Hvordan håndtere helse angst i Covid-19 epidemien;

Å ha informasjon med det enkle trykket på en knapp er som en velsignelse og en forbannelse.

Del på Pinterest

Min første episode av alvorlig helseangst er sammenfalt med Ebola-epidemien 2014.

Jeg var hektisk. Jeg kunne ikke slutte å lese nyheter eller nevne informasjon jeg hadde lært, alle overbevist om å ha dem.

Jeg var i full panikkmodus, uavhengig av om det nesten var utelukkende inneholdt i # 8217; Vest-Afrika.

Da jeg hørte om det nye Coronavirus for første gang, var jeg med en av mine beste venner. Etter en natt på vår favoritt pub satt vi rundt leiligheten sin og leste nyhetene.

Selv om 95% var knyttet til Brexit & # 8211; Det var 30. januar & # 8211; en bit & # 8216; bekymret den fremvoksende epidemien i Kina.

Vi har kommet inn i dataene, vi konfronterte dem med innflytelsen og sovnet, ikke føler meg så bekymret.

Kommer fra to personer med helseangst, det var enormt.

Men i de følgende månedene, L’Verdens helseorganisasjon (hvem) sa viruset vi kjenner som Covid-19 en pandemi.

Offentlige arrangementer og festivaler avbrytes over hele verden. Kaffe, barer, restauranter og puber lukker dørene. Folk kjøper pasta, toalettpapir og håndvask i slike ekstreme mengder som noen butikker måtte begynne å rangere sine aksjer.

Regjeringene gjør sitt beste & # 8211; Noen ganger, av deres verste & # 8211; Å begrense antall ofre, og mange av oss sies til selvsolat, for ikke å stoppe spredningen, men å inneholde den.

For et sunt sinn, sier dette: «Sosialtegnet vil hjelpe oss med å inneholde viruset og beskytte familien vår og våre sårbare venner & # 8221;. Men et sinn fullt av helse angst, sier: & # 8220; du har coronavirus og du vil dø, som alle de du elsker & # 8221;.

Alt i alt, de siste ukene for noen uker siden fikk meg til å revurdere hva denne tilstrømningen av informasjon gjorde mine brødre engstelig og hvordan kan jeg hjelpe.

Se, med helseangst, har informasjon med det enkle trykket på en knapp som en velsignelse og en forbannelse.

Hei, Google: Jeg har coronavirus?

En god måte å forstå om du lider av helseangst er den automatiske korreksjonsfunksjonen til Google. I utgangspunktet, hvis du skriver ofte og # 8220; Jeg har & # 8230; og # 8221; Gratulerer, du er en av oss.

Faktisk er Dr. Google den lengste og mest dødelige fienden enn de som lider av helseangst. Jeg mener, hvor mange av oss vendte seg til Google for å forstå hva våre symptomer betyr?

Selv folk som ikke lider av helseangst gjør det.

Men siden helseangien er en somatisk smerte i rumpa, kan de av oss at det er et enkelt spørsmål, veilede oss langs banen til ikke-retur.

Og hvis du er som meg? Din Google-historie har trolig sett variasjoner på et tema siden nyheten om coronavirus brøt ut:

Del på Pinterest

Personlig, jeg er heldig ikke å prøve mye angst om det, men jeg vet at hvis du var, søkeresultatene som dette mentalt mentalt ute av kamp i uker.

Dette er fordi med helse angst, obsessiv kompulsiv lidelse eller lidelser d’generell angst, det er altfor lett å begynne å være besatt, som fører til bekymringer, panikk og høye nivåer av stress som ødelegger vårt immunsystem.

Selv om du kan fortelle deg selv & # 8211; Eller høre deg si & # 8211; For å berolige dem, betyr det ikke at logikken vil forhindre kropp og sinn til å overdrive det som Goldie Hawn i en klassiker i årene og # 8217;.

Det er imidlertid ting du kan gjøre for å redusere denne bekymringen.

Hvordan slutte å bekymre deg for Covid-19

Teknisk, ikke C’Det er mye at vi kan gjøre for spredningen av det nye Coronavirus. På samme måte, ingen C’det er mye at vi kan gjøre for spredningen av panikk på intern eller globalt nivå.

Men C’det er mye at vi kan gjøre for velvære av oss selv og andre.

Unngå sensasjonelle medier

Hvis du panikk er utsatt, er en av de verste tingene du kan gjøre, tune til media.

Mediene dreier seg om en maskin der de oppsiktsvekkende historiene får størst antall kolonne tommer. I utgangspunktet selger frykt aviser. Det er også mye lettere å oppmuntre til panikkinnkjøp i stedet for å rapportere hvorfor det er faktisk farlig.

I stedet for å justere deg på nyhetsstasjoner eller uunngåelig lese informasjon om online-virus, SII selektive på mediainntaket. Du kan holde deg informert uten å oppmuntre til en tilt.

I hovedsak, ikke vær oppmerksom på mannen bak kulissene, EHM, NOR Light Sensational Aviser.

Vask hendene

Vi kan ikke inneholde spredning, men vi kan begrense det ved å ta vare på den personlige hygiene.

Selv om dette ofte er vanskelig når du er midt i en depressiv krise, er det også den mest effektive måten å eliminere bakterier på.

På grunn av måten Covid-19 sprer seg, anbefaler helsepersonellene sine hender når du kommer hjem eller arbeid, hvis du blåser nesen, nysing eller toksice og før du håndterer mat.

I stedet for å bekymre deg hvis du har kontrakt eller overført viruset til andre, vask hendene sammen med Gloria Gaynor Singing & # 8220; Vil den vil overleve & # 8221;.

AKA, det virale innholdet vi fortjener.

Hold deg så aktiv som mulig

Med helseangst, er det viktig å holde sinnet og kroppen okkupert.

Enten du er en øvelsesentusiast, eller som er mer stimulert av mentale puslespill, er det en viktig måte å holde seg irriterende, en viktig måte å holde irriterende symptomer på Google på Google.

I stedet for å lete etter de siste nyhetene på pandemien, hold deg opptatt:

 • Hvis du er sosialt avstand, er det mange Fitness kanaler på YouTube For å starte treningen din hjemme.
 • Gå ta en tur rundt # 8217; isolert. Du vil bli overrasket over å like litt & # 8216; av frisk luft kan frigjøre ditt sinn.
 • Ta en’app for hjernens trening, løse noen puslespill eller les en bok for å holde deg opptatt.

Hvis du gjør noen Qualyces’andre, C’Det er mindre tid å tenke på symptomene du er bekymret for.

Hold dine bekymringer under kontroll, men ikke bukke

Som en person med en angst eller en psykisk helseforstyrrelse, er det viktig å validere dine følelser.

En pandemi er en alvorlig ting, og dine bekymringer om det er helt gyldig, enten du har vært i kontakt med en person som har viruset eller som ikke har forlatt rommet ditt i noen uker.

I stedet for å være irritert med deg selv at du ikke kan slutte å bekymre deg, godtar du å være bekymret og ikke klandre deg selv. Men det er også viktig å ikke bli slått ned av bekymringen.

I stedet, betal det fremover.

Tenk på de mest sårbare menneskene, dine eldste naboer og de med kroniske eller autoimmune sykdommer, så spør hva du kan gjøre for å hjelpe dem.

Det er utrolig hvor mye du har det bra med å gjøre noe enkelt å samle en melkekort for noen.

Prøv å ikke se etter unødvendig medisinsk rådgivning

De av oss med helse angst er vant til to ting: se medisinske fagfolk overdrevet eller i det hele tatt.

Det er vanlig for oss å bestille avtaler med leger hvis vi bryr oss om våre symptomer. Når det er sagt, på grunn av tyngdekraften til det nye koronaviruset på de som er mer utsatt for det, observeres i de fleste land bare alvorlige tilfeller. Derfor, ring et nødnummer hvis du er bekymret for hoste, kan blokkere linjen for noen under innsnevring.

I stedet for å ta kontakt med leger, hold et avslappet øye med symptomene dine.

Det er viktig å huske at selv folk med helseangst kan bli syk, men det er like viktig å huske ikke å hoppe til det verste scenariet.

Jeg skrev for å bekjempe denne syklusen bare L’i fjor, som du kan lese her.

Isolert alene, men ikke kutte ut verden

Fra Boomers og Gen Xer eller Millennial og Gen Z Peetanei, hørte du sikkert: De er for unge til å bli påvirket / # 8221;. Det er frustrerende, spesielt fordi den eneste tingen vi vet sikkert er at for å bevege seg i sosialt er det eneste som kan senke diffusjonen.

Og selv om mange mennesker i midten av en spiral av helse angst er presset for å bli hjemme eller seng som standard, må vi fortsatt holde seg til den.

L’Selvisolering begrenser ikke bare sjansene dine for å avgjøre viruset, men beskytter også eldre og folk immunkompromittert ved å ta den.

Selv om dette åpner andre problemer som for eksempel styring av ensomheten, C & # 8217, er det også mye som vi kan gjøre for å støtte våre venner, familie og naboer uten å måtte se ansikt til ansikt.

I stedet for å bekymre deg for ikke å se dine kjære, samtaler og send meldinger oftere.

Vi er på beste tid i historien for å holde kontakten uavhengig av avstand. Jeg mener, hvem visste at for 20 år siden ville vi kunne ringe på våre telefoner?

Du kan også tilby deg å samle matvarer, resepter eller leveranser, som du kan gå på husgrensen. Tross alt, tenk på andre er en fin måte å komme seg ut av deg selv i midten av en episode av helse angst.

Står overfor selvlassen hvis du lider av depresjon

Mange av oss er vant til å være alene, men det er et ekstra utseende av WTF-ery når du ikke velger.

Mange psykiske helseproblemer blir også opprettholdt av’å være alene, noe som betyr at 8217; selvsolering kan være farlig for de av oss som er utsatt for depresjon.

Faktum er at alle trenger tilknytning til andre mennesker.

Etter å ha brukt det meste av min unge voksen alder i alvorlige depresjon band som forlot meg isolert, fikk jeg endelig venner. Disse vennene har ikke bare åpnet øynene på det faktum at mer enn oss har å gjøre med en slags psykisk lidelse som nei, men de tilbød også et støttesystem i nødhjelp, med de samme dataene i bytte.

Mennesker er sosiale skapninger, tross alt. Og i en verden av ambivalenti, flytte fra konstant kontakt til ingen, er et stort sprang fremover.

Men det er ikke engang verdens ende. Det er mange ting vi kan gjøre for å okkupere vårt sinn mens vi er isolert. Og følgelig, mange mennesker med helse angst å gjøre for å distrahere oss fra våre symptomer.

Positive aspekter ved’selvsolasjon

Fakta er laget: Epidemien er her, stoppet Jean Claude Van Damme å gjøre anstendig filmer på # 8217; begynnelsen av årene og det er opp til oss å beskytte andre mennesker.

Hvis du ikke har sett filen simulator Fortsatt i Washington Post er det sannsynligvis det beste argumentet for den sosiale fjerningen.

Men hva kan vi gjøre mens vi holder kurven? Vel, mange ting.

Ting å gjøre under karantene for å lindre din angst

 • Forbered en Marie Kondo Style House! Å ha et rent hjem er et utrolig løft for deprimerte mennesker. Hvis du utilsiktet blir en garner de siste årene, er det nå den beste tiden å starte.
 • Hva med Quell’Hobbyer du forsømt for arbeid? Hvor mye tid har gått siden du tok en penn eller en børste? Gitaren din, som min, er dekket av støv? Og den romanen du burde ha skrevet? Å være isolert gir oss mye ledig tid og gjør de tingene vi liker er perfekt for å komme seg rundt sløyfesyklusen.
 • Gjør de tingene du liker, uansett hva de er. Du kan lese bunken med bøker du samlet eller spille av videospill. Hvis du, som meg, har du en mørk sans for humor, og det er ikke en utløserfaktor, kan du også gi Pandemic 2 vortex. Jeg garanterer også at C & # 8217, det er veldig Netflix å støte, og det er nå at vi slutter å se morsomme ting som en distraksjon fra livet. I mange tilfeller, spesielt nå, må vi distrahere oss. Hvis du husker deg bort fra bekymringen modus og gjør deg glad, i profeten Shia Labéoufs ord: bare gjør det.
 • Recalibly din rutine. Hvis du er vant til et miljø D & # 8217;. Enten det er en selvhjelp eller hjemmeoppgave regime, rutiner er fantastiske måter å overvinne engstelige sykluser.
 • Det er aldri en dårlig tid å lære. Kanskje du endelig kan gjenoppta det nettkurset du så på? Gratis kode camp har en liste over filer 450 Ivy League kurs Du kan ta det gratis.
 • Avslutt nesten med venner. Som tenåring ville jeg ha likt å kunne spille videospill med vennene mine på nettet. For ikke å nevne folk rundt om i verden. Det er mange apper som du kan bruke til å gå ut med venner og familie. Du kan ha et virtuelt møte med Zoom, Spille sammen Discord, klage på coronavirus i en Hva skjer gruppe og facetime eller Skype Med dine eldre familiemedlemmer.
 • Finn noen til å snakke med eller noen som trenger det. Ikke alle vi er heldige nok til å ha folk rundt oss, enda nesten. Når du lider av angst eller depresjon, er det mye lettere å isolere deg selv fra verden du går tilbake til deg. I så fall kan du gjøre det Kontakt en servicelinje Eller bli med i et forum som Ikke mer panikk. Alternativt kan du bli med i et forum om noe som interesserer deg og møter folk på denne måten.
 • Nyt den globale kulturen fra komforten i stuen din. Alle interessante ting som har blitt tilgjengelige under pandemien, har opprørt meg. kan Konserter og verk av klassisk musikk i live streaming med Met eller Berlin Philharmonic; Paris Musées har tjent mer enn 150.000 arbeider D’Kunst for å åpne innhold, Hvilket betyr at du nesten kan besøke de beste museene og galleriene i Paris gratis; Tonnevis av musikere inkludert Christine & Queens og keith urban er live streaming hjemmefra, Mens andre organiserer jam-økter virtuelle som du kan stille inn i hele verden.

Og dette er bare å skrape overflaten av Mulighetene som online livet har å tilby.

Vi er inne sammen

Hvis noe godt fra denne pandememi vil være en gjenoppdaget union.

For eksempel kan folk som ikke har lidd av depresjon, tvangsmessig obsessiv lidelse eller helse angst oppleve det for første gang. D’En annen del, kan vi kontakte familiemedlemmer og venner oftere enn vi ville gjøre hvis vi var ansatt på en annen måte.

Den nye koronavirus er ikke en vits.

Men det er ikke engang # 8217; helse angst, eller noen annen betingelse for mental helse.

Det vil være vanskelig, både mentalt og fysisk. Men hvor vi ikke fullt ut kan sjekke en epidemi, kan vi jobbe med våre tankemodeller og svar på det.

Med helse angst, dette er det beste vi har i vårt arsenal.

Bevisst bevegelser: 15 minutters yoga flow for angst

EM Burfitt er en musikkjournalist hvis arbeid ble publisert på linjen med best passform, Diva Magazine og Shreds Shreds. I tillegg til å være medstifter av queerpack.Co, Det er også utrolig lidenskapelig å gjøre vanlige samtaler om mental helse.