Hvordan håndtere en pause: En trinnvis guide

Hvordan å overleve en pause og lære å leve, elske og stole på igjen

Breaking er aldri lett, selv om du starter på slutten av rapporten.

Først av alt er det en rekke følelser som å konfrontere, hvorav noen kan vare lenger enn andre. Det er også korte og langsiktige trinn som du kan påta seg for å ta deg tilbake til en pause, slik at du kan bytte til sunne relasjoner og tillit i fremtiden, inkludert et sunt forhold til deg selv.

Finn ut mer om hva du kan forvente fra en pause og hvordan du gjenoppretter på en positiv måte.

Trinn 1: Express dine følelser

Å uttrykke dine følelser er ditt første skritt for gjenoppretting.

Sorgprosessen kan krysse sine oppturer og nedturer, og du kan føle et øyeblikk og sinne neste øyeblikk. Noen mennesker kunne til og med prøve lettelse.

Gjenkjenne hva du føler

En pause kan forårsake mange følelser og faser av følelser, inkludert:

 • Aksept (spesielt umiddelbart etter å ha breaking)
 • lettelse
 • sjokk
 • benektelse
 • smerte
 • avvisning
 • smerte
 • forræderi
 • frykt
 • flause
 • tristhet

Trinn 2: Prøv disse kortsiktige trinnene

Behandling av følelsene dine er bare det første skrittet for å håndtere en pause.

Selv om det kan virke vanskelig i begynnelsen, anbefaler vi deg å utføre følgende trinn for å sikre din følelsesmessige, mentale og fysiske sikkerhet umiddelbart etter en pause:

Finn nytt & # 8220; te & # 8221;

Når du har hatt et forhold, spesielt langsiktig, kan det være lett å glemme deg selv. Det kan være vanskelig å fokusere på de positive aspektene ved å komme ut av forholdet ditt akkurat nå, men du kan lære å omfavne dette øyeblikket som en Mulighet for utforskning av deg selv.

Det er aktiviteter du alltid har ønsket å prøve eller steder å reise og spise som du ikke kunne ha gjort før? Nå er det på tide å vurdere å gjøre disse tingene.

Vurder ideen om å finne profesjonell støtte med en terapeut

Også kalt Word Therapy, økter med en psykoterapeut, kan hjelpe deg med å utdype dine følelser, også finne måter å takle. Vurder ideen om å finne en terapeut spesialisert seg på utvinningen av forholdet.

Forblir sosialt aktivt

Noen ganger kan smerten i en pause være så sterk for å la deg fullføre deg selv. Gruppestøtte og individuell støtte med venner og familie er viktig. Prøv å ikke isolere deg selv under dette delikate øyeblikket.

De nærmere deg kan hjelpe deg med å la deg la deg gi deg, men viser også deg at du er elsket og støttet, alltid.

Konsentrere deg om dine sosiale relasjoner kan nå også bidra til å styrke forholdene dine i fremtiden. Eksperter mener som forblir sosial, er knyttet til nedgangen i depresjon og et lengre liv.

Omorganisere livssituasjonen din

Noen ganger betyr en pause at en eller begge enkeltpersoner beveger seg fra et tidligere delt boareal.

I tillegg til stresset i farten, kan det følelsesmessige budsjettet øke enda mer hvis du og din partner deler kjæledyr eller barn i forholdet ditt.

Videre, avhengig av livsavsetningene, må du kanskje vurdere økonomisk støtte for å kompensere for eventuelle mangler du tjener deg og din partner har tidligere delt. Ikke vær redd for å kontakte dine kjære eller venner for å utforske alternativer som midlertidig innkvartering til du kommer tilbake til føttene dine.

Trinn 3: Fokus på langsiktig gjenoppretting

Langsiktig, en sunn utvinning fra en pause, som ofte er i stor grad avhengig av følgende faktorer:

Din mentale helse

Smerte er en prosess og en som ikke har en endelig temporal sekvens. Det kan være nødvendig å ta litt tid å gråte etter en pause.

Tillat deg å utvikle dine nye livsforhold er avgjørende for din generelle psykiske helse.

Du kan også ta vare på din mentale helse under en pause, samtidig som du sørger for at du er sosialt og fysisk aktiv. Dette kan bidra til å redusere smerte og depresjon du kan prøve.

Selvpleie teknikker

Selvomsorg er alltid viktig, spesielt etter å ha brutt. L’Adagio at du må ta vare på deg selv for å ta vare på andre & # 8221; Det er sikkert brukt på mellommenneskelige relasjoner.

Investeringstid i omsorgen på deg på lang sikt, vil du bygge et sunt forhold til deg selv at da vil du flytte til dine relasjoner.

Gjenopprette tillit

Avhengig av omstendighetene som omgir brudd, kan det være vanskelig å stole på andre igjen. Men uten å gjenopprette tillit kan du ha problemer med partnerne i fremtiden.

Å bygge tillit kan ta tid og en terapeut kan gi råd til strategier for å gjenopprette tillit til dine relasjoner.

Hvordan administrere nye relasjoner

For noen mennesker er du fristet til å lindre smerten i en pause ved å skrive inn et nytt forhold. Men & # 8220; Bounce & # 8221; Det er ikke alltid klokt, siden det kan ha en negativ innvirkning på ditt nye forhold.

Gi deg selv nok tid til å oppgradere og fullstendig utarbeide dine følelser før du går videre. Denne gangen kan det åpenbart variere fra person til person.

Ta bort

At din pause er ensidig eller gjensidig, slutter et forhold, er aldri en enkel prosess.

I løpet av øyeblikk av sterk stress eller tristhet er det viktig å huske på at denne fasen av livet ditt før eller senere vil skje. Husk også at de fleste krysser en pause minst en gang i livet ditt, så du er i godt selskap hvis du vil kontakte venner og familie for følelsesmessig støtte.

Hvis du befinner deg på et punkt hvor du skal møte en pause, blir det så vanskelig å få din psykiske helse, kan det være på tide å se en terapeut hvis du ikke er den. Fremfor alt, vær forsiktig med deg selv og anser din pause som prosessen den er.