Hvordan Heather tar vare på den relapsende MS

Ikke ta av hvis du har alvorlige leverproblemer, det er gravid eller er i fruktbar alder og ikke bruker effektiv prevensjon, han hadde en allergisk reaksjon på anobwage eller leflunomid eller tar et legemiddel kalt leflunomidet. Forestilling Viktig sikkerhetsinformasjon

Ikke ta av hvis du har alvorlige leverproblemer, det er gravid eller er i fruktbar alder og ikke bruker effektiv prevensjon, han hadde en allergisk reaksjon på anobwage eller leflunomid eller tar et legemiddel kalt leflunomidet. Forestilling Viktig sikkerhetsinformasjon

Se på Heather’s Story og hør som å prøve å lage en stor dag hver dag. Se på videoen nå.

Sponset av Se på Heather’s Story Se videoen nå »Se på historien om Mary Ellen Se videoen nå» Se på historien om Teri Se videoen nå »Se på historien om Avril Se videoen nå» Se på historien om Mary Ellen Se på videoen nå «

Hjelp de andre & # 8211; Legg til historien din Legg til videoen din

Snakk med legen din for mer informasjon eller ring MS ONE til en på 1-855-676-6326. + Viktig sikkerhetsinformasjon Ikke vær oppmerksom på om du lider av alvorlige leverproblemer. Aubagio kan forårsake alvorlige leverproblemer. Se andre Indikasjoner og viktig sikkerhetsinformasjon

 • INDIKASJON

  Aubagio® (Teriflunomide) er et reseptbelagte legemiddel som brukes til å behandle de gjentatte former for multippel sklerose (SM).

  Viktig sikkerhetsinformasjon

  Ikke ta det ut:

  • Det har alvorlige problemer med den aubiske leveren, kan forårsake alvorlige leverproblemer, noe som kan være farlig for livet. Din risiko kan være større hvis du tar andre legemidler som har effekter på leveren. Legen din bør utføre blodprøver for å sjekke leveren din innen 6 måneder før du starter auble og månedlig i 6 måneder etter starten av Aubagio. Fortell legen din umiddelbart hvis du utvikler noen av disse symptomene på leverproblemer: kvalme, oppkast, magesmerter, tap av appetitt, tretthet, guling av huden eller hvite øyne eller mørk urin.
  • jeg er gravid. Aubagio kan skade et foster. Du bør ta en graviditetstest før du starter Aubager. Etter å ha forstyrret Aubagio, fortsetter den å bruke effektiv prevensjon til du er trygg på at blodnivået av aubagus har senket. Hvis du blir gravid under L’Aubagios rekruttering eller i løpet av 2 år med avbruddet, informer legen din umiddelbart og abonner på Aubagio Graviditetsregisteret på nummer 1-800-745-4447, alternativ 2.
  • Jeg er i fruktbar alder og bruker ikke effektiv prevensjon.

  Det er ikke kjent om du er klar over trinn i morsmelk. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme om du skal ta eller amme & # 8211; Du bør ikke gjøre begge på samme tid.

  Hvis du er en mann hvis partner har til hensikt å bli gravid, bør du avbryte # 8217; rekruttering av Aubagio og snakke med legen din om å redusere nivåene av Aubagio i blodet. Hvis partneren din ikke har tenkt å bli gravid, bruk effektiv prevensjon mens du antar at det antas å være.

  • Han hadde en allergisk reaksjon på aubagus eller et legemiddel kalt leflunomidet
  • Få et legemiddel kalt leflunomidet for reumatoid artritt.

  Aubagio kan forbli i blodet opptil 2 år etter å ha stoppet for å ta det. Legen din kan foreskrive en medisin som raskt kan fjerne fra blodet ditt.

  Før du tar Aubagio, snakk med legen din hvis du har: leverproblemer eller nyrer; feber eller infeksjon eller hvis det ikke er i stand til å bekjempe infeksjoner; nummenhet eller prikking i hendene eller til føttene som er forskjellig fra symptomene på MS; diabetes; alvorlige hudproblemer under rekruttering av andre legemidler; Pusteproblemer; eller hypertensjon. Legen din vil sjekke blodcelletall og tuberkulose test før du starter Aubagus. Snakk med legen din dersom du tar eller forventer å ta andre legemidler (spesielt medisiner for behandling av kreft eller kontroll av immunsystemet), vitaminer eller urte kosttilskudd.

  Aubagio kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert: Reduksjon av antall hvite blodlegemer & # 8211; Dette kan forårsake flere infeksjoner; nummenhet eller prikking i hendene eller til føttene som er forskjellig fra symptomene på MS; Allergiske reaksjoner, inkludert alvorlige hudproblemer; respiratoriske problemer (ny eller forverring); og hypertensjon. Pasienter med lavt antall hvite blodlegemer må ikke motta visse vaksinasjoner under behandlingen med aubagin og 6 måneder senere.

  Fortell legen din dersom du har noen bivirkninger som plager deg eller ikke forsvinner.

  De vanligste bivirkningene under L’Aubagios inntak inkluderer: Hodepine; diaré; kvalme; tynning eller hårtap; Og unormale resultater av levertesten. Dette er ikke alle bivirkningene av Aubagio. Informer legen din om en hvilken som helst bivirkning som plager deg.

  Se legen din hvis du har spørsmål om helsen din eller medisiner du kan ta, inkludert Aubagio.

  Du oppfordres til å rapportere bivirkningene av reseptbelagte legemidler til FDA. Besøk www.FDA.Gov / Medwatch eller Ring 1-800-FDA-1088.

Gzus.Aube.15.05.1514 (1) i gzus.Aube.15.05.1514 (1)

test

Test 2

Test 3

anbefalt for deg

Del historien din på MS Les mer & # 8220; MS Events and Support Groups Les mer & # 8220;