Hvordan gjøre huden din skinne fra den interne & # 039;

En av de mange fordelene med arbeidet mitt er muligheten til å reise til nye destinasjoner og lære om nye kulturer gjennom hele året. Jeg er ekstremt takknemlig for disse opplevelsene, men som for alt i livet, har de en kostnad. Den største kostnaden for alt er hvordan det påvirker huden min.

Vår hud kan ofte være et av våre mest forsømte områder, selv om både det største organet i kroppen vår. Tross alt lever vi!

Bortsett fra Kløe, tørr hud at 8217; air condition på lang rekkevidde flyreiser kan forårsake, huden min er stadig utsatt for nye og ofte vanskelige miljøer når jeg er borte. Dette betyr fuktighet, tørr klima, regn: du kaller det.

Gjennom årene begynte jeg virkelig å ta vare på huden min. Og jeg la merke til en «8217; enorm forskjell da jeg begynte å se på ting fra # 8217;. I tillegg til å ta vare på huden din på overflaten, kan den største forandringen ofte sees når du begynner å mate hudceller fra intern & # 8217;.

Her er noen forslag til å gjøre huden din skinne fra innsiden & # 8217;!

1. Hva å spise

Vi vet alle ordtaket: «Du er den du spiser & # 8221;. Men så få av oss tar virkelig tid til å forstå og effektivt sette pris på hvordan maten vi legger i kroppen vår påvirker vår helse, energi og utseende generelt.

Den beste måten å virkelig gjøre huden din skinner fra interiøret er å sørge for at du spiser en rekke supercobes. Vitamin C er en kraftig superimentasjon og antioksidant. Det er nødvendig å opprettholde et sterkt immunsystem og er en viktig ingrediens for å gi deg en sunn og lys hud.

Heldigvis er det ikke så vanskelig å finne det i mange frukter og grønnsaker! I tillegg til appelsiner kan du også få en god mengde vitamin C i blåbær, papaya, jordbær, kiwi og til og med søte poteter! En enkel måte å legge til noen av disse til kostholdet ditt, blander noen blåbær med yoghurt eller frokostblandinger til frokost.

Mat rik på sunne fettstoffer som avokado, valnøtter og frø kan også gi en myriade av fordeler, pluss de holder deg fullere lenger!

2. Hva å drikke

En måte jeg klarte å sørge for at du har nok vann per dag & # 8211; 13 kopper for menn, 9 kopper for kvinner & # 8211; Det er alltid å ha to flasker D’1 liter vann i kjøleskapet som jeg slår i løpet av dagen. Når jeg var ferdig med det med begge, vet jeg det blant dem og alt annet jeg måtte drikke, mitt daglige vanninntak er bra for dagen. Og huden min er godt næret!

Kokosnøttmelk

En ganske ny oppdagelse for meg var også kokosnøttvannet. L’kokosnøtt vann har intense fuktighetsgivende egenskaper og er også en god kilde av vitamin C samt kalium, kalsium og magnesium.

Du kan si med sikkerhet at jeg har det bra nå, og jeg er virkelig avhengig & # 8211; Og i godt selskap, siden jeg vet at Victoria Beckham også er en fan!

Fersk juice

Selv juice og smoothies er flotte å skaffe seg Ulike næringsstoffer I en sunn del. Vitaminer og næringsstoffer som inneholder er gode for helbredelsen av huden og opprettholder helsen. For å unngå konserveringsmidler og sukker tilsatt, som kan forårsake skade på huden, prøv å lage en av deg i stedet for å kjøpe dem i butikken.

3. Hva å sette på ansiktet ditt

Ja, de fleste kremer og salver er teknisk teknisk aktuelt, men bare de beste produktene revitaliserer huden din fra # 8217; interiøret mot det ytre, så det er verdt å investere i de du kjenner gjennomtrengende i huden og vil fungere fra # 8217; interiør!

Prøv å bruke masker

Masker kan være en fin måte å gi den nødvendige hydrering på, penetrere dypt for å trekke ut overflødige oljer, slette død hud og øke hydrering.

En av mine favorittmaskeringsmerkene er Glamglow, Fordi de har et myriade av hudprodukter som tilpasser seg en rekke hudtyper. Jeg er ofte kynisk om ideen om et produkt som forvandler huden din, men etter første bruk av Supermud clearing behandling maske, huden min så sterkt mer strålende og hadde en definert glød.

Husk at ansiktet ditt ikke er ensartet

GlamGlow er også en flott tilhenger av flermaskeringstrenden, som oppfordrer deg til å identifisere hvilke områder av din hudfarge som kan ha forskjellige behov. For eksempel lider mange av oss av oljeholdige soner, men med tørre kinn, så det er verdt å kontakte hvert enkelt område for å få mest mulig ut av din velvære tid og få det området & # 8220; Splendor & # 8221;.

Vær oppmerksom på årstidene

Din hudendringer i løpet av året, akkurat som årstidene. Så hva som fungerer for deg om sommeren, vil det ofte ikke være det beste middelet for vinteren;.

Som ofte skjer, trenger vi en mer fuktighetsgivende og intens fuktighetsgivende krem ​​i vintermånedene, når det er tørt, og en lysere fuktighetskrem for sommeren;. Ideelt sett med en SPF for å beskytte huden vår fra de sterke UV-strålene i solen.

For vinteren vil jeg anbefale det Neal og # 8217 mandel fuktighetsgivende krem; s verksteder, som er rik på vitaminer og perfekt for lett irritert hud. Med en blanding av søte og kvelds alternative mandeloljer, hjelper det å tone, balansere og beskytte huden, til og med eliminere tørrhet.

Å forby de irriterende tørkede flakene på kroppen vår, prøv Lola’S Apothecary Orange Patisserie Warming Body Souffle. Ikke bare har det en ganske god parfyme å spise, med notater av kake alle’varm oransje og krydder av ingefær og vanilje, men det er også veldig næringsrikt: det inneholder kokosnøttsmør, som er rik på vitamin E og essensielle fettsyrer!

For de heteste månedene vil jeg anbefale Lancer Sheer Fluid Sun Shield Fuktighetsgivende krem ​​som inneholder SPF30, et must! Ønsket av kunstnere av kaliber av Victoria Beckham, Utvalget av Lancer hudpleieprodukter er utrolig fuktighetsgivende og rapporterer huden din til en perfekt balanse. Det er også ikke for tungt på huden, så det er perfekt å ta bort under dine reiser!

Bruk stoffmasker

L’Klimaanlegg på lang rekkevidde Fly kan være skadelige for huden og la huden ekstremt tørr og anspent når du kommer ned fra flyet. Men siden jeg oppdaget stoffmasker, har all min hudpleie rutine endret seg!

Fabric masker er litt messy enn normale masker, siden de allerede er mettet med kraftige ingredienser som elsker huden. Alt du trenger å gjøre er å sette dem på ansiktet ditt og la dem stå i 10-15 minutter, slik at den kan absorbere alle gode ting. Jeg elsker Estée Lauder Double Wear 3 minutters priming fuktighetsmaske, som tilbyr næring og hydrering for en ren, jevn og klar hud.

Snarere enn å møte kampen for å overføre flaskerne mine for å tilfredsstille restriksjoner på væsker for håndbagasje, er det mye lettere å bli komfortabelt, ha en maske og sitte og slappe av mens du ser på en film.

Bruk de riktige oljene til huden din

Ingen ønsker å ha fet hud, men dette betyr ikke at naturlige oljer ikke kan spille en rolle i å opprettholde vår sunne hud. jeg bruker Brilliance Facial Oil of Emma Hardie om kvelden slik at den hardt arbeidende formelen kan fungere for å reparere huden min mens jeg sover. Den har en helt fantastisk duft og med ni essensielle oljer, inkludert lavendel, er det perfekt å hjelpe deg med å sovne. Du kan blande oljen din med en natt fuktighetskrem for å gi en beskyttende barriere mot kald og hard luft.

Hvis du har tørr og skumret hud som reagerer på tidsforandringen, må du være oppmerksom på # 8217; hyaluronsyre i # 8217; liste over ingrediensene i et hvilket som helst produkt du bruker, siden det kan forlate huden din så strålende etter å ha eliminert alle disse irriterende flakene tørket. En av mine favoritter er Ren pestle hyaluronisk serum & Mørtel, som vises i sin reneste form og bekjemper dehydrering, dullness og fine linjer uten irriterende sensitiv hud.

For lysstyrken i hele kroppen, er mitt referansepunkt lola’s Apothecary, som tilbyr en «8217; utrolig utvalg av sensuelle, beroligende og duftende oljer for å ta vare på huden din. Den delikate romantikkbalansering av kropp og massasjeolje Inneholder 30% av hundens roseolje, noe som bidrar til å redusere strekkmerker, senile flekker og fine linjer, så vel som arganolje, noe som øker lysstyrken og forbedrer hudstrukturen. Det er et viktig element for det ganske allsidige badet fordi du kan bruke det til ansikt, kropp, hår og negler. Også, det har en helt fantastisk duft, med notater av søt oransje, vanilje, sitron og rosa!

Bunnlinjen

Uansett hvor mange år du har eller hva din livsstil er, er det viktig å gjøre en bevisst innsats for å ta vare på huden din. Huden du bor i er din for alltid, så ta deg tid til å behandle det godt. Til gjengjeld vil du ta vare på deg!

Scarlett Dixon er en journalist, livsstil og youtuber blogger basert i Storbritannia som kjører nettverkshendelser i London for bloggere og sosiale medier eksperter. Han har en levende interesse å snakke om alt som kan betraktes som tabu og en lang liste over ting å gjøre. Det er også en lidenskapelig reisende og er lidenskapelig å dele meldingen om at IBS ikke må holde deg i livet! Gå for å finne den Dedikert portal og Twitter @Scarlett_london.