Hvordan håndtere omsorg for foreldre som alder mens de hevder sine barn?

Balanse utvinning fra fødsel, amming et barn og ta vare på tre større barn som hjelper foreldrene mine til å ta gode livsbeslutninger ikke var lett. Her er mitt råd for generering av smørbrød.

Del på Pinterest

Jeg var veldig gravid av min fjerde og siste sønn da min far på 71 år, veldig passform, som ofte løp på veien, hadde et ødeleggende slag. Jeg visste at denne dagen før eller senere ville det komme, men nå?

Det var min offisielle introduksjon i en stadig voksende klubb kalt generering av smørbrød, et begrep som brukes til de som har eldre foreldre som kan bli belastet med å ta vare på å heve barn samtidig. Med mange av oss som har barn i avansert alder (jeg var 41 år gammel da jeg hadde min minste) å være medlem av sandwichgenerasjonen blir stadig mer vanlig.

I dagene og ukene etter min fars slag gjorde jeg mitt beste for å besøke ham på sykehuset hver dag etter å ha satt mine tre gutter i skolealderen på deres buss. Jeg var på slutten av en krevende graviditet og led av de første stadiene av Preeclampsia, jeg hadde også et barn med alvorlige problemer med funksjonshemning.

Jeg kunne føle helsen min som ble strukket som jeg gikk frem og tilbake fra # 8217; sykehus. Min eneste bror er dypt syk og bor i et familiehus, så jeg var den eneste sønnen som foreldrene mine måtte hjelpe. Jeg ønsket også & # 8211; Og jeg trengte & # 8211; å være der, men det har ikke endret # 8217; intens balanse og følelser av overveldende at denne nye fasen av livet har brakt.

Til slutt ble faren min overført til et rehabiliteringssenter bare en by fra huset mitt, men hans tid var det utfordrende. Rehabilitering krever både emosjonell og fysisk jobb. Jeg gikk for å se ham hver dag, og han fortalte meg å ta ham hjem, ba meg fra sengen sin med en alarm knyttet til den som advarte personalet hvis han kom ut (eller falt). Jeg følte meg veldig syk fordi jeg forsto sin sinne, men det var ikke sterkt nok eller klar til å forlate.

Min mor var fantastisk, men C’Det var så mye å absorbere. Jeg deltok i hvor mange flere møter jeg kunne på min far med henne, som fungerer som en andre serie øyne og ører, for å ta notater og hjelpe deg med å forsvare ham mens du prøver å gjøre deg klar for min overhengende fødsel. Det var mye.

For første gang var min veldig gode far blitt skjøre. Bokstavelig talt fra # 8217; i dag har i morgen passert fra løpet til maratonene alle’være bundet på rullestol, iført kompresjonssokker og nekte å spise, i stedet foretrekker å drikke protein smoothies.

Heldigvis har min far gjenopprettet fra sitt slag, men jeg skjønte at problemene mine foreldrene mine sliter på, er utrolig lik på problemene jeg står overfor mine barn som vokser. Fremme uavhengigheten, men samtidig være trygg.

Så hva hjelper når du er i denne situasjonen?

Hindre burnout å si nei

Når du er medlem av sandwichgenerasjonen, brenner du ofte lyset i begge ender. Så langt det kan være vanskelig, etablere grenser for deg selv er grunnleggende.

Lær å si nei. Identifiser hva utenlandske ting legger til stresset ditt og se om du kan fjerne dem fra platen. Å gjøre godbiter for salg av førskolebarn er virkelig nødvendig på dette tidspunktet?

Ikke katastrofen, handle

Jeg pleier å holde seg våken om natten på en katastrofal måte. Alle kan bli hektiske for bekymring, men alt som gjør, er å bruke din dyrebare energi og mental helse. Skriv dine bekymringer i stedet og lage en liste over tråder som kan følges.

En ting som bekymret meg mest om foreldrenes reise, så jeg snakket med dem. Min mor skriver hvor de går og innsjekking i løpet av turene og laget en «8217, enorm forskjell i mitt stressnivå.

Hold viktig informasjon på fingertuppene

Ingen forventer det verste, men planlegging på forhånd, du kan eliminere litt og # 8216; av stress fra’ligning hvis det gjør det. Snakk med foreldrene dine og sørg for at de er tilstede dagens sunne delegasjoner og at artikler som Wills, informasjon om og forhåndsprogrammerte begravelsesdokumenter er tilgjengelige når som helst.

Dette er bra for deg også for din unge og voksende familie. Ingen ønsker å skynde seg og finne viktig informasjon i midten av en medisinsk krise.

Ikke forsink vanskelige samtaler

Min svigermor er nå enke og bor i ørkenen av’Arizona, og mannen min er hans eneste sønn. For å nå det, er det en 6-timers flytur fra en 2-timers reise. Vi snakker med deg nå hva du skal gjøre hvis han har en medisinsk krise, så vi vet at hans ønsker uttrykkes fullt ut, og vi kan flytte med sikkerhet.

Mange er redde eller er flau for å snakke med foreldrene sine til vanskelige emner som livsdelen eller kanskje overføringen fra hjemmet eller staten, men hva er verre? Å ha dem nå når alle er sunne og kan ta avgjørelser eller må gjette i en krise?

Ikke alle av oss vil vi bli en del av generering av smørbrød, men for de av oss som er en del av det, planlegger så tidlig som mulig, gjorde alt enklere. Det er en fase av livet som har sine utfordringer, men også sin triumfer. Når min far endelig har holdt sin nyeste nevø noen uker etter å ha blitt løslatt fra rehabilitering, satte smilet på ansiktet alt i perspektiv og gjorde meg stolt over å kunne gå med dem i løpet av denne neste fase av livet.

Laura Richards er en mor til fire barn, inkludert et par identiske tvillinger. Han skrev for mange salgssteder, inkludert New York Times, Washington Post, amerikanske nyheter & Verdensrapport, Boston Globe Magazine, Redbook, Martha Stewart Living, Woman’S Day, House Beautiful, Foreldre Magazine, Brain, Child Magazine, Scary Mommy og Reader’S fordøye på problemene med foreldre, Helse, velvære og livsstil. Dens komplette jobbportefølje kan bli funnet opp Laurarichardswriter.comOg du kan koble deg til deg Facebook Og Twitter.