Hvordan forebygge doble pigger og hårpause: 7 tips og teknikker

Del på Pinterest

Selv om håret ditt er sterkt, kan de være sårbare for skade forårsaket av dagens dag. Enden av håret ditt, som også er den eldste delen av hårakselen, kan svekke og miste sitt beskyttende lag. Sekund Undersøkelser, Dette kan forårsake hårbrudd, utsette den indre barken.

Flere faktorer kan bidra til doble pigger. Noen av de vanligste inkluderer:

 • Kjemisk behandling, som permanent og fargestoffer
 • Termisk behandling
 • Kammering eller børste håret ditt

De dobbelte tipsene er en vanlig hårforstyrrelse, men det er måter å holde dem sunne og forhindre dannelsen av doble pigger. La oss ta en titt på hvordan du kan gjøre det.

Tips for å hindre doble pigger

Dessverre kan du ikke håndtere eller reparere doble pigger. Så når enden av håret ditt er skadet eller frayed, er den eneste måten å kvitte seg med det, kutte dem.

Dette er grunnen til at forebygging er grunnleggende for å holde håret sunt og fri for doble pigger. Selv om du kanskje ikke kan unngå de dobbelte tipsene, kan du kanskje begrense frekvensen de utvikler.

Vi gir en’se på syv forslag og teknikker som kan bidra til å forhindre doble pigger.

1. Vær forsiktig etter å ha vasket håret mitt

Våt hår er sårbart for skade, så det er viktig å ta vare på låsene forsiktig etter sjampo og kondisjonering.

Noen mennesker har vane med å tørke håret med et håndkle, men dette kan skade dem. Hyppig gnidning kan forårsake hårbrudd. Det kan også skade hårklippene, forårsaker doble pigger eller skikkelig effekt.

I stedet for å gni håret ditt, tørker du med et håndkle for å unngå pauser og skade.

2. Distriktshår

Det ruffled, våte eller tørre håret kan være vanskelig å kamme eller børste. Deretter forstyrrer du alltid håret før du tørker dem, børst dem eller stable dem.

De American Academy of Dermatology (AAD) Anbefaler å bruke en stor tenner kam. Den bredeste tannen tillater kammen å glide mellom håret uten å skade endene eller forårsake brudd.

3. Hydrater håret ditt

Å holde de hydratiserte låsene er også nøkkelen for å forhindre doble pigger. Tørrhet kan svekke håret, spesielt til tipsene, og dette kan forårsake skade og doble pigger.

Å fukte håret, vurdere den ukentlige hårmasken. En hårmaske er en dyp kondisjoneringsbehandling som kan smitte hårhydrering og redusere crepe- og tørrvirkningen. En maske kan også redusere risikoen for hårskader, noe som resulterer i mykere og mykere hår.

Produktene i en hårmaske er vanligvis mer konsentrert enn de du kan finne på en umiddelbar balsam. Videre forblir masken på håret lenger, fra 20 minutter til flere timer eller til og med om natten.

Du kan kjøpe en hårmaske klar eller lage dine egne ingredienser som:

 • kokosolje
 • aloe vera
 • honning
 • Olje d’oliven
 • bananer

4. Redusere temperaturen

L’Bruk av oppvarmede hårinnretninger, spesielt på daglig basis, kan tørke dem og endre strukturen av hårproteiner.

Hvis det er mulig, kan du tørke håret til luften etter vask, så form dem uten å bruke et krøllejern, en tallerken eller en hårføner.

Hvis du trenger å bruke oppvarmede enheter, kan du prøve å senke varmeinnstillingen. Du kan også bruke et termoprotektivt produkt før / # 8217; tørking eller # 8217; frisyre for å unngå varme skade.

Unngå å pusse overdreven

Håret ditt trenger ikke 100 penselstrøk om dagen. Han er en myte. Faktisk, børst håret ditt også, kan forårsake skade, inkludert pauser og doble pigger.

I stedet bør du børste håret ditt bare for å modellere dem eller gjøre dem mer bestilt. Unngå å trekke eller trekke håret ditt mens du børster eller kammer og bruk et ødeleggende produkt hvis du må slette nodene.

6. Sov på en silkepute

Beskyttelse av håret om natten kan også forhindre doble pigger. I stedet for å sove på en bomullspute, sove på en silke eller satengpute for å redusere friksjonen.

Sove på en silke eller satengpute, slik at håret ditt kan glide på puten. Å ha mindre friksjon mellom putevaret og håret kan bidra til å forhindre hårskader og brudd.

A’Et annet alternativ er å bære en silke natt skjerf for å beskytte håret ditt.

7. Legg til tid mellom hårbehandlinger

Kjemiske behandlinger som fargestoffer, permanent eller avslappende hår kan ha en negativ innvirkning, spesielt hvis du har mer enn en behandling om gangen.

Du kan vedta noen tiltak for å redusere mulighetene for hårskader, brudd og dobbelt tips:

 • Legg til mer tid mellom behandlingene. Hvis det er mulig, prøv å bytte mellom 8 til 10 uker mellom retusjering av behandlinger.
 • Få bare en slags kjemisk behandling om gangen. Hvis du trenger mer enn en type behandling, Aad foreslår før du slapper av eller gjør det permanente. Hvis du vil farge selv hår, vent 2 uker før du gjør det.
 • Påfør en hårmaske en gang i uken eller bruk øyeblikkelig balsam hver gang du vasker håret ditt.

Anbefalte produkter

Hvis du vil kjøpe en brede tenner, en klar-til-oppholdsmaske eller en sateng skjerf for å beskytte håret ditt og forhindre dobbelt tips, her er noen tips:

Hårprodukter

 • Intricant Hairbrush med Hyoujin Wide Tenh Comb. Denne store tennene ødelagt kammen er lett å holde og er flott å forsiktig untangle vått eller tørt hår. Finn det på nettet.
 • Garnier hele blandinger honningskatter maskerer reparatør for tørt og skadet hår. Denne delikate formelen inneholder ingredienser som bidrar til å styrke og reparere skadet hår og til og med gjenopprette hydrering. Finn det på nettet.
 • Blulu todelt sateng skjerf. Denne sovende hodetelefonen er lett, komfortabel og designet for å redusere friksjonen. Finn det på nettet.

C’Det er en måte å skjule de doble pigger på?

Selv om det ikke er C’det er måte å reparere de dobbelte punktene, kan du skade mindre åpenbart. A’alternativet bruker kokosnøttolje, mandelolje eller en annen type fuktighetsgivende krem ​​på hårtips. Disse produktene legger ikke bare glans, men også glatt håret, og bidrar til å skjule de doble pigger.

A’Et annet alternativ er å velge frisyrer som skjuler endene dine. Du kan prøve å stinke håret i en lav eller høy vinkel eller med utvidelser.

Husk at de doble pigger kan utvikle seg og dele hårakselen. Så du må kutte eller kutte skadet hår for å unngå ytterligere skade.

L & # 8217;

Ikke c’det er rette for dobbelt tips når du har dem: det eneste alternativet er kuttet det. Det er derfor forebygging er grunnleggende for å holde håret ditt fri fra dobbelt tips og pauser.

Å holde håret godt matet og unngå visse vaner kan gjøre mye for å forbedre generell helse og # 8217; utseende av håret ditt.