Hvordan gjøre det Doggy Style: 19 tips, teknikker for å maksimere glede

Del på PinterestIllustrasjon av Alexis Lira

Det er allsidig

I tilfelle du ikke allerede er kjent, er den lille hunden en type tilbaketrekten der partneren han mottar, er rettet mot den andre delen, vanligvis på hendene og på knærne.

Med vaginal sex, # 8217; bak inngangen gir seg til en dypere penetrasjon og stimulering av G & # 8211-punktet; Og fordelene stopper ikke her.

Det tillater også en dypere penetrasjon med analsex, og introduserer muligheten for anal orgasme.

Å trykke i denne stillingen gjelder hoftene, så hvis partneren som gir eksperimenter Lumbal ryggsmerter, Den lille hunden kan bidra til å redusere et PO & # 8216; trykk.

L’å legge til en pute eller en supportkile under den nedre delen av mottakspartnerens mage kan også bidra til å lette presset og skape mer plass til penetrasjon.

La oss starte med basene: Hvordan lager du standard hund?

Vel, det er alt i navnet. Hvordan du er i gang, starter denne posisjonen bakfra.

Mottakspartneren får knær, vender mot given.

Donoren kan komme inn bakfra i knelende posisjon eller stå.

Selv om partneren som gir mesteparten av tung løft, gjør pin og skyver fra hoftene, kan partneren han mottar, beregnes på en hakkede hakk og hopper tilbake mot sin egen penis eller leketøy.

Hva kan du gjøre hvis denne penetrasjonen ser for dypt ut?

Hvis følelsen blir for intens eller ubehagelig, er det noen ting du kan gjøre for å endre flyttingen:

 • Noen ganger er det enkelt å spørre partneren din om å gjøre flere overfladiske bevegelser. Deres penis eller leketøy vil fortsatt være i stand til å stimulere poenget ditt g eller poeng p.
 • I stedet for å presse partneren din bakfra, prøv å ta kontroll fra forsiden. Skyv alle’tilbake til deres penis eller leketøy vil tillate deg å kontrollere dybde og hastighet.
 • Endre posisjonering slik at det ikke er direkte vei til livmorhalsen eller sphincteren. Det kan være så enkelt som å bringe knærne nærmere, ta med armene dine nærmere knærne eller arkivere ryggen din.

Hva kan du gjøre hvis denne penetrasjonen ikke virker dyp nok?

Hvis du ikke får nok stimuli eller bare vil ha mer, er det noen ting du kan gjøre for å ta det til neste nivå:

 • Nærme seg! Ta et håndkle eller et band for sex og spør partneren din, vikle den slik at bakgrunnen forblir hevet under penetrasjon. Dette kan også hjelpe deg med å redusere det nedre kroppstrykket, spesielt knær.
 • Prøv å vippe helt ned. Du kan gjøre det strekker armene dine foran deg eller hviler på albuene dine. Dette bidrar til å åpne vaginalen eller analkanalen slik at partneren din har en lengre og mer hindringssti for penetrasjon.
 • Du kan også få dette resultatet til å forstørre knærne videre. Det kan være litt og mer vanskelig å holde balansen med brede ben, deretter plassere hendene dine eller plassere en pute under den nedre delen av magen for å bli støttet.

Hvordan kan du endre bevegelsen for å ta hensyn til en forskjell i høyde?

Ikke gi opp igjen! Ulike teknikker kan bidra til å kompensere for forskjellen:

 • Knel, knel, knel. Mottakspartneren kan heve de høyere sidene knelte, trykke mot hodegjerden eller veggen for en ekstra støtte. Donoren kan også komme på knærne (hvis det ikke allerede er der) for å bidra til å bygge bro over gapet.
 • Ligge på magen. Tenk på misjonæren, bare partneren han mottar er på magen i stedet for på baksiden. Du kan også eksperimentere med partneren som gir knærne mens partneren som mottar, ligger ned, sidene er litt hevet med lårene som hviler i runde til de som gir den.
 • Bruk scenenobjekter. Hvis du ikke allerede bruker putene, er det nå på tide. Begge partnerne kan løfte sidene av et par tommer knelte på en pute eller en annen pute.

C’er noe du kan gjøre for videre støtte?

Hvis å tilbringe tid til doggy stil, gir deg smerter og uønsket smerte, er det noen ting du kan gjøre for å hindre eller lindre ubehag:

 • Sett en pute under knærne. Dette vil bidra til å distribuere vekten jevnt slik at det ikke er for mye press eller friksjon på knærne.
 • Stack opp til din smak. Hvis mottakspartneren føles anspent, stabler puter, tepper eller andre polstring for å skape en jevn overflate for å hvile.
 • Maksimere miljøet ditt. Hender og knær virker ikke for deg? Ta med ting ut av soverommet og spør mottakeren å lene seg på kanten av et bord eller en teller. Mindre kramper + en ny sexy beliggenhet? Vinn-vinn.

Og hvis mottakeren trengte flere stimuli?

Enten du vil presentere partneren din til andre områder av kroppen din eller vise ham hvordan det er gjort, har du muligheter:

 • Gjør din partner i nærheten og spill med kjønnsorganene dine eller ta situasjonen. Smør først for å legge til enda mer følelse.
 • Tag team dine erogene områder. Bruk en av hendene dine for å stimulere brystvorter mens partneren din trekker deg håret ditt, eller spør partneren din til å mordiske deg mens du skyver hendene langs bysten.
 • Tomme Toys Box. Hvis du ikke allerede bruker sexleketøy, er det ditt utgangspunkt for å starte & # 8211; og ikke stopp på en. Anal perler kan legge til mer varme til vaginal sex-penis. L’å legge til en phallic ring eller A’atmosfæren kan forbedre omfanget av partneren din under analsex. Forvandle den til en’opplevelse for hele kroppen med kopper for brystvorter, kittende fjær og andre leker.

Og hvis du har prøvd alt over, og du trenger noe mer?

Allerede en doggy stil profesjonell? Først av alt, gratulerer. Nå er det på tide å være enda mer kreativt med stillingen:

 • Sett deg foran soverommet ditt eller flyttet på bademøbler. På denne måten kan du etablere en visuell kontakt L’en med de nakne kroppene sammenflettet av en annen vinkel på en «8217.
 • Vanskelige ting. Hvis begge partnere er D’enighet med et omtrentlig spill, er mottakeren alt unntatt på donor barmhjerten med denne stillingen. Start sakte med lys spanking og skrape tilbake før du arbeider for å kvele og grove piske.
 • Hvis du lager vaginal sex, endre inngangspunktet. Pass på at du kan smøre både på forhånd og bare passere fra # 8217; vaginal inngang til anal, ingen anal til vaginal. Gå bakfra fremover uten først å rengjøre penis eller leketøy kan føre til en infeksjon i & # 8217;.

Bunnlinjen

Det viktigste er at du og din partner er på samme side og ha det gøy.

Hvis du føler disse teknikkene, og du er ikke en fan, er det greit! Dette trekket er ikke for alle, og du trenger ikke å gjøre alt du ikke vil gjøre.

Snakk med partneren din til hva som fungerer eller ikke fungerer og starter derfra. C’er mye mer å eksperimentere med!