Hvordan holde et barn i armene hennes: trinnvis

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Nå som barnet ditt er her, har du sannsynligvis mange spørsmål om hvordan du skal ta vare på ham. Selv om du er en erfaren foreldre, alle «8217, start ting som hvordan å holde babyen din, kan virke rart eller til og med skremmende.

Her er en trinnvis veiledning om hvordan du holder babyen din.

Trinn 1: Vask hendene dine

Sørg alltid for at du har hendene dine rene før du tar barnet ditt i armene dine. Barnets immunsystem utvikler seg fortsatt, så noen bakterie som kan gjøre dem syke. Mens velsmakende med såpe og varmt vann virker det bra, vurder å plage en hånd desinfeksjonsmiddel for gjester som også vil skjemme bort babyen din. Vask hendene hver gang før du holder babyen i armene dine.

Trinn 2: Gjør deg selv komfortabel

Komfort er en av de viktigste tingene i å holde barnet ditt i armer. Ikke bare vil du føle deg fysisk rolig, men du vil føle deg trygg i grepet ditt. Aged fedre på bloggen & # 8220;Dads Adventures& # 8220; foreslår at det tar omtrent fem minutter å bli kjent med ideen om å holde babyen din i armer.

Alle’begynner det er godt å føle seg litt og # 8216; ut av hodet mitt. Fra den tiden og husk å puste!

Trinn 3: Gi støtte

Når en nyfødt holdes i armene, er det veldig viktig å alltid ha en hånd for å støtte hodet og nakken. Tross alt er barnets hode den tyngste delen av kroppen sin ved fødselen. Ønsker spesiell oppmerksomhet til barnets fontener, som er de svake punktene på den øvre delen av hodet.

Nyfødte har ikke en grunnleggende muskuløs kontroll for å holde hodet støttet av seg selv. Denne milepælen er vanligvis ikke nådd til nærmere Fjerde måned av livet.

Trinn 4: Velg din plassering

Hold starter med barnet løftet. Når du går for å løfte babyen din, legg en hånd under hodet og # 8217; andre under rumpa. Derfra, løft kroppen på brystnivået.

Så lenge du støtter babyens hode og nakke, er stillingen avhengig av deg. Det er en rekke stikkontakter som du og barnet ditt kan ha det gøy. Noen av disse stillingene er også gode for brystbreasting eller L & # 8217;. Eksperimenter prøver å se hva det beste for begge ser ut til å se.

Vugge

Del på Pinterest

Vuggen er en av de enkleste og beste måtene å holde babyen i armene dine for de første ukene i livet:

 • Med barnet i en horisontal stilling på # 8217; brystets høyde, skyv hånden fra bunnen til # 8217; høy for å støtte nakken.
 • Skyv forsiktig babyens hode i albuenes # 8217;.
 • Mens du fortsatt venter på hodet ditt, flytt hånden fra bakarmen til bunnen.
 • Din frie arm vil kunne gjøre andre ting eller gi ekstra støtte.
 • Holder på skuldrene

  Del på Pinterest

 • Med barnets kropp parallelt med din, øker hodet til høyre på skuldrene.
 • Hviler hodet på brystet og på skulderen slik at de kan passe på deg.
 • Hold en hånd på hodet og nakken og # 8217; andre på babyens sittegruppe. Denne posisjonen kan også tillate barnet å høre hjerteslaget ditt.
 • Mage

  Del på Pinterest

 • Støtte babyen din, magen ned, på # 8217; underarmen med hodet opp mot albuen.
 • Deres føtter skal lande på begge sider av hånden, på hjørnet nærmere bakken slik at barnet er litt tilbøyelig.
 • Denne stillingen er nyttig hvis barnet er gassformig og trenger å være burpping. Forsiktig kjærtegner baksiden av barnet for å gjøre gassarbeidet.
 • Ri

  Del på Pinterest

 • Sett deg ned en stol med føttene dine velfyret til bakken og legg barnet i fanget mitt. Hodet deres skal være på knærne, med forsiden opp.
 • Øker hodet med begge hender for støtte og underarmer under kroppen. Barnets føtter skal settes i live.
 • Sjekk inn

  Vær oppmerksom på barnets humør mens du holder den i armene hans. Hvis de er kresen eller gråter, kan du prøve en «8217; andre steder å se om dette setter dem mer rolig. Du kan også prøve en søt og langsom sving. Vær oppmerksom på at barnets hode alltid skal slås for å tillate dem å puste.

  Flere forslag

  • Prøv hud hudkontakt mens du holder barnet i armene hennes. Det er en fin måte å knytte dem til og holde dem varme. Du kan stripe den til bleen, sett den mot din nakne bryst og dekk den med et teppe.
  • Velg en sitteposisjon hvis du føler deg nervøs all’ideen å holde barnet. Sitting er også en god ide for alle som ikke har styrken til å støtte barnets vekt, som barn og eldre mennesker.
  • Bruk en babybærer, som en wrap Boba, for å holde hendene fri. Følg alle instruksjonene på Courier-pakken. Foreslå tilstrekkelige stikkontakter og stillinger Alle’alder.
  • Bruk en støttepute til nyfødte, som en boppy pute, når du holder babyen i lange perioder eller for å hjelpe med å amme.
  • Ikke kok eller bære varme drikker mens du holder barnet. Kniver, flammer og overflødig varme er farlig og kan forårsake utilsiktet skade. Hold deg unna de andre som jobber med de tingene i nærheten av deg.
  • Hold barnet ditt med begge hender mens du går opp og gå av trappene for større sikkerhet.
  • Rist aldri babyen din, både for å spille og å uttrykke frustrasjon. Dette kan forårsake blødning i hjernen og til og med døden.

  Kommende trinn

  Ikke c’det er virkelig en riktig eller feil måte å holde barnet i armen hvis du holder disse forslagene i tankene. Selv om de er små, er nyfødte mindre skjøre enn du tror. Nøkkelen er å bli komfortabel og støtte ditt lille hode og nakke på babyen din. Selv om du holder barnet ditt i armene dine er morsomt eller skummelt i begynnelsen, vil du snart bli en annen natur med øvelsen.

  Spørsmål:

  Hva er noen nyttige ressurser for nye foreldre å lære å ta vare på et barn?

  Anonym tålmodig

  TIL:

  Det er mange gode ressurser. Ditt barn
  Barnelege kan være nyttig. En god bok er & # 8220;Hva
  Forvent det første året
  & # 8220;
  Sandee Hathaway. Besøk også http: // kidshealth.org
  for mer informasjon.

  University of’Illinois-Chicago, College of Medicine

  Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

  Del på Pinterest