Hvordan å fortelle foreldrene dine, er du gravid: 9 Ideer

Del på Pinterest

Intro

Graviditet er et spennende øyeblikk for mange fremtidige mødre og dads. Og det er naturlig å ønske å dele det’entusiasme med verden, som starter med familien din. Men å kunngjøre foreldrenes graviditet kan være unnerving. Du kan finne deg engstelig for hvordan du vil fortelle familien din og hvordan de vil reagere.

Det er mange morsomme måter hvor du kan kunngjøre graviditeten til foreldrene dine som vil vekke en positiv reaksjon. C’er den klassiske bakt sandwich, hvor du gir foreldrene dine en hjemmelaget sandwich merket med en & # 8220; B & # 8221; Du kan også sette sammen en tegneserie som registrerer og laster på YouTube. Og om skisser, hvorfor ikke gi et par ledetråder under et morsomt Pictionary-spill?

Eller, hvis du vil beholde det spesielt, kan du organisere en spesiell brunsj i din favorittbar og spør de ansatte om å skrive graviditetsmeldingen din på tavlen på fortauet.

Fra t-skjortene til fotografiske koppene og alt annet, legger vi sammen en kort liste over morsomme og kreative måter å kunngjøre foreldrene dine, familien din blir litt og # 8216; større.

1. Den klassiske bakt sandwich

Del på Pinterest

Ha foreldrene dine åpne ovnen for å finne en sandwich som & # 8220; kjøkken & # 8221; Det er en klassisk måte å kunngjøre graviditeten din på. Men i stedet for å sette en gammel burger sandwich i ovnen, ta et ytterligere skritt fremover og forberede din favorittrecept for smørbrød mens foreldrene dine besøker.

Når du sprer pastaen, sørg for at du markerer to smørbrød med en & # 8220; B & # 8221; (Sai, som det berømte barnehageren Rhyme). Pass på at de to smørbrødene & # 8220; B & # 8221; være på forsiden av pannen, vendt mot ovnsdøren. Når de er klare, spør foreldrene dine om å trekke dem ut av ovnen. Hvis de trenger et forslag, har han filastruck myknet. Og ikke glem å fotografere åpenbaring!

2. Musikk for ørene sine

Del på Pinterest

Hvis du ikke kan avsløre graviditeten din personlig, tror du at du sender barnets hjerteslag til foreldrene dine. Ring og forlater en vokal melding for dine kjære med meldingen & # 8220; noen ønsker å møte deg i ni måneder og # 8221;.

Eller du kan ta en video av deg som lytter til barnets hjerteslag for første gang og sender den via e-post med objektet, objektet, og jeg tror du vil like «8221;.

3. Vis det på YouTube

Kunngjør din graviditet gjennom en YouTube-video er av god måte i disse dager, så det går i gang og lar foreldrene dine & # 8211; og verden & # 8211; vet at du har et innkommende barn.

Du kan sile YouTube for hundrevis av morsomme og kreative gravide kunngjøringer. kan Parodi av en populær suksess Som shocklee-familien eller skaper En morsom kortfilm som & # 8220; dagligvarelisten & # 8221;. Du kan til og med registrere graviditetsmeldingen til din partner og bruke den overraskelsen å overraske foreldrene dine. I alle fall vil du definitivt ha det gøy å sette sammen videoen.

4. Om handlelisten & # 8230;

Del på Pinterest

Organiser en god middag med foreldrene dine, og når de kommer til ditt hjem, spør dem om de kan løpe til butikken for å ta en annen bekostning.

Gi dem en liste over Nient’annet enn iskrem, pickles og mat til barn: Erter, gulrøtter, spinat og mer. Pass på at de undersøker det før de går bort, ellers kan du ha en uforglemmelig annonse og unødvendige matvarer.

5. Du vil gjerne ha noen overraskelser med det?

Del på Pinterest

Dette vil ta litt & # 8216; av planlegging, men det vil være verdt det for foreldrenes ansiktsuttrykk.

Kontakt din favorittlinje og be dem om å skrive en spesiell melding til foreldrene dine på tavlen-menyen eller på stativet på fortauet. Noter din kunngjøring som om det var dagens spesialiteter (tenker & # 8220; i menyen: du vil være en granny omelett & # 8221;) og se foreldrene dine lese med glede.

Eller du kan skrive ut din & # 8220-liste; spesialtilbud for brunsj & # 8221; og sørg for at serveren inneholder foreldrenes menyer.

6. Spillkvelden har begynt

Del på Pinterest

Organiser en kveld med familie spill og kunngjør graviditeten din under en morsom Pictionary Tour eller Sciarades. Når det er din tur, begynner du å tegne en sirkel og bygge på den til du har tegnet en fremtidig mor.

Eller, hvis du er en scrabble familie, skriv & # 8220; jeg forventer & # 8221; i en tur eller under spillet.

7. Ta en kopp te eller to

Del på Pinterest

Inviter fremtidige besteforeldre for en kopp kaffe eller te. Men i stedet for å hælde deres favorittøl, send dem en kopp med en melding på bunnen All’interiør (tenker: «8220, du vil bli granny!& # 8221;).

Skriv forhånd meldingen med en uutslettelig markør på en ubrukt kopp som foreldrene dine kan lagre som et minne. Eller du kan lage en fotokopp som kunngjør graviditeten din, og når foreldrene dine ber om noe å drikke, hell det i sin splitter nye splitter nye kopp.

8. Fortell det på en skjorte

Del på Pinterest

Hvis du ikke vil skrive meldingen på en kopp, fortell en skjorte. Gi hver av foreldrene dine en T-skjorte med en kreativ melding eller en «8217; bilde som annonserer graviditeten din.

Forleng overraskelsen innpakning av t-skjorten i gavepapir og sette den i en boks som ligger i en og to bokser i en esker. Foreldrene dine kan føle seg frustrert, men til slutt vil det være verdt det.

9. Opprettholde det enkelt

Del på Pinterest

Noen ganger er det ikke nødvendig å gjøre alt for å få en minneverdig graviditetsmelding. Overrask foreldrene dine ved å plassere magnetiske bokstaver på kjøleskapet ditt for å si at du venter og når barnet ditt forfaller.

Eller neste gang du er hjemme, la et notat som kunngjør nyhetene på deres nattbord: de vil sikkert finne det når de går i seng.

Del på Pinterest