svært hyggelige følelser.

Anal penetrasjon

Før du kommer til prostata, kom imidlertid i kontakt med alle nerveendene i og rundt # 8217;. Hvis du ikke er vant til, All’start kan du føle deg ubehagelig.

Denne innledende penetrasjonen er også ofte beskrevet som en følelse av inverse poop, bare på en mer behagelig og tilfredsstillende måte.

Og nå som l’andre ord p er der ute: følelse som om du kunne poop er veldig vanlig når du har penetrert analt. Dette er alle de samme nerver og muskler som spiller en rolle i Poop, tross alt.

Prostata stimulering

Prostata stimulering er ofte beskrevet som en gal god følelse. Som en del av din naturlige seksuelle respons, øker blodstrømmen til prostata, noe som gjør det hovne og bli mer følsomt.

Og om hevelse, rapporterer mange også å føle seg plutselig som om de trengte tisse, selv om blæren er tom.

Dette skyldes at prostata står foran blæren og urinrøret strømmer nettopp gjennom det. Følelsen er veldig vanlig og helt normal.

Hvis du ikke har prostata

Du trenger ikke en prostata for å nyte Anal & # 8211; alleluia!

Hver har samme antall deilige nerveendringer i og rundt # 8217;. Også, C’er et svært erotisk gledepunkt langs vaginalveggen som kan stimuleres indirekte gjennom # 8217;. Vi snakker om stedet a.

Følelsen av innledende penetrasjon er den samme som folk med en prostata. Alle’Start kan være litt & # 8216; ubehagelig og du vil nok føle deg som deg selv til å poop.

Det vil føre til en orgasme?

Selvfølgelig kan han selv.

Prostata orgasmer

Prostata orgasmer forårsaker kontinuerlige sammentrekninger som er beskrevet som intense bølger av dyp glede som kan føles gjennom hele kroppen.

Noen mennesker opplever også å bore flytende transenasjon fra penis når de har en prostata orgasme. Dette er helt normalt og noen ganger angitt som melking.

Anal orgasme

Du trenger ikke en prostata for å ha en anal orgasme. Analsex med en penis eller et sexleketøy kan indirekte stimulere punkt A i skjeden, som produserer en alvorlig vaginal fuktighet og intense orgasmer i hele kroppen.

Nøkkelen til et behagelig analsex og orgasmer er den rette blandingen av avslapning og spenning, så gjør alt du hjelper deg med å sette deg på & # 8217, riktig humør. Ta et varmt bad, berør de andre erogene eller se på områdene.

Forslag for å minimere smerte og ubehag

Hvis du er ny i analsex, C’et lite ubehag er forventet. Men hvis du ikke er tilstrekkelig forberedt, kan ting bli bestemt smertefullt.

Blant de smale kvartalene og en åpning som brukes til å bli brukt eksklusivt som et utgangspunkt for avkjøring, er det et faktum.

Mens en bit & # 8216; friksjon er hyggelig, kan for mye føre til hud tårer, selv kalt sprekker, i belegget av # 8217;. Disse kan øke risikoen for seksuelle overføringsinfeksjoner og andre infeksjoner.

Men det er et par ting du kan gjøre for å minimere ubehag.

Bruk veldig smøremiddel & # 8211; alvor

Smøremiddelet er viktig når det gjelder anal. Holder minimumsfriksjonen og hjelper din bakdør SESH til å bli mye mer væske (bokstavelig talt).

Du må bruke smøremiddelet til penis (eller sexleksen) og innenfor og rundt # 8217;. Når du tror du er tilstrekkelig smurt, legger du til Dell’andre. Ikke c’det er ikke noe for mye.

Velg smart

Silikon smøremiddel har en tykkere konsistens og varer lenger enn andre typer, noe som gjør det til Cadillac av smøremidler til analen.

Bruker leker? Velg en basert på en D’vann. Silikon smøremiddel kan bryte silikon leker. Gå til å forstå.

Gå super sakte

Bare fordi du er agitated og i byttet til lidenskap betyr ikke nødvendigvis at du er klar for handlingen. Sakte og konstant vinner løpet: Løpet er en hyggelig opplevelse som ikke slutter med en tur til beredskapsrommet.

Hvis det er for ubehagelig selv når du går sakte, kan du prøve en godt smurt finger eller et lite analsexleketøy før du bytter til en penis eller dildo.

Andre forslag til nybegynnere

Forberedelse til analen er spesielt viktig for neophytes. Her er noen andre forslag til nybegynnere å starte godt.

Vurdere l’anal trening

L’Anal trening refererer til den gradvise strekningen av anus som forberedelse til analsex. Du kan gjøre det ved hjelp av anal plugg eller anal dilatatorer, som starter med en liten og øker størrelsen.

Kjøp et Anal Training Kit her.

Ta en dusj

Der, det er ingenting å gjøre i buttene inneholder poop og C’er muligheten for at noen gjør sitt utseende under’anal.

Hvis dette gjør deg ubehagelig, gjør en rask skylling før’Hovedhendelsen kan bidra til å sette deg rolig. Også, din partner vil trolig sette pris på gesturen.

En såpevint dusj eller et bad er nok, men noen liker å bruke en enema før analsex for en grundigere rengjøring. Det er ikke nødvendig, men det avhenger helt av deg.

Bruk beskyttelse

Du kan helt spre seksuelt overførbare sykdommer gjennom analsex.

Bruk en form for beskyttelsesbarriere, som kondom for å redusere risikoen for seksuelt overførbare sykdommer og andre infeksjoner, inkludert:

  • Hiv
  • gonoré
  • Chlamidia
  • herpes

Bytt til analsex til vaginalen? Pass på at du ruller på en ny kondom i mellomtiden. Hvis du bruker hendene eller et sexleketøy, vask forsiktig.

Bunnlinjen

Analsex kan skade, men det er ikke nødvendig. Med en PO & # 8216; av forberedelse og mye smøremiddel, analsex kan virke utrolig, selv om det er ditt første raid i rumpa.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er pensjonert i hans skur for å skrive på jakt etter en artikkel eller intervjue helsepersonell, kan det bli funnet å ha det gøy for sin sjøby med ektemann og hunder i slep, eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up Paddleboard.