Hvordan ha sex alle & # 039;

Quest’Sommeren, gå videre og nyt (bokstavelig talt) i høen. Bare prøv å ikke bli arrestert. Del på Pinterest

Gjør alt 8217; Åpen sex er mer enn villig til å ha blader i håret eller sanden hvor sand ikke tilhører. Hvis du er fast bestemt på å ha ideen til & # 8217.

Hva er Do’s og Don’ts av et godt sex til’åpen? Vi spurte hive sinnet til mine sosiale medier for å oppdage gleden, praktiske egenskaper og de virkelige farene ved å ha sex på’utendørs og # 8211; alle lærte den harde måten.

La andres opplevelse være din guide til naturen.

1. Ikke bli tatt

Del av’Spenning av å ha sex ut er faren for å bli oppdaget eller bli sett. Det ser dårlig ut og brazen. Men virkeligheten av å bli oppdaget er motsatt av sexy, spesielt hvis det er fra et barn som skjer og skrik: & # 8220; mamma! Hva gjør de?!& # 8221; Mens det forteller deg fra en metro og en halv unna. Ikke være det paret. Elendig.

Snakker om å bli fanget, Ikke få deg pecked. Med mindre det blir arrestert for uanstendig oppførsel, er det ikke i din liste over seksuelle ønsker, du kjenner lovene i byen din, staten og til og med Dell’hele landet. Generelt, hold deg borte fra offentlige skoler, svømmebassenger, parker og fra hvilket som helst sted hvor en politimann kan ta deg raskere enn du kan trekke deg på buksene.

Selv om ingen kaller politiet, kan aktivitetene dine gjøre det Avslutt over Internett, som kan være verre enn å bli arrestert, avhengig av hvem du spør.

Del på Pinterest

«The Sex All’Åpne dekker eventyret og haster og # 8217;. Huset er fullt av vaskerom og ikke-vasket retter, mens din lokale skog er full av flekkete sollys og robuste trær for å holde på & # 8220;.

2. Beliggenhet, Beliggenhet, Beliggenhet

Nå som vi har etablert forskjellen mellom naturlig sex, er alt «8217; åpen og forstyrrende offentlig sex, her er noen flotte steder å gå inn i nattverd med naturen.

Skogen: Ifølge min venn: «Til de gamle dagene hadde bare de rike sex inne fordi de var de eneste som hadde private rom. Alle andre gjorde det i den lokale skogen & # 8220;.

Din lokale skog er faktisk et flott sted å ha sex. Du er alene, relativt skjult og ingen kan føle gjennom tynne vegger fordi det ikke er noen vegger! Er det perfekte stedet å la gå din vill side. Faktisk er skogen så rik på livet som noen tar et bad.

Stranden: Varm og myk sand strekker seg til bølgete kurver under en åpen himmel. Saltede og primordiale dufter spredt i luften;. Bølgene løper uforgjengelig innvendig og utvendig, igjen og igjen & # 8230; du forstod? Stranden skriker nesten sex. Velg et ørkenplass vekk fra mengden, legg deg under den badehåndkleet og gjør det. Du er nesten naken uansett, rett? Ikke kast bort denne muligheten.

Under stjernene: Hva er mer romantisk enn å bo alene med kjæresten din under en gatekanal mot en nattehimmel? Ingenting, her er hva. Hvis du har en fin varme på, enda bedre. Campingplassen er en flott tid å ha sex fordi du sannsynligvis har et innbydende telt, en polstret sovepose, hvis du er og # 8220; Glamping & # 8221; en luftmadrass og puter.

I vannet: Hvis du er heldig nok til å ha et basseng, ikke se over bakgården din for litt «8216; av nedsenket moro. På stranden eller i en innsjø, gå langt nok fra hvor du fortsatt kan stå opp, men folkene på kysten kan ikke si hva som skjer under flytende linje. (Ikke anbefalt for galne mennesker etter å ha sett & # 8220; haien & # 8221; men.)

Del på Pinterest

«Ikke tenk på barn, naboer eller kvister som du vil samle fra undertøyet ditt etterpå. Det vil være verdt det, gudinne av skogen, deg. & # 8221;

3. Å være forberedt

Hvis du vet at du vil gjøre sex alt’åpne et teppe eller håndkle med deg. Du vil spare ryggen og knærne fra bergarter, småstein, røtter av trær, skall og alle veier på rynkethet, selv hvor det ikke er noen veier.

Campingplassen er en av de beste mulighetene for å ha sex alt’åpen. Du har allerede forberedt alt du trenger, og du kommer til å sove uansett der. Hvis du ønsker, smøring av dør, kondomer og babyservietter. Men PSA: Husk, hvis du Emballasje, emballasje. Ingen ønsker å finne kondomene dine som brukes under en furu.

Hvis du er i skogen for ettermiddagen, foreslår en venn også en insektspray: «Spray en sirkel rundt ditt generelle område vil hjelpe og vil være mindre grov, men ikke bra for miljøet. Selv bladene på’tørketrommel arbeid. & # 8221; Hvem visste det?

4. Leishing øyeblikket: du har det

Du hadde L’avantness av å bringe et teppe og en spray for insekter. Nå er det på tide å si farvel til alt som virker strukturert, programmert, rimelig og ansvarlig. SEX ALL’Open er alt fokusert på’eventyr og på’haster. Ja, du kan vente til du kommer hjem, men hvorfor? Huset er fullt av sengetøy og ikke-vasket retter, mens din lokale skog er full av spottet sollys og robuste trær til klamring.

Ikke tenk på barn, naboer eller kvister du vil samle fra undertøy senere. Det vil være verdt det, gudinne av skogen, deg.

5. Ta posisjonen

Å ha sex all’åpen luft betyr å finne seg i uvanlige stillinger fordi du jobber med det som er tilgjengelig. Spoon under et teppe er populært blant utstillingene fordi det ser ut til å skjemme bort sporadisk forbipasserende.

Embracing trær er ikke bare for miljøvernere. Ifølge en samtale som jeg hørte en gang, sex mens det knuste mot et tre og # 8220, bringer alle de tingene der i & # 8221;.

Vikle deg rundt din partner som en koala kan være det eneste som unngår å bli trukket inn i havet. Forsinket av lemmer er vanlige for å komme seg rundt i retningene til robåter, rattet og ikke få meg i gang med ryggen.

En venn sa: & # 8220; jeg hadde Sex på en’hengekøye nylig. Litt & # 8216; pinlig, men morsom. Har fullført arbeidet. & # 8221;

Tatt i betraktning hvor vanskelig det er å gå inn og komme seg ut av en Hammock, det er ganske imponerende.

6. Tilfeldige rådet er fortsatt et godt råd

Her er noen gode råd fra en Facebook-venn: «Hvis du er på en klippe, nær et speil D & # 8217, ikke kast lommeboken ned fra klippen. Hvis du er på taket på et tårn av slottet, ikke undervurder hastigheten på en buss full av 10 år barn i å klatre på trinnene i tårnet. Hvis du ikke er helt kledd når du føler deg tilnærming, må du raskt slå på skuldrene som om du beundrer landskapet og avsluttet Buttoning & # 8220;.

Jeg tror det dekker nesten det.

Dara Nai er en stor forfatter basert i Los Angeles, hvis kreditter inkluderer TV med skript, underholdningsjournalistikk og popkultur, kjendisintervjuer og kulturelle kommentarer. Det har også dukket opp i ditt TV-logo-program, har skrevet to uavhengige sitcoms og, uforklarlig, tjente som dommer til en internasjonal filmfestival.