Hvordan hindre barnet ditt i å bite

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Når barn vokser i små barn, utvikler de stadig nye oppføringer. Noen av disse er søte, men andre & # 8230; ikke så mye. Selv om du sannsynligvis elsker deres feil uttalt og kyss Bavosi, er biting en’vane ikke så pen at noen barn samler.

Til tross for sin lille størrelse, kan nyfødte og små barn ha en kraftig bit, og du må løse problemet raskt. Biting ikke bare kan føre til smertefulle opplevelser for deg, deres brødre og deres lekekamerater, men også større problemer for spillgrupper eller barnehage skoler.

Vi er her for å utforske årsakene til at barn biter og tilbyr forslag til å bidra til å bryte vanen.

Som du bør reagere når et barn biter?

Et barn som biter kan være smertefullt, frustrerende og teste tålmodigheten din, spesielt hvis du ikke vet hva du skal gjøre for å stoppe det. Husk imidlertid at reaksjonen din vil ha en positiv eller negativ effekt på situasjonen.

Det er ingen enkelt måte å hindre et barn i å bite, så flere strategier kan være nødvendig for å holde problemet under kontroll. Her er noen alternativer å prøve:

1. Ta det med ro

Det er viktig å være rolig, men stopp. Du vil rydde at biting er uakseptabelt, men samtidig ikke gå glipp av det rolige.

Hvis du står opp stemmen eller blir sint, kan barnet ditt også bli sint. Og hvis du forklarer årsakene for mye å bite, kan barnet ditt koble fra eller føle seg overveldet. Det beste du kan gjøre er å holde det enkelt.

Ansiktet problemet hver gang det skjer, gjentar du fast at biting gjør vondt og ikke er tillatt. Du kan si noe som & # 8220; ikke bite & # 8221; O & # 8220; Avslutte biting & # 8221; og flytte barnet som biter ned umiddelbart og rolig. En sammenhengende korreksjon kan hjelpe bremseadferd.

2. Gi komfort

Hjelpe barna å forstå at biting skadet andre. Så hvis barnet ditt biter en spillkammerat eller en bror, konsoll offeret.

Hvis barnet ditt ser deg mens du tar hensyn til offeret, kan han til slutt etablere forbindelsen at bittet gjør vondt, så vel som det faktum at han ikke tiltrekker # 8217, oppmerksomhet eller en god reaksjon.

D’andre sang, hvis barnet ditt, forstår & # 8221; Og han blir sint når han skjønner at han såret sin venn eller bror, bør du trøste det også. Hovedmålet bør imidlertid forbli på offeret, og du kan minne de som biter at hans handlinger skadet noen andre.

3. Lærer dem hvordan man skal uttrykke seg selv

Små barn biter ofte fordi de ikke kan snakke eller uttrykke seg godt (eller i det hele tatt). Når de føler seg frustrert, skremt eller til og med lykkelige, uttrykker de de store følelsene ved å benytte seg av en bit.

Hvis barnet ditt er ganske stort, foreslå oss å bruke hans ord i stedet for å bite. For eksempel kan barnet bite en spillkammerat som prøver å ta et leketøy. For å unngå biting, lær ditt barn for å fortelle kamene & # 8220; ingen & # 8221; O & # 8220; stopper & # 8221; Når ting ikke går som de vil ha.

Hvis dette ikke virker, og barnet ditt fortsetter å bite, fjern det fra situasjonen. Å miste muligheten for å spille med vennene sine kan tjene følgelig å hjelpe dem med å huske å bruke sine ord neste gang.

Hvis du ikke klarer å fjerne dem fra situasjonen, er det bedre å se veldig nøye slik at du umiddelbart kan møte og avdekke en annen bitende ulykke.

4. Pause

Når bitt fortsetter, kan du også prøve tidsavbruddene. Fordi det virker, må du imidlertid være konsistent.

Dette innebærer sønnen din i timeout hver gang han biter, slik at han vet at biting har konsekvenser. Hvor lenge skal forbli i timeout, en anbefaling er 1 minutt for hvert år.

Et toårig barn vil motta en 2 minutters timeout, mens et femårig barn vil motta en 5-minutters timeout.

Merk at timeouts ikke bør betraktes som en disiplin. Jeg er bare en måte å fjerne barnet fra situasjonen som førte til bitt og la hans følelser rolige. Det forhindrer også dem i å bite igjen umiddelbart. Dette kan også gjøres med rolig første gang et barnbitt.

5. Modell en god oppførsel

Hjelp barnet ditt til å forstå hvilken akseptabel oppførsel ved å demonstrere det for ham. Når de gjør noe som å rive et leketøy eller treffe bort, så med rolig & # 8220; Jeg liker ikke & # 8221; Omdirigere dem mot bedre oppførsel.

Du kan også lese bøker som viser positive måter å håndtere frustrasjoner, for eksempel & # 8220; ingen biting & # 8221; av Karen Katz O & # 8220; rolig tid & # 8221; av Elizabeth Verdick.

Hva å gjøre

Noen antyder uunngåelig å bite et barn, så de kan se hvordan du føler deg. Men ingen test støtter effektiviteten av denne metoden.

Videre vurderer det hvordan man sender blandede meldinger. Fordi det er skadelig for dem biting, men akseptabelt for deg? I stedet konsentrert på den underliggende årsaken til å motvirke ytterligere biter.

Fordi barn biter

Ja, biting er en typisk oppførsel av barndommen. Men årsakene til å utvikle en’bitende vane kan variere som barn til barn.

Den første tingen å huske er at små barn ikke kan uttrykke seg som større barn og voksne gjør. Siden de har begrensede kommunikasjonsferdigheter, husker de noen ganger til å bite som en måte å frigjøre sine følelser av sinne og frustrasjon, eller til og med glede eller kjærlighet.

Den gode nyheten er at biting er nesten alltid et midlertidig problem. Forbedrer når barn alder og lærer L’selvkontroll og bedre kommunikasjonsferdigheter.

Det er også viktig å være klar over andre grunner til at et barn kunne bite.

Babyer og små barn kan bite hvis de er sultne, slitne eller overveldede.

Andre barn imiterer bare hva de ser andre barn. Så hvis C’er et barn som biter, ikke overraske deg hvis sønnen din føles hjemme.

Og selvfølgelig, noen barn biter for å tiltrekke seg oppmerksomheten, inspirere en reaksjon eller teste deres grenser.

Hvordan det forhindrer et barn i biting?

Selv om biting er et vanlig problem i barndommen, er det fortsatt et problem.

Hvis du ikke kan holde den under kontroll, risikerer du at barnet ditt skal være merket som et problem eller bli utvist fra # 8217; barnehage- og spillgrupper, enda mer, så hvis de skader andre barn.

Det kan ta noen dager eller til og med noen få uker, men det finnes måter å prøve å forhindre biter før det skjer.

Søk modeller

Med andre ord, din sønn biter i visse situasjoner? Etter å ha observert sønnen din, kan du merke at han biter når han er sliten. I dette tilfellet reduserer du spilletiden hvis barnet ditt viser tegn på tretthet.

Ordningen kan være som vanligvis biter en bestemt person, de biter under overganger fra spillet til mindre ønskelige aktiviteter eller hver gang de føler seg store følelser. Vet hva som går foran bittet, kan hjelpe deg med å møte den underliggende grunnen før bitt begynner.

Gi alternativer

Til tross for deres unge alder, er det en god ide å lære barn på andre måter å kontrollere sine frustrasjoner på. Ta vane med å si & # 8220; nei & # 8221; O & # 8220; Stopp & # 8221; Når han ikke liker noe. Dette hjelper barna ikke bare å utvikle språklige ferdigheter, men også selvkontroll.

Så igjen, hvis du tror at sønnen din biter fordi det er å sette tennene og trenger å berolige alene, fra en teething ring. Også, tilbyr sprø snacks når barnet ditt er sulten, eller det ser ut til at han prøver smerte under tennene, kan bidra til å redusere et bittende problem på grunn av ulempen.

Bruk positiv forsterkning

Noen barn begynner å bite som en måte å få mer oppmerksomhet på, og noen ganger fungerer det. Problemet er at noen barn begynner å knytte seg til å bite alle & # 8217, oppmerksomhet og fortsette vane.

Det kan bidra til å gi en positiv forsterkning. Hvis sønnen din belønner med ros for å svare på en situasjon med hans ord og utøvd selvkontroll, vil de se ut som den positive oppmerksomheten i stedet.

L’Bruk av insentiver som klistremerker, hvor hver dag uten biting gjør at de tjener dem, kan være et kraftig motivasjonsverktøy for noen større barn.

Noen ganger er den enkle anerkjennelsen av deres innsats med ros (les: & # 8220, jeg er så stolt over at du brukte dine ord på vårt spillavtale i dag! God jobb å være snill!& # 8221;) Kan være alle L’oppmuntring de trenger å si farvel til biter.

Hvis sønns bite truer sin plass i # 8217; barnehage, snakk med barnehage leverandøren og forklarer strategiene du bruker hjemme. Sjekk om barnehagen er i stand til å implementere disse strategiene og samarbeide med deg for å være proaktiv mens barnet ditt er betrodd dem.

Når skal du se en lege

Biting er et frustrerende problem, men det er vanligvis midlertidig, siden mange barn overskrider denne vanen til alderen og fire eller fire år. Derfor, A’vedvarende vane med å bite i denne alderen, kan være et tegn på et annet problem, kanskje problemer på skolen eller atferdsproblemer.

Snakk med din sønn, konsulter helsearbeidere og diskutere problemet med barnelege som en guide.

Ta bort

Biting er sannsynligvis en av de minst søte vaner som et barn kan utvikle seg, og det er viktig å møte dette problemet så snart det starter. Du kan kjøre sønnen din i riktig retning og hjelpe ham å forstå, selv i en ung alder, som biter gjør vondt og er uakseptabelt.