Hvordan fungerer Sugar Wax?

Hvordan bruke Sukkervoks?

Man jobber med sukkerpastaen i hånden slik at man slipper spatler og remser, noe som også gjør den økonomisk og miljøvennlig. Med body sugaring fjerner man hår og døde hudceller og huden etterlates myk og glatt. Med sukkervoksen gjør man omvendt av vanlig voks. Man drar av vokset i samme retning som hårene vokser.

Hva betyr Sugaring?

Med sugaring påføres den avkjølte sukkerpastaen på huden i motsatt retning av hårveksten. Den fjernes deretter i retningen med hårveksten i raske, små trekk. Fordi sukkeret bare eksfolierer overflaten av huden, kan det påføres flere ganger på på samme hudområde.

Hvordan vokse seg selv?

Det finnes mange ulike produkter for hjemmevoksing. Den mest effektive er en voks du må varme opp i vannbad, mens det også finnes enkle papirstrips for mindre områder. Varmvoksen er den typen voks som krever mest øvelse, men du kan få et godt resultat.

Hvor lenge varer Sugar Waxing?

Resultat som kan vare i hele 3-6 uker. “SugarWaxing” er en økende trend. Den er enkel å bruke, og svært skånsom mot huden da den kun inneholder økologisk sukker, økologisk kamomille, vann og sitronsyre. Sukker-voksen kan brukes i både ansikt og på kroppen, også de mest sensitive områdene.

Hvor ofte må man vokse brasiliansk?

Vi anbefaler deg å vokse ca. hver 4-5 uke, men det er også avhengig av hvordan hårene vokser og hva du foretrekker. Noen liker å vokse seg etter 3-4 uker, mens andre venter nærmere 6 uker. Venter du under 4 uker, kan du risikere at det er flere gjenstående, korte hår.

Hvor mye koster voksing?

Brazilian voksing – intimvoksing for kvinner
Brazilian /Hollywood med bedøvelsekrem 20 min 790,-
Brazilian / Hollywood (Mindre enn 3 uker) 20 Min 550,-
G-streng Med Bak 20 Min 550,-
G-streng Uten Bak 20 Min 490,-
Bikinilinje 10 min 390,-

6 weitere Zeilen

Hvor mye hår før brasiliansk?

Spar håret: 3-5 millimeter er perfekt, og er håret i lengste laget kan salongen «trimme» det til riktig lengde. Dropp kaffen: Koffein gjør blodet tynnere, så hold igjen på kaffen samme dag for å minimere smerten. Unngå alkohol: Virker sløvende på hårsekkene, og det blir vanskeligere å få ut hårrøttene. Så unngå det.

Hvor vondt er voksing?

– De tre forskjellige nervene kjenner varme-kulde, berøring eller smerte. Det er tydelig at noen har mer av smertenervene enn andre, men hos de aller fleste går voksingen veldig greit og synes det er verdt det, sier Høgås.

Hvor ofte må man vokse overleppen?

Hvis du vokser deg relativt ofte (hver 3-4 uke) på overleppen vil denne reaksjonen forsvinne etter hvert. Når man vokser bryn kan et tynt lag av huden prelle av, det ser ut som brannsår.

Blir det mindre hår etter voksing?

— Det blir mindre og mindre hår etter hvert som man har vokset seg lenge. De mest ”uheldige” har mistet 50 % av hårene etter åtte år, de heldigste har mistet nesten 100 prosent av hårene på venusberget og bikinikanten etter ett år med voksing. Hårene under og bak mister man ikke permanent.

Hvor lang tid tar det før håret vokser ut igjen etter voksing?

En av fordelene med å vokse er at det tar cirka fire uker før håret vokser ut igjen. Det er fordi man fjerner hårroten og det tar tid før en ny dannes. Kjertlene våre er ømfintlige områder, og man skal være forsiktig med voksing her.