Hvordan håndtere seksuell frustrasjon: Solitaire, i relasjoner, andre

Del på Pinterest

Du har en kløe du ikke kan skrape seksuell variasjon? Rull ned til Sessur Råd om hvordan du klare det, uavhengig av om kjønn er på bordet eller ikke!

Hva er egentlig?

Spør alle som noen gang har vært seksuelt frustrert og vil fortelle deg: den dritten er ekte! Men det er ikke noe du vil se definert i en medisinsk lærebok.

Jeg Sessuologa Tami Rose, eier av Romantiske eventyr, En voksen boutique i Jackson, Mississippi tilbyr denne definisjonen:

; Seksuell frustrasjon er et naturlig svar All’eksistensen av en ubalanse mellom hva du vil (eller du trenger) seksuelt og hva du mottar eller eksperimenterer.& # 8221;

Det manifesterer seg annerledes i alle. For noen mennesker kan det presentere seg som sinne eller generell agitasjon, for andre, depresjon eller angst. Og for noen, som en bevisstløshet.

Det er en milliard av forskjellige årsaker, men noen av de viktigste inkluderer:

 • Mangel på spenning
 • Mangel på orgasme, mangel på intensitet på’orgasme eller mangel på flere orgasmer
 • Skam for hva slags sex du gjør, du har hatt eller vil du gjøre
 • ikke å ha den typen sex du vil gjerne gjøre

& # 8220; Noen ganger hva folk tror er seksuell frustrasjon er faktisk mangel på tilfredshet for qualcos’annet enn det som skjer i deres liv & # 8221; sier urologen og seksuell helse ekspert Dott.SSA Jennifer Berman, Co-dirigent av Day Talk Show & # 8220; Legene & # 8221;.

& # 8220; Noen ganger føler noen det fordi det ikke er tilstrekkelig utfordret til å fungere, noen ganger er det fordi det ikke kobler sammen med partneren din.& # 8221;

Det er normalt

Først av alt, vet at følelsene og følelsene du føler er helt og helt normale!

& # 8220; Uansett sex og seksualitet, vil nesten alle oppleve seksuell frustrasjon på et bestemt tidspunkt i deres liv og «8221, sier Eric M klinisk seksuell konsulent. Garnison, forfatter av & # 8220; master sex i flere stillinger og # 8221;.

& # 8220; eller fordi de vil ha sex når partneren deres ikke gjør det, eller fordi de vil ha sex og har ingen noen å gjøre med.& # 8221;

ADDS: & # 8220; Mainstream media får oss ofte til å tro at vi skal ha strabilla sex hele tiden, noe som kan øke følelsen av frustrasjon og agitasjon når vi ikke gjør fantastisk sex hele tiden & # 8221;.

Hvordan gjenkjenne det (hvis det ikke allerede er klart)

Beskriv din stat D’Soul i tre adjektiver. Fremover, skriv dem.

Se nå dem. Hvis adjektivene du er oppført, er alle regnbuer og unicorns, er du sannsynligvis ikke seksuelt frustrert.

Men hvis de er alle negative & # 8211; agitated, sint, frustrert, gretten, irritert, etc. & # 8211; Du må forstå hvor de følelsene kommer fra.

Du hadde mye stress på jobben? Noen stoppet deg i målparkeringen? Det er sannsynlig at dine negative følelser skyldes situasjonsspenning eller mangel på søvn.

Hvis det imidlertid ikke er noen åpenbar seksuell årsak, er det på tide å se på ditt solo eller par seksuelt liv. Spør deg selv:

 • Kjæresten min og jeg gjorde mindre sex enn vanlig? Jeg onanerte sjeldnere?
 • Min partner nektet mine siste invitasjoner til å ha sex (dvs. fremskritt)?
 • Jeg var for trøtt til å onanere eller ha sex før jeg gikk i seng?
 • Det er ting jeg vil ha seksuelt at jeg ikke kan utforske?
 • Jeg engasjert i atferd & # 8220; mer risikabelt & # 8221; Å tilfredsstille mine seksuelle behov?
 • En nylig endring i kroppen min eller narkotika har påvirket min evne til å ha tilfredsstillende seksuelle relasjoner?

Hvorfor det skjer

[8220; Når det gjelder seksuell frustrasjon, forstår hvorfor det skjer, er mye viktigere enn hva som skjer, sier Garrison. & # 8220; Årsaken lar deg håndtere det riktig.& # 8221;

Noen ganger er kroppen din

Eventuelle nye lesjoner, kroniske smerter, visse sykdommer, avhengigheter og gynekologiske problemer kan forstyrre din evne til å ha sex eller orgasme, noe som kan føre til seksuell frustrasjon & # 8221; sier Garrison.

& Det samme gjelder hvis partneren som du vanligvis har sex har å gjøre med en av disse tingene.& # 8221;

Fordi sex under og umiddelbart etter fødselen kan være smertefull eller uinteressert for noen vulva-eiere, er det normalt at deres partnere skal føle seg seksuelt frustrert i denne perioden, sier han.

Noen stoffer som antidepressiva, selektive serotonin reuptake inhibitorer (SSRI), prevensjon og beta-blokkere (bare for å nevne noen) er kjent for å ha funky effekter på libido og på orgasme.

Hvis du nylig har ansatt et av disse stoffene, snakk med legen din i bivirkningene du finner.

Noen ganger er det hjernen din

& # 8220; Stress og # 8217; Angst, spesielt hvis i gang, kan virkelig ødelegge en persons libido, L’interesse for sex, evnen til å nå / sier Berman, sier Berman.

Det samme gjelder depresjon. Søk fra 2012 Vis at deprimerte mennesker har sex sjeldnere, de har en lavere libido og er generelt mindre fornøyd med deres forhold.

Og noen ganger er det din rotasjon & # 8211; eller hans mangel

Med par, når en partner føler seg seksuelt frustrert [og], har ikke tilstrekkelig formidlet sine ønsker med sin partner, [dette] forlater partner alle «8217; Darkness av hans ønsker og # 8221; sier Garrison.

Eller det kan være at du og din leketøy eller partner ikke lenger er kompatibel. Skjer. Vår seksuelle smak og preferanser endres over tid.

Hvordan du føler om det bestemmer hva som kommer etter

Du vil møte disse følelsene? Eller du vil vente på at de skal gå alene? Valget er ditt.

Men Garrison sier det på tide å lete etter hjelp av en sex profesjonell eller mental helse hvis disse følelsene er:

 • Påvirke din økonomi
 • påvirke måten din partner eller andre mennesker i livet ditt
 • gjør å handle impulsivt eller på måter som ellers ville du ikke gjøre, hvordan du hopper over jobben eller forråder din partner

Hvis seksuell aktivitet ikke er på bordet

Kanskje din partner nylig har overført over hele landet. Eller kanskje du er en ensom ranger som for tiden er tvunget til å sove.

Hvis du prøver å overvinne denne frustrasjonen uten å bruke hendene (eller munnen) din partner, kan disse forslagene hjelpe deg.

Inkludere fordi solo sex ikke er på bordet

& # 8220; Hvis noen er seksuelt frustrert, men ikke vil onanere, bør det forstå hvorfor den kliniske sexologen Sarah Melancon, PhD, sex ekspert og relasjoner for Sextoycollective.com.

«Det er din negative sexutdanning å snakke? Du skammer deg for å onanere? Du vet ikke hvordan du får deg til å komme? & # 8221;

Hvis negative seksuelle meldinger hindrer deg i å ha solo sex, anbefaler du deg å jobbe med en sexterapeut: Masturbation er en av de beste medisinene for seksuell frustrasjon!

Lytt til musikken som reduserer deg

Det er ikke på tide å passere i streaming uklad, banker eller andre sanger på sexspilllisten din.

I stedet heve volumet på noe avslappende, som folk eller akustisk.

& # 8220; Musikk er en kraftig manipulator av humøret & # 8221; sier Britney Blair, Grunnlegger av den seksuelle terapi klinikken Klinikken og medstifter av Lover, En bedre app for sex.

Trening

Kickboxing, hot yoga, crossfit. Blair sier at når du har den rette aktiviteten for deg, kan frigivelsen av energi og «8217 tilstrømningen av endorfiner hjelpe deg.

Frivillig

Det kan virke trivielt, men Blair sier: & # 8220; Flytt selvoppmerksomheten fra selvet til en annen, kan hjelpe & # 8221;.

Dessuten gjør noen ganger noe annet enn å brede hvor seksuelt frustrert kan være nyttig, sier han.

Finn noen til å omfavne

Garrison sier at noen ganger er det ikke sexet du ønsker når du er seksuelt frustrert: det er den menneskelige berøring.

, Kjent som lær sult, når vi passerer lange perioder uten å skjemme bort, krammer eller omfavner en’en annen person, vi ønsker å berøre, selv om det ikke er seksuelt & # 8221;, sier han.

Prøv å omfavne din mor lenge neste gang du ser den. Eller spør din beste venn om det ville gå til Netflix og vil bli bortskjemt. Eller gå til & # 8211; eller organisere! & # 8211; En velværefest.

Ta vare på andre kroppsfunksjoner

Vi snakker ikke bare om poop her!

Det er svært vanlig for folk å ignorere deres grunnleggende kroppsbehov som sult, tørst og søvn og søves melancon.

For eksempel, hvor mange ganger har du fortsatt å bla og gjenta deg selv og 5 minutter!& # 8221; til blæren din er i ferd med å eksplodere?

Problemet er at når du slutter å lytte til kroppen din, stopper den også & # 8216; å snakke med deg » 8221; sier.

& # 8220; begynn å sjekke med kroppen din ikke-seksuelle behov kan hjelpe deg å bli mer oppmerksom på dine seksuelle behov.& # 8221;

Og når du er klar over dine seksuelle behov? Vel, du er mer i stand til å få dem til å møte og unngå seksuell frustrasjon. Vinnende!

Husk at alle følelser er midlertidige

& # 8220; ingen føler seg frustrert, eller noen andre følelser, ubestemt «8221; sier Blair. & # 8220; Vær medfølende med deg selv og vet at dette også vil passere.& # 8221;

Hvis det er på bordet og for øyeblikket er du bare

Ingen fløyte, ikke noe problem. Du trenger ikke å ha et veldig seriøst forhold for å ha din.

Senk deg selv

Nøyaktig, det er tidspunktet for sagene.

Hvis ditt favorittslag ikke hjelper deg med å overvinne denne seksuelle frustrasjonen, tenner det!

Du kan prøve:

 • lange slag og bevisst opp og ned
 • Tråder jagged og diagonal
 • Berører Point & # 8220; det & # 8221;
 • Øk eller redusert hastighet eller trykk

det gikk ikke? Prøv å gjøre kjærligheten med deg selv

& # 8220; Hvis du onanerer veldig raskt, nesten som om du prøver å gjøre det over, kan du ikke være veldig fornøyd, og du kan føle deg enda mer frustrert & # 8221; sier Melancon.

Derfor foreslår han å gjøre kjærligheten med deg selv. & # 8220; ta deg tid, og du vil bli mer fornøyd.& # 8221;

Du kan også prøve kanten, også kjent som kontroll over # 8217; orgasme, som involverer konstruksjonen av deg selv opp til # 8217; orgasme. Orgasme igjen og igjen til du endelig lar deg ende opp med en stor bang.

Det er antatt at kanten er oversatt til en orgasme & # 8221; Beste & # 8220; O & # 8221; større & # 8220;, noe som betyr at det kan være effektivt i # 8217; hjelpe deg med å knuse seksuell frustrasjon & # 8221; sier Garrison.

Ha en natts eventyr

Så lenge alle involverte menneskers samtykke & # 8211; Og jeg er i den rette tilstanden til D’sjelen til samtykke & # 8211; Og de er klar over at dette er en situasjon på en natt, dette er veldig på bordet.

Pass på at du bare trener sikrere sex.

Oh, og vennligst send en melding til en venn på forhånd slik at noen vet hvor du skal, eller du inviterer en og # 8220; Ukjent & # 8221;.

Vurder en venns situasjon med fordeler

Selvfølgelig kan FWBS være rotete. Men hvis alle er på forhånd om hva de håper å få fra situasjonen & # 8211; I ditt tilfelle, seksuell tilfredshet & # 8211; Selv situasjoner kan være fantastisk!

Hvis du har en venn med hvem du flirte (og kanskje du allerede har møtt en gang), kan du prøve å spørre:

 • & # 8220, vær så snill å sende meg en fantastisk emoji (eller ignorerer denne teksten!) Hvis du ikke er nede. Men hvordan vil du føle deg om en venns situasjon med fordeler? For øyeblikket prøver jeg ikke å gå ut med noen, men det er ikke en hemmelighet jeg alltid har funnet deg søt. & # 8221;
 • & # 8220; hei :). I øyeblikket ser jeg ikke etter et seriøst forhold, men jeg vil gjerne invitere deg til en romantisk kveld på kinoen, hvis du er interessert. & # 8221;

Når du oppretter teksten din (eller enda bedre, IRL Lifts), følg disse reglene:

 • Vær ærlig, du leter ikke etter noe seriøst.
 • Forklar nøyaktig hva du leter etter (sex).
 • Sørg for at personen kan føle seg rolig i å si nei.
 • Ikke spør igjen eller få dem til å føle seg rart hvis de sier nei.
 • Prøv å gå ut med noen

  Bare fordi du ikke har et forhold nå, betyr det ikke at du ikke kan eller du ikke vil være i 3 måneder og # 8230; Og selv om det ikke alltid er slik, la oss komme ut av boning.

  Så hvis du føler deg og # 8220; klar & # 8221; (stol på ditt instinkt her, folk) å gå ut, gå inn i verdens avtaler!

  Du kan:

  • Last ned appene.
  • Av & # 8216; til de menneskene du kommer ut igjen!
  • Be vennene dine om å organisere deg selv.
  • Be noen om å gå ut, hvis C’er noen som du ble forelsket i det.

  Ta en prostituert

  Hvorfor ikke tilfredsstille dine seksuelle behov med en profesjonell hjelp? De som bestemmer seg for å ta, vil avhenge av din seksuelle smak.

  For eksempel, hvis du er interessert:

  • Å være underdanig, kan du ta en dominator å knytte
  • Ser på noen Masturbating, kan du ansette en webkamera modell
  • gi muntlig, du kan ta en uavhengig seksuell entreprenør

  Hvis det er på bordet og du har et forhold

  Uten tvil, føler seg seksuelt frustrert når du går ut med noen suger. Heldigvis er det ting du kan prøve.

  Hvis du ikke er sexet, starter sex

  Hvis problemet er at du og din partner savnet vane med å ha sex og tilbrakte et minutt, sier Berman det kan være like enkelt som å invitere partneren din til [Sett inn her l’Seksuell aktivitet] med deg!

  Hvem vet, kanskje de var seksuelt frustrert som deg.

  Kommunisere, kommunisere, kommunisere

  SE & # 8220; gjør sex & # 8221; Det vil ikke fungere for dere to, det er på tide å ha en ærlig samtale med partneren din om hva du føler og hvorfor.

  & # 8220; denne samtalen [kanskje] være vanskelig & # 8221; sier garnison. & # 8220; men det er nødvendig.& # 8221;

  Her er noen måter du kan snakke om det med partneren din, avhengig av hvor din seksuelle frustrasjon kommer:

  • «Jeg leste en artikkel på pegging og jeg tror det er en’intim opplevelse som jeg vil prøve med deg. Det er noe du kan være villig til å lære mer og prøve sammen? & # 8220;
  • «Jeg vet at p-in-v sex ikke var mulig siden barnet ble født, men jeg vil gjerne eksperimentere med andre typer intimiteter. Det er noe du vil være villig til å prøve? & # 8221;
  • «Jeg føler at vi ikke hadde hatt sex på grunn av [nummer x], og jeg vil gjerne snakke om det. Jeg savner å føle deg nær deg. & # 8221;

  Ta av dine favoritt seksuelle handlinger fra bordet

  Hvis du og din partner har en seksuell rutine & # 8211; Hvor mange langsiktige partnere gjør & # 8211; Utelukke & # 8220; den samme gamle mannen, den samme gamle & # 8221; kan hjelpe deg med å komme nærmere sex fra et mer eksperimentelt sted.

  & # 8220; i stedet for å gjøre og # 8217;, må du ta deg tid til å leke sammen og se så’andre gjør at du føler deg bra & # 8221; sier Melancon. Moro!

  Hvis du fortsatt sliter med å finne konsentrasjonen

  Du har prøvd det ovenfor, men du har fortsatt alle disse følelsene som du ikke vet hva du skal gjøre? Det er på tide å involvere fagfolk.

  En seksuell og relasjons terapeut er en god ide om du sliter med seksuell skam, seximpulser og seksuell frustrasjon.

  Det samme gjelder hvis du leter etter noen som skal gå med fløyten din.

  Bunnlinjen

  Vær seksuelt frustrert kan være det verste.

  Enten du er singel eller engasjert for livet & # 8211; Og villig til å gjøre det med ditt sexy selv eller nei & # 8211; Det er måter ikke bare å stoppe seksuell frustrasjon, men å bli seksuelt fornøyd!

  Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på benk eller poledans. Følg den opp Instagram.