Hvordan gjenkjenne ADHD i jenter

Når datteren din mottok sitt siste rapportkort, kommenterte læreren sine gode stemmer, men også hans manglende evne til å ta hensyn til klasserommet? Du overrasker at niesen din skal drømme med åpne øyne i stedet for å studere for hans quiz? Det kan ikke virke, men disse jentene kan være i fare for oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD).

Forstå ADHD i jentene

Det er ikke en hemmelighet at jentene utvikler seg annerledes av gutter. Disse forskjellene er ikke bare knyttet til måten deres organer utvikler seg. De kan også ses i måten hjernen deres vokser og utvikler seg. Disse forskjellene i utviklingen kan gjøre det vanskeligere å vurdere om en jente har å gjøre med ADHD. L’ADHD er en hjerneforstyrrelse som er preget av ukontrollert mønstre eller impulsiv oppførsel. Denne oppførselen kan forstyrre daglige aktiviteter.

Fordi symptomene på’ADHD er forskjellige i jenter, er mange jenter ikke riktig diagnostisert. Dette kan forhindre at jenter får den hjelpen som kan forbedre deres liv positivt. Det er anslått at mange a 50 prosent 75 tilfeller av ADHD i jenter er tapt. Les mer om symptomer, hvordan barnets lege kan diagnostisere og hva du kan gjøre for å sikre at barnet ditt mottar hjelp.

Tegn og symptomer på’ADHD i jenter

En av de vanligste symptomene knyttet til ADHD er hyperaktiviteten. L’hyperaktivitet, rastløshet og # 8217; Manglende evne til å stå stille er typiske atferd av guttene som møter uorden. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle av jenter med ADHD.

Følgende atferd kan indikere ADHD i jentene:

 • Snakk hele tiden, selv når foreldre eller lærere ber dem om å stoppe dem
 • hyppige planter, selv fra små skuffelser
 • stadig avbryter samtaler eller aktiviteter som inkluderer sine venner
 • Problemer å være oppmerksom på
 • Hyppige Open-Eye Dreams
 • Ha et soverom, et skrivebord eller en rotete ryggsekk
 • Vanskelighetsgrad å fullføre det tildelte arbeidet

Jenter kan også bli påvirket av ADHD hvis de opplever:

 • Depresjon
 • understreke
 • angst
 • lav selvtillit

Det er ikke kjent fordi ADHD er annerledes i jentene. Disse forskjellene gjør støyen vanskeligere å diagnostisere i jenter. Noen ganger anerkjenner folk symptomene, men ignorerer dem. På grunn av deres varierte natur, kan disse symptomene slettes som umodne oppførsel eller tilskrives en annen lidelse.

L’ADHD kan føre til andre forhold?

Hvis L’ADHD forblir ikke diagnostisert, kan unge jenter ha problemer med å jobbe i daglige situasjoner. Ting kan bli vanskeligere hvis jenter innrømmer denne oppførselen og skylden. Dette kan ta dem til å føle seg frustrert med seg selv. Disse frustrasjonene kan bli et problem for deres psykiske helse- og skoleoppgaver.

Hvis uorden ikke behandles, kan en nedgang i stemmer eller # 8217 også forekomme; manglende evne til å håndtere vennskap. Dette kan føre til lav selvtillit. Lav selvtillit er knyttet til større problemer, som depresjon, angst og spiseforstyrrelser.

Nylig forskning har oppdaget at unge kvinner med ADHD er tre eller fire ganger Mer sannsynlig å forsøke selvmord. De er også to eller tre ganger Mer sannsynlig å gjennomføre selvvurdering.

Hvordan diagnostisert L’ADHD?

I mange tilfeller, L’ADHD i jenter er ofte notert for første gang i klasserommet. Det er svært sannsynlig at en lærer nevnte muligheten for ADHD fordi han ser som student samhandler i klasserommet og på lekeplassen. Når bekymringen ble delt med foreldrene, er disse generelt invitert til å møte læreren og skolekonsulenten for å diskutere følgende trinn.

Disse trinnene kan inkludere deg og læreren til barnet ditt, du ser at sønnen din er mer nær. Barnets konsulent kan også utføre spesielle tester. Disse testene kan føre til utførelse av en symptomkontrollliste og en medisinsk undersøkelse for å ekskludere noe annet som kan forårsake disse symptomene. Barnets konsulent vil sannsynligvis ønske å vite følgende:

 • Alvorlighetsgraden av symptomene
 • Når symptomene startet
 • Barnets beliggenhet når han har symptomer, for eksempel på skolen eller hjemme

Dette vil bidra til å avgjøre hvilke skritt du og lærerne kan påta seg for å hjelpe sønnen din.

Når skal du se en lege

Pass på at du har en detaljert liste over deres bekymringer etter møtet med læreren og skolekonsulenten. Du kan også tenke på en plan D & # 8217;. Dette kan hjelpe deg med å koordinere innsatsen hjemme og skole.

Barnets lege vil ønske å vurdere alle bekymringene og utføre en eksamen. På dette tidspunktet vil legen gi diagnosen og vil diskutere en behandlingsplan. Senere kan barnet ditt rettes til en barnslig psykolog som spesialiserer seg på ADHD i jenter.

Hvordan behandlet L’ADHD?

Noen ganger må du kombinere flere behandlinger.

Det kan være nødvendig at barnets lærer skaper en personlig undervisningsplan. Dette kan inneholde bestemte ord eller signaler med hendene dine for å minne barnet ditt om å fortsette å utføre klassen. Lærere kan også fokusere på å levere små oppgaver med enkle å forstå indikasjoner som vil hjelpe din sønn til å sakte forstå det bredere bildet. Det kan også være nyttig å jobbe med barnet ditt for å fjerne uorden fra skrivebordet eller ryggsekken. Eliminer eventuelle flere problemer kan bidra til å begrense distraksjoner.

Etter hva lærerne vil gjøre i klasserommet, kan legen foreslå lignende endringer hjemme. Dette kan hjelpe barnet til å overvinne daglige vanskeligheter.

Hvis barnet ditt er kandidat, kan legen også foreskrive medisiner for å hjelpe dem med å fokusere og administrere andre symptomer på’ADHD.

L & # 8217;

Hvis barnet ditt har ADHD, får du en korrekt diagnose, kan øke sjansene dine for å få bedre stemmer, bedre mental helse og bedre personlige relasjoner. Selv om det ikke er noen kur for L’ADHD, den rette kombinasjonen av behandlinger kan hjelpe barnet ditt til å leve et lykkelig, sunt og produktivt liv.