Hvordan å hindre en depressiv spiral under karantene

Vi fortjener å beskytte vår fysiske helse uten å ofre vår mentale helse i prosessen.

Del på Pinterest

Årstiderne endrer seg. Solen kommer ut. Og for mange av oss er dette årets periode der sesongens depresjon begynner å gjenopplive og til slutt ønsker vi å våge tilbake i verden.

Bortsett fra i år, forblir de fleste av oss hjemme, etter rekkefølgen av shelters på stedet for å senke spredningen av Covid-19, den nye koronavirus sykdommen.

Det er et uheldig øyeblikk, og ikke bare fordi Covid-19 ødelegger våre sosiale liv. Det er også vanskelig fordi sosialisolasjonen faktisk kan forringe din depresjon.

Skuffelse for en periode på året som normalt kunne heve moralen.

Personlig er dette ikke min første rodeo med å takle og unngå sosial interaksjon.

For meg, som for mange mennesker, L’Selvisolering kan være et resultat og en årsak til min depresjon.

Når jeg føler meg, er jeg redd for å sosialisere, jeg er overbevist om at ingen vil ha meg rundt meg og jeg går på pensjon i meg selv, slik at du ikke trenger å risikere sårbarheten for å fortelle noen hvordan jeg føler meg.

Men da er jeg ferdig med å føle meg alene, jeg frakoblet folkene jeg elsker og frykter for å nå den støtten jeg trenger etter unngått folk så lenge.

Jeg skulle ønske jeg kunne ha lært leksjonen og unngå fristelsen til # 8217; selvsolighet, men selv om det var sant, nå har jeg ikke annet valg enn å bli hjemme for å unngå å utvikle eller formidle Covid-19.

Men jeg nekter å tro at det er min samfunnsplikt, la depresjonen bli vant til meg.

Fortjener å beskytte min fysiske helse uten å ofre min psykiske helse i prosessen. Og du også.

Du gjør det rette ved å praktisere fysisk avstand. Men at du er hjemme hos familien, romkameratene, en partner eller alene, for å være hjemme dag etter dag kan sette ditt velvære.

Her er noen ideer for å sikre at din periode med sosial isolasjon anbefalt av CDC ikke blir til en episode av svekkende depresjon.

1. Gjenkjenne at isolasjonen kan ha en negativ innvirkning

L’Den eneste måten å håndtere et problem er å gjenkjenne at det eksisterer.

Når de ikke liker fordi jeg føler at jeg føler, ser det ut til at jeg bare må føle dette.

Men hvis jeg kan gjenkjenne en grunn bak mine følelser, så virker det ikke så uunngåelig, og jeg kan prøve å gjøre noe med det.

Så her er noen tester å vurdere:

 • Søket har funnet at sosialisolasjonen og ensomheten er knyttet til en forverring av mental helse, samt fysiske helseproblemer, inkludert kardiovaskulære problemer og en høyere risiko for tidlig dødsfall.
 • TIL 2018 Studio Seniorer viste den ensomheten og # 8217; sosial isolasjon kan påvirke søvnkvaliteten.
 • Annen utdanning jeg fant koblinger mellom Sosial frakobling, depresjon og angst.

Med andre ord, hvis du føler deg mer deprimert lenger, blir du hjemme, du er ikke alene og ikke C & # 8217, det er ingenting å skamme seg for.

2. Opprett en rutine kan hjelpe

I disse dager er det altfor lett å la dagene mine Blese # 8217; en i # 8217; ellers til jeg anelse om hva dagen eller # 8217; nåværende tid.

Så vidt jeg vet, kan de være elleve og tretti på fredag, på 42 mai & # 8211; Og vi kunne også kalle den depresjonen i punkt.

Når jeg mister kunnskapen om tid, mister jeg også følelsen av hvordan man prioriterer seg selv.

Å bygge en rutine kan hjelpe på forskjellige måter, inkludert:

 • Merk tidens gang, slik at du kan gjenkjenne hver morgen som begynnelsen på en ny frisk dag, i stedet for å føle seg uendelig følelsesmessig vanskelige dager.
 • Støtte sunne vaner, hvordan å sove en hel natt og strekke kroppen regelmessig.
 • Gi meg noe å se frem, hvordan du lytter til energisk musikk mens jeg tar en dusj.

3. Du har fortsatt tillatelse til å gå ut

Retningslinjene for fysisk avstand anbefaler å bo hjemme og for å opprettholde en avstand på minst 6 meter fra andre mennesker, men dette betyr ikke at du ikke kan gå ut i nærheten av ditt hjem.

Dette er gode nyheter med tanke på at det naturlige lyset på åpne områder er en utmerket kilde til vitamin D, som kan hjelpe deg depresjon.

Selv bare noen få minutter ut hver dag kan bryte monotonen for å fikse de samme interne veggene i hjemmet ditt etter dagen.

Du kan til og med innlemme tid ut av rutinen ved å sette en vekkerklokke for en tur til lunsjtid eller en kveld meditasjon alle «8217; åpen.

Pass på at du følger lokale lover og råd om tilflugten og ikke ventiler for langt hjemmefra. Men vet at det er mulig å holde avstandene uten å bo hjemme 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx.

Du kan også leie en god dose av vitamin D når du ikke kan gå ut: selv de lyse boksene eller triste lamper og matvarer som eggeplommer; egg er gode kilder.

4. Ansiktet et prosjekt som bringer deg glede

Å være låst hjemme bør ikke være helt negativ. Faktisk kan det være en’mulighet til å fordype deg i innenlandske prosjekter, nye eller glemte hobbyer for en stund og andre aktiviteter som belyser deg.

Hagearbeid, L’Kunsthåndverk kan ha potensielle fordeler for mental helse Hvordan lindre stress.

Her er noen ideer å starte:

 • Bruk kromoterapi prinsipper for å legge til et snev av farge i hjemmet ditt med maleri, sy eller gjøre det selv byggeprosjekter.
 • Motta en ny plante og lær å ta vare på det. Her er 5 enkle alternativer.
 • Kake og dekorere før du swab.
 • Farger i en fargebok for voksne.

Du kan finne gratis gjør-det-selv-opplæringsprogrammer på YouTube eller prøv en tjeneste som Skillhare eller blunk Å utforske jobben din.

5. Revurdere hva det betyr å ha et sosialt liv

Du trenger ikke å gå til brunsj og barer for å bli sosial.

Nå er det på tide å dra nytte av de mange forskjellige alternativene for digital kommunikasjon, inkludert Videoritrovi, Netflix-fester, Og en vakker gammeldags telefonsamtale.

Planlegg regelmessige tidsplaner for å møte nesten med venner kan hjelpe deg med å unngå å glide for mye i # 8217;.

Du er ivrig etter å ta det første skrittet mot å sosialisere? Trodde det på denne måten: For en gang er alle andre på nøyaktig samme båt som deg.

Selv dine venner og bekjente sitter fast hjemme og har nyhetene dine, kan være akkurat det de trenger for å føle seg bedre om situasjonen.

Dette er også en’mulighet til å tilbringe tid med våre hårete, fjærede og skumle venner, siden kjæledyr kan tilby godt selskap og lettelse fra stress når du ikke kan få den menneskelige forbindelsen du trenger.

6. Tilstanden til # 8217; hjemmemiljø gjør forskjellen

Se deg rundt nå. L’Utseendet til ditt hjem er kaotisk eller avslappende? Gjør at du føler deg fanget eller lett?

Nå mer enn noensinne, vil statusen til rommet ditt gjøre en forskjell for din mentale helse.

Du holder ikke nødvendigvis ditt ulastelig hus, men selv noen få små skritt mot decluttering kan hjelpe deg med å gjøre plassen din varm og innbydende, i stedet for et sted du vil unnslippe.

Prøv å ta noe om gangen, hvordan du fjerner stakken av klær fra sengen din en dag og legger bort de rene rettene neste dag.

Pass på at du noterer hvordan du føler deg annerledes på hvert trinn: Litt & # 8216; takknemlighet kan gjøre mye å føle seg bra med deg selv og stolte av dine vaner av deg selv.

7. Terapi er fortsatt en’alternativ med telefon og online tjenester

Uansett hvor mye engasjement du engasjement, kan fortsatt være vanskelig å forhindre og møte depressive episoder alene.

Ikke c’det er absolutt ingenting galt med å kreve ekstra hjelp.

Du kan fortsatt få profesjonell hjelp uten å legge inn en terapeut studie. Mange terapeuter tilbyr støtte via tekstmeldinger, online-chatter, videoer og telefontjenester.

Ta en titt på disse alternativene:

 • TalkSpace Du vil kombinere deg en autorisert terapeut som du kan få tilgang til direkte via telefonen eller datamaskinen.
 • Chatbot Like Woebot Bruk en blanding av menneskelige komponenter og kunstig intelligens for å møte dine behov.
 • Appene for mental helse som headspace og rolig inkluderer ikke direkte kontakt med en terapeut, men kan hjelpe deg med å utvikle sunne håndteringsmekanismer som tankefullhet.
 • Hvis du vender deg til din Lokale psykiske helsetjenester, Det kan hende du finner at du tilpasser deg avstanders verden ved å tilby sine tjenester via telefon eller Internett.

L & # 8217;

Det er ganske mulig at all denne sosiale isolasjonen vil mate depresjonen din. Men det må ikke være uunngåelig.

Dette er en merkelig ny verden der vi lever, og vi prøver bare å forstå hvordan man navigerer blant de nye reglene samtidig som vi opprettholder vår mentale helse.

Enten du leter etter virtuelle tilkoblinger eller maksimere tiden din alene, ta et øyeblikk til å føle deg stolt av innsatsen du har gjort så langt.

Du vet bedre enn deg, så selv om du er alene, har du en ekte ekspert på din side.

Maisha Z. Johnson er en forfatter og supporter av overlevende til vold, fargefolk og LGBTQ-samfunn +. Bor med en kronisk sykdom og tror på # 8217; hedrer den eneste helbredende banen til hver person. Finn Maisha Up Sin nettside, Facebook Og Twitter.