Hvordan gikk jeg ut av en dårlig roman

Jeg vedder på at de fleste av oss hadde et dårlig forhold under vårt liv. Eller i det minste hadde han en dårlig opplevelse.

For min del, tilbrakte jeg tre år med en gutt jeg visste at det var galt for meg. Det var en typisk første historie d’kjærlighet. Det var hyggelig, brazen og veldig romantisk. Skrev sanger for meg, for Guds kjærlighet! (Fra voksne, som bare trodde gjør at jeg vil kaste opp, men i en alder av æra var den mest romantiske tingen jeg noensinne hadde opplevd.)

Å være en sjenert og usikker jente, ble jeg smigret av hennes oppmerksomhet.

Han var en del av et band, han elsket poesi og overrasket meg med spontane utganger og gaver. Klokken 19 trodde jeg at han ville bli en berømt rockestjerne, og vi ville ha tilbrakt vår tid til å feire på en busstur, med meg iført en pels stil pels’70 og blomster i håret. (Ja, jeg var og jeg er fortsatt en stor fan av & # 8220; nesten kjent & # 8221;.)

Jeg hadde aldri vært forelsket før og berusende effekter skapte mer avhengighet av noe stoff. Vi var besatt av # 8217; en fra # 8217; en annen. Jeg trodde vi ville ha vært sammen for alltid. Dette er bildet som jeg klamret og som jeg fokuserte da ting gikk galt.

Jeg oppfunnet uendelige unnskyldninger for ham. Da han ikke hadde kontaktet meg i hele dager, var det fordi & setter pris på sin uavhengighet & # 8221;. Da han støttet meg for vår andre jubileum for en impulsiv ferie i Egypt, fortalte jeg meg selv at vi ikke trengte jubileer for å demonstrere vår kjærlighet.

Da han forrådte meg første gang, vil jeg gjerne si at # 8217; Jeg kutte ut livet mitt, jeg gjorde en ny frisyre, og jeg gikk videre med livet mitt (med & # 8220, respekt & # 8221; av Aretha Franklin som et lydspor).

Dessverre er virkeligheten at jeg hadde brutt hjerte, virkelig ødelagt. Men # 8217; Jeg gjenopptok etter to fattige uker. Dårlig romantikk, ren og enkel.

Ansette fra # 8217; kjærlighet

Fordi jeg reagerte på denne måten? Enkel. Jeg var tapt i kjærlighet. Hjernen min hadde blitt kapret.

Fra voksne (antagelig), jeg ser at denne kapningen skje så lenge som med jenter og med gutter. De er ofte med noen for vane eller frykt og aksepterer maltreatment fordi de tror det er prisen på # 8217; kjærlighet. Dette er hva populærkulturen fører oss til å tro. Og det er galt.

Skriving her til min datamaskin, jeg kan ikke fortelle deg om forholdet du finner er bra, middelmådig eller giftig. Imidlertid kan jeg foreslå ting å være oppmerksom på:

 • Til vennene dine og din familie liker ikke? Folket nærmest deg snakker ofte med et sted med oppriktig bekymring eller mishandlingstester. De kan ikke alltid være riktige om ting, men det er verdt å vurdere deres bekymringer.
 • Tilbring over 50 prosent av din tid til å bekymre deg for forholdet ditt? Bekymre deg, tenk for mye, å miste søvn eller gråte, er ofte ikke tegn på et sunt forhold.
 • Du stoler ikke på din partner når du forlater din side. Forhold er basert på tillit.
 • Partneren din er fysisk eller følelsesmessig voldelig. Hvis du ikke er sikker på at du er i et voldelig forhold, er det tegn på å være oppmerksom på og veier for å få hjelp.
 • Gå ut

  Slutten på historien min er veldig positiv. Ingenting dramatisk har skjedd. Jeg hadde bare en tid med lyspæren.

  Jeg så Com’Det var en venns forhold og plutselig forstår jeg hvor annerledes det var fra min. Det ble respektert og behandlet med forsiktighet. Dette var også noe jeg fortjente, men det var usannsynlig at jeg fikk fra kjæresten min.

  Jeg sier ikke at pause var lett, på samme måte å kutte en lem er ikke lett. (Filmen & # 8220; 127 timer og gjorde det tydelig). C’de var tårer, tvil av tvil og en dyp frykt for aldri å møte noen.

  Men # 8217; det gjorde jeg. Og ser tilbake, det var en av de beste avgjørelsene jeg noensinne har tatt.

  Hvordan å helbrede fra en dramatisk pause

  1. Blokkere nummeret deres

  Eller gjør hva dua lipa gjør og Bare ikke svar på telefonen. Hvis du har lyst til å miste selvkontrollen, gi telefonen til en pålitelig venn eller et familiemedlem. Dette fungerte veldig bra for meg & # 8211; fjernet fristelsen.

  2. Gå bort i noen dager

  Hvis mulig, hjelper det å rømme, selv om det bare er et spørsmål om å besøke venner eller familie. Hvis du kan, pek på en’hele uken. Du trenger støtte i denne innledende fasen.

  3. Tillat deg å gråte og føle seg ulykkelig

  Du er ikke svak, du er menneskelig. Du lager opp med komfortartikler som lommetørkle, komfortabel mat og et nettflix-abonnement. Kliché jeg vet, men hjelper.

  Via Gifhy

  4. Opprett en liste

  Notater alle rasjonelle grunner til at du ikke bør være sammen og sette den på et sted hvor du vil se det regelmessig.

  5. Tieniti distrahert.

  Jeg redefined soverommet mitt da jeg krysset den pause. Hold hjernen distrahert og hendene okkupert (i tillegg til å endre utseendet på mitt miljø) var veldig nyttig.

  Livet er for kort til å være med noen som ikke behandler deg med kjærlighet og respekt. Vær intelligent, vær modig og vær snill mot deg selv.

  Claire Eastham er en prisvinnende blogger og forfatter av bestselger & # 8220;Vi er alle sint her. & # 8221; Besøk Sin nettside eller koble til Twitter!