Hvordan gjøre øynene dine mindre slitne og hovne

Del på PinterestLauren Park Illustrasjoner

Når du skal vise din mørke side

Det tar ikke mye. En kveld ute senere enn vanlig, et høyt antall pollener eller en episode av & # 8220; Dette er oss & # 8221; de kan produsere Quell’utseende eller poser under våre vaskebjørn øyne.

Du kan bare omfavne poser og din mørke side. Og mens du følger vår guide, vil du oppdage at noen mennesker er naturlig forberedt på dette utseendet. Hvorfor ikke omfavne ham, hvis du er deg? På gaten er det sagt at litt & # 8216; av skygge og bølger er den nye sexy.

Men hvis du har en grunn til å belyse huden din og redusere hevelse, har vi noen rettsmidler for deg.

Rask korrigeringer for mørke sirkler og hevelse under øynene

Det er ikke nødvendig å bruke en formue for et high-end hudpleie regime for å slette ringer eller poser. Rettsmidler kan bli funnet i ditt pantry, kjøleskap og direkte til fingertuppene.

Del på Pinterest

Ta lageret ditt av teposer

For de mørke sirkler, Koffein i svart eller grønn te kan hjelpe smale blodårer og redusere blå fargestoffer. Disse koffeinholdige teene kan også forby hevelse ved å ekstrahere væsker. Men hvis du er på utkikk etter en mer beroligende effekt for irritert hud, velger du rooibos (rød te) eller kamille.

Instruksjoner: Bratt to teposer som vanlig, klem overflødig vann og dråper i kjøleskapet i 10 minutter før du legger dem på øynene i 15 minutter eller mer.

Dyp i kaffetanken

Mens din kalde drikke kunne gi deg et forfriskende sjokk, kan en dose koffein for huden rolige flekker eller hevelse.

Instruksjoner: Lagre noen isbiter på kaffen i fryseren. Tilbring noen minutter forsiktig å gni en kube med is under øynene, langs øyenbrynene, på nesebroen og de ytre hjørnene av øynene til templene.

Eller prøv Øyekrem med 100% koffein ren for $ 15. Lovende vurderinger Sett dette produktet til 4.5 stjerner for behandling av høneben og å holde øynene hydrert.

Racia din crunchy for en agurk

Agurker er rike på vitamin C og folsyre. Denne kombinasjonen av ingredienser stimulerer cellevekst og bekjemper miljømessig stress, noe som resulterer i mindre irritasjon og hevelse og en reduksjon i lilla blomstringen.

Instruksjoner: Du trenger to tykke halv tommelskiver fra kjøleskapet. Plasser det på øynene i ca 15 minutter. Alternativ? Bruk kalde skjeer. De kan hjelpe smale blodårer og redusere fargestoffer.

Eller prøv den beroligende gelen for øynene ja til agurker for $ 11. Vurderinger anser det litt og # 8216; vanskelig for folk som kunne ha den mest sensitive huden, men de merker også at det er bedre enn dyre kremer.

Lag en massasje til øynene dine

Ved å berøre indeksen og mediet i en delikat sirkel rundt banene og øyenbrynene og kinnbenene, kan du forbedre lymfatisk drenering. Dette kan også tone huden og redusere betennelsen.

Instruksjoner: Gjør denne massasjen med øyekrem i minst 30 sekunder. Godta presset, men ikke gni eller trykk for sterkt.

Og øyekrem?

Du må skille ut mye penger for en fantasybalsam? For mørke sirkler er det korte svaret nei. Du kan imidlertid velge en økonomisk fuktighetsgivende salve som inkluderer te, kaffe eller agurkekstrakt som også kan hjelpe deg med å møte tynne linjer og bretter.

Prøve: Øyekrem lettelse til grønn te matcha av shamoisture for $ 12.

Ta riktigor for fargekorreksjon

Du har et møte eller en viktig begivenhet og vil se kult foran mengden? En PO & # 8216; Rekorrektor for fargekorrigering kan fullføre jobben. Prøv oransje hvis du har en mørkere hudfarge, rose hvis du har en klarere hudfarge og velg den gule hvis sirkler har en tendens til å se mer lilla.

Fordi du får mørke sirkler eller hevelse under øynene dine?

Det største svaret på dette spørsmålet, spesielt for deg eksperter som har prøvd alle triksene i boken, er genetikk.

Hvis du alltid har hatt mørke øyne eller mørke sirkler, også kalt periorbital hyperpigmentering, kan tilstanden være en del av din genetiske sminke. På samme måte kan permanente poser under øynene være en karakteristisk for ansiktet du arvet.

Dette er grunnen til at disse attributter er accentuert:

Poser under øynene

Vi får lavere øyelokk eller hovne poser når stoffet fylles opp d & # 8217;. Med l’alder dell’egression, adipose teksturert teksturert ALLE’# 8217 interiør; alveolus og overlegne øyelokk kan falle, forårsaker en oppbevaring av enda større væsker i det området.

Hevelsen er ofte tydeligere når vi ser på speilet for første gang om morgenen. Dette skyldes at væsken hadde sjansen til å stagnere mens vi sov. Posene har en tendens til å synke etter at vi var vertikalt for en bit & # 8216;.

Mørke sirkler

Selv om mørke sirkler kan være tilstede av mange grunner, har de fleste en tendens til å ha en litt dypere farging rundt øynene, bare fordi den tynne huden strekker seg over et konglomerat av fartøy og lilla muskler.

Andre livsstilsmotiver for mørke øyne eller hovne

 • aldring
 • allergier
 • gråte
 • Øye tretthet
 • Flytende retensjon
 • hormonelle endringer
 • søvn
 • Soveposisjon
 • medisinering
 • røyk
 • hudirritasjon
 • Soleksponering
 • Pigmenteringsvariasjon

Bekjempe øynene ringen eller bredden

Isolere årsaken, er det mulig å vedta tiltak for å redusere fremtredelsen av lilla og poop.

Del på Pinterest

Øk gjenta tid

Klipp Netflixs bandoria sent på kvelden eller gjør alt du kan for å få litt mer ZZZ. Hvis du fortsatt merker det hovne øye eller blå farge, hviler hodet litt som du sover. Fjern trikset før du treffer høen for å unngå flekker i øynene eller irritere den omgivende huden.

Sett nesen på allergi eller sykdommer

Allergi symptomer eller sykdom som L’influensa eller forkjølelse kan gi et slag til ditt utseende. Pruriginose øyelokk, nysing, sinusbelastning eller nasal drypp kan alle føre til en blåmerke farge rundt øynene.

En allergiker eller øre, nese og hals (ENT) kan hjelpe deg med å bestemme utløserne og nesesprayene, antihistaminer eller forebyggende regimer som trengs for å holde nesen som Cola og riper under kontroll. Selv skyllingsnettpottene kan gjøre mirakler.

Husk at sminke eller produkter kan være årsaken til allergi eller palpebral dermatitt. Sjekk ingrediensene før … bruk.

Ta med livsstilsendringer når det er mulig

Hvis du oppdager en økning i det eller # 8217; utseende av hamburglar eller puff bakverk, kanskje du bare møtt en stressende uke eller en helg full av syltetøy som forhindret søvn eller # 8217;. Noshing salte snacks, kast ned for mye kaffe eller tinkling at ekstra cocktail er også årsakene til at vi kunne våkne opp med små livlige mennesker.

Å gjøre noen raske endringer kan hjelpe deg med å få ryttere og poser.

Redusere inntaket av koffein, alkohol og salt eller kontrasterer effektene av disse stoffene som hydreres. Drikk mye vann i løpet av dagen vil hjelpe øynene av øynene som rødmer huden. Når du er ALLE’åpen, bruk solbriller og solkrem for å unngå hyperpigmentering. Hvis du røyker, ta skritt for å starte vanen.

Del på Pinterest

Ekstra forebyggende forslag til poser og mørke stikkontakter:

 • Han hever litt hodet mens han sover.
 • Fjern trikset før du går i seng.
 • Unngå irriterende ingredienser i sminke- og hudpleieprodukter.
 • Unngå å ta øynene dine.

Kirurgi er en vurdering?

Hvis du har permanente mørke baner eller hovne poser under øynene dine, som er resultatet av genetikk eller som ikke kan dempes med livsstil eller raske løsninger, kan medisinske løsninger være et alternativ. Sirkelsprosedyrene kan innebære Botox, fyllstoffer eller kjemisk peeling. Både for poser og for sirkler, er en kirurgisk metode blepharoplasty.

Hvis du leter etter eller poser, forstyrrer du deg til det punktet hvor du ikke kan slutte å tenke på det, eller jeg er en kilde til depresjon eller angst, snakk med dermatologen hva du kan gjøre.

Felger og poser kan være attraktive

En av de viktigste tingene å huske når det gjelder poser for øynene eller ringene er at du sannsynligvis er den eneste som betaler mye oppmerksomhet. Vi ser ofte nøye i speilet om morgenen når vi spionerer eller bruker produktene. Det er da at sirkler og puffer er mer uttalt.

Men dine klassekamerater, kolleger eller personen som er lined opp ved siden av deg i baren, sannsynligvis ikke engang merke til.

Hva de kunne oppfatte, kanskje, er en viss mysterier eller dybde som de ikke klarer å sette fingeren på. Tenk på det. De mørke skyggene og posene har lenge gitt mange mennesker karakter eller lokke.

Akkurat som folder eller øye rynker kan få deg til å se mer autentisk, en mørk sirkel eller en pose under øynene kan forsterke din autentisitet.

Du trenger noen ideer for å vise dem med stolthet?

Prøv å legge til litt «1216; av lys. Velg en glans på ansiktet ditt på de øvre øyelokkene, som i dette Melk makeup blog. Eller prøv å feie armaturet fra kinnbenene på de ytre hjørner av banene i form av «8220; C & # 8221;. For en sortolat ser du ut som dette, bruk en fil Glitrende ansiktsolje likt. Eller pynte ting med en linje av din favoritt øyenskygge på nedre øyelokk.

Til slutt, ikke vær redd for å hoppe over concealer og rock cione chic!

Jennifer Chesak er en Freelance Book Editor basert i Nashville og Writing Lærer. Det er også en forfatter av Travel D’eventyr, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.