Hvordan håndtere tapet av venner når du lider av depresjon

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

I livet mister alle og tjener vennskap og relasjoner; Det er uunngåelig.

Men jeg oppdaget at skuddet av å miste noen jeg stolte på da jeg hadde å gjøre med depresjon eller falle tilbake til matforstyrrelsen var mye mer intens.

En av de vanskeligste tingene jeg måtte akseptere i min gjenoppretting fra en psykisk lidelse er at jeg vil miste deler av mitt støttesystem underveis.

Depresjon kan få deg til å føle deg alene eller hvordan du samler deg sosialt. Kaster en smertefull pause mellom venner, og du kan finne deg selv å forsvinne helt fra sosiale sirkler.

Jeg lærte mye om min styrke for å overvinne disse vanskelige tapene, og jeg fikk også mye klarhet om mine venner, vil virkelig være der i mine verste dager (og bedre!).

Smerten av bryteren på # 8217; vennskapet var i lang tid

En av de første tapene jeg måtte møte på grunn av mine psykiske vanskeligheter var to vennskap jeg hadde opp til mitt siste år på videregående skole. En jente var den første personen med hvem jeg ble betrodd på kampen mot en matforstyrrelse.

Vi var en nærliggende gruppe på tre. Til de forlot meg.

Disse tapene var ødeleggende.

Jeg kjempet også for å se dem i skolens korridorer. Jeg skammer meg fordi de bestemte seg for å slutte å snakke med meg på grunn av mine kamper med depresjon. Han så ut som min feil.

Følelsen av tap jeg prøvde har blitt bemerkelsesverdig forsterket fordi jeg sliter med depresjon og selvmordstanker.

Jeg har blitt isolert og jeg avbrutt planene ofte på grunn av min depresjon og mine spiseforstyrrelser. Jeg legger all den energien som jeg hadde i de to vennskapene. Men over tid nærmet de # 8217; en ALLE’andre som vi gikk bort.

Mine venner har forstått i lang tid, til de ønsket å møte min depresjon.

Etter å ha mistet disse vennene, følte jeg meg mer enn noensinne.

Jeg hadde også betrodd en «8217; mine psykiske helseproblemer, som selvvennlige, bare for å få henne til å si til mine klassekamerater.

Dette var l’mer smertefullt eksempel på den typen & # 8220; vennskap og # 8221;. Det virket fantastisk og god støtte når vi snakket om. At forreds for tillit forblir hos meg i lang tid.

Min 23 år gamle han gråter et par dager og tester fortsatt den enorme smerten fordi jeg aldri uttrykte meg selv eller endte da jeg var 15 år gammel.

I stedet, fra den dagen på, lot jeg ikke å kjempe mot # 8217; autolesionism. Jeg svelget smerte og jeg oppførte seg som deg selv godt. Jeg tillot meg ikke å ha en stemme.

Jeg vil også ha snakket for meg selv når mine beste venner har forvist meg selv som en bekjent venn.

Del på Pinterest

Finn min stemme

Nå er jeg mye bedre, og jeg er videre på min tur til utvinning.

Jeg har ikke skadet meg i mer enn tre år, og generelt kan jeg bedre uttrykke mine følelser og behov for venner.

Snakker og forsvarer meg selv når ting ikke er gode var avgjørende for min personlige helbredelse.

Når jeg lærte at jeg kunne bruke stemmen min til å reparere forholdene effektivt, var jeg i stand til å la noen ikke-konstruktive vennskap gå og helbrede.

Hvis en venn sier eller gjør noe forstyrrende, snakker jeg, men jeg gjør det vennlig. Jeg tror at med reparasjon av ethvert forhold, vil du prøve å forstå deres side, men fortsatt formidle dine tanker, slik at du kan bli hørt og validert.

Finn nedleggelse og aksept

I tillegg til å snakke, var det nyttig for meg å gjenkjenne at slippe av noen betyr ikke at du hater det eller ikke hilser deg hver god. Hver venn jeg hadde L’Jeg elsket det ømt.

Noen ganger fungerer ikke relasjonene, og to personer skiller seg eller er ikke så nært som det var en gang.

Nå fokuserer jeg på min innsats på # 8217; takknemlighet for de vakre minner vi har gjort sammen.

Min helbredelse viste meg at selv i kortsiktige eller dårlige vennskap, kan jeg finne en nedleggelse, gi slipp på mye smerte som tilfredsstilte meg og til slutt, for å finne styrken til å fortsette å bevege seg fremover.

Konsentrere deg om dine kjære

Når jeg mister en vennskap jeg virkelig bryr meg, mine kjære løper alltid meg.

Når jeg føler meg skyldig i hvordan du er ferdig med en vennskap, er mine kjære alltid der for å bekrefte at jeg er en god venn og anerkjenner at jeg oppriktig holder folk.

Noen ganger & # 8220; du er bedre uten dem & # 8221; Det kan virke overflødig og enkelt, men det hjalp meg med å forstå at når konfliktene overskrider de positive aspektene, er det bedre at begge menneskene blir møtt.

Selv om det er smertefullt og skuffende, vil det noen ganger slippe unna det beste.

Konsentrere seg om de som forblir i mitt liv i tordenværene minner meg om at jeg ikke er håpløs eller ødelagt; Jeg er beviset på at jeg ikke har feil for å miste vennskap.

Og med tid og helbredelse lærte jeg at selv om den andre personen alvorlig skadet meg, er ikke engang mine tidligere venner helt skyldige.

Å være en venn av noen med psykiske helseproblemer kan noen ganger være vanskelig, og jeg prøver også å forstå hvor de kommer fra.

Og akkurat som vi kan miste venner under depresjon, kan vi også gjøre nye ved å finne våre stemmer.

Til slutt er det mange positive minner og folk i mitt liv som feirer hver dag.

Lexie Manion er en supporter av mental helse, en «8217; kjærlig overtredende. Du bruker Instagram Og hans Dedikert portal å dokumentere sin depresjon og utvinning av spiseforstyrrelser. Lexie deler sitt liv med verden for å utdype og å helbrede gjennom sine egne kamper. Han håper å hjelpe og inspirere andre underveis.