Hvordan ha en orgasme til brystvorten

Dine brystvorter er erogene soner

Mye av det vi ser i popkulturen antyder at den eneste måten kvinner kan nå orgasme; orgasme stimulerer det vaginale området. Men det er ikke sant, ikke langt unna. Det er mulig at en kvinne når orgasmen uten å berøre kjønnsorganene. Det er her at de erogene sonene som brystvorten kommer inn i spill.

Nipplene, hvis det spilles, kan eksplodere branner D’Artivering i hele kroppen. Tilstrekkelig stimulering og du kan til og med nå det eller store. Fortsett å lese for å lære mer om brystspillet, om hvordan du starter og hva du kan gjøre for å virkelig øke varmen.

Com’det er mulig å orgasme?

Takket være nervene dine! Hver nippel har hundrevis av nervøse termineringer, noe som gjør dem ekstremt følsomme for berøring. Og lek med brystvorten kan gi deg veldig fornøyd. Når brystvortene dine stimuleres, avgir de gnister i kjønnsensen Sensor Cortex. Dette er det samme hjerneområdet som kommer begeistret av vaginal eller klitoris stimulering.

Hvordan høre’orgasme av en brystvorte?

Mange kvinner beskriver nippelens orgasme som noe som nærmer deg deg, og deretter eksploderer fra ingenting. Sensjonene spredte seg gjennom hele kroppen din mens glede vokser sakte og gradvis. Da, Bam! Du vil føle et kraftig klimaks som kommer i bølger.

En orgasme til brystvorten kan virke enda mer intens i den perioden i måneden. Hormonelle endringer i menstruasjonen kan øke brystfølsomheten og ømhet, som kan øke spenningen.

Alle kan ha en?

I teorien, ja! Men noen forsøk og feil kan være nødvendig før du finner ut hva som fungerer for deg, eller det spillet med brystvorten kanskje ikke er i det hele tatt for deg. L’Enkelt måte å vite er å prøve det! Og hvem vet det? Du kan ha mye moro.

Vent, selv menn kan ha nipples orgasmer?

Jepp! Menn kan absolutt ha nipples orgasmer, så du kan prøve å spille med brystvorter selv med dine interesserte mannlige partnere. Snakk med din mannlige partner av teknikkene du vil prøve, hva gjør det bra og hva du trenger å unngå. Metoden er den samme og kommunikasjonen, i tillegg til følelsen av eventyr, er nøkkelen.

Kom i gang

Spillet av brystvorter må ikke bære og # 8217; orgasmo. Men hvis du er av det rette humøret og ønsker at endorfin nedlasting, er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe kroppen din til å nå det store eller:

 • Lage l’atmosfære & # 8230; Senke lysene, slå på noen stearinlys og lytte til noen sensuelle sanger. Et sexy og avslappende miljø kan virkelig gjøre stemningen gå videre.
 • Ta en komfortabel posisjon & # 8230; Slik at du kan konsentrere deg om å prøve glede uten å føle deg ubehagelig.
 • La tankene dine vage & # 8230; Og tenk på hva du spenner deg. Fantasticare kan hjelpe deg med å bli enda mer spent mens du spiller.
 • Ta din tid & # 8230; Og nyt alle de forskjellige følelsene du føler med å leke med brystvorten og brystet ditt. Opplev teknikkene for å finne det som gjør at du føler deg bra.
 • Start med fingrene dine & # 8230; Men vær så snill å legge til andre følelser. Oljer, lotioner, tanger og vibratorer for brystvorter kan virkelig øke glede.
 • La en vag hånd & # 8230; Mot dine andre erogene områder eller på klitteren din. Selv om du kan nå en orgasme som bare spiller med brystvorter, hvorfor ikke gjøre den eksplosive opplevelsen å utforske andre deler av kroppen din?

Hvordan klemme, kjærtegne, vri og mer

Del på Pinterest

Du kan prøve å spille med brystvorter alene eller spør din partner om å prøve det. Ikke glem, skjønt: Du kan gjøre mer enn å leke med brystvorter! Utforsk resten av brystet ditt kan hjelpe med spenningen.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du finne:

 • Begynn sakte å fokusere først på pusten. Gjør lange og dype puster for å slappe av og gå ut av hodet ditt og komme inn i kroppen din.
 • Teaser deg selv å leke med andre erogene områder. Bruk fingrene og hendene til å smekke magen din, og flytt deretter til brystburet og deretter rundt og mellom brystene dine. Men rør ikke brystet eller brystvortene igjen: La følelsene samle seg først.
 • Bruk en lett berøring for å omgir brystet og # 8217; areola med brede bevegelser. Så slapp av med en lett brystmassasje. Når du er klar, stram brystet litt litt.
 • Mellom massasjen og klemme, spore din areola uten å berøre brystvorten. Dette vil bidra til å øke ventetiden.
 • Nå som du er overfylt og irritert, flytt fingrene på brystvorten, som skal reist. Begynn å gni brystvorten sakte, økende hastighet og trykk når du blir spent.
 • Øk glede ved å klemme nipplene. En klemme vil sende en utslipp av følelser i hele kroppen. Sterkere er klemmen, bedre er, men spiller med presset for å finne ut hva som gjør at du føler deg bedre.
 • Ikke begrenset deg for å klemme. Prøv å gi brystvorten en liten vri eller trekk for å se hva du gir deg mer glede.
 • Brakt til grensen til # 8217; orgasme, trukket tilbake, og gjenta deretter. Spill med brystvorten din og masser kroppen din for å lage orgasmiske gledebølger som forplanter seg gjennom kroppen din. Angi ryggen og rocket frem og tilbake mens du lar hendene vandre.
 • Når du er klar, skyv deg til grensen og la deg gå. Nyt skynd deg mens du prøver det store eller.

Hvis du vil prøve en partner

Alle teknikkene du vil bruke i en solo-sesjon, kan følges når du spiller med en partner. Men det er andre ting din partner kan gjøre for å legge til opplevelsen, som er under forutsetninger eller umiddelbart før’orgasme under forholdet.

Hvis en av disse teknikkene driller din interesse, snakk med partneren din:

 • Varmt åndedrag. Partneren din begynner sakte å puste varm luft rundt og på brystvorten for å stimulere nerver.
 • Slikke. Det er så mange måter som partneren din kan slikke nipplene på. De kan spore små sirkler rundt og areola, berør brystvorten med spissen av tungen eller bruk den flate delen av tungen for å dekke mer overflate.
 • Suge. Ikke begrens deg til å slikke: Spør også partneren din å suge dine brystvorter. Tiltrekke brystvorten i munnen, vil stimulere ekstra blodbanen og vil øke følsomheten.
 • Gnaw. Hvis du liker det, spør partneren din om å bite litt & # 8216; dine brystvorter for en større følelse.

Hvis du vil ha en helt annen følelse

Nå som du vet det grunnleggende, er det på tide å akselerere ting. Legg til noen morsomme statister for å gjøre ting veldig interessant, alene eller med en partner:

 • Oljer og lotioner. L’Anvendelse av oljer og oppvarming lotioner på alle brystene kan øke spenningen under nipples spillet.
 • Is. L’å legge til is i grepet av brystvorten kan sende kuldegysninger i hele kroppen og forårsake en’umiddelbar ereksjon av brystvorten.
 • Vibrasjoner. Nipples vibratorer er en fin måte å passe til og stimulere brystvorter, samt føle følelser gjennom brystet.
 • Klemmer. Klemmene, levende eller ikke, kan plage og kile dine brystvorter ved å gi deg allsidighet. Du kan bære klemmer uten å stramme for en bit og rist dem for å påføre press og intensivere spenningen.

Kjøp smøremiddel og klemmer for brystvorter.

Bunnlinjen

Til tross for den populære troen, stimulerer klitoris eller skjeden ikke den eneste måten å ha en orgasme. Spillet av brystvorter kan også ta deg til den store eller. Og det er så mange måter du kan stimulere brystvorten til å gjøre Quell’eksplosiv orgasme. Erfaring med teknikker, finn ut hva som gjør at du føler deg bra og ha det gøy!