Hvordan forberede seg på arbeid for arbeid: Hva kan du forvente og hva du skal spørre

Del på Pinterest

L’Induksjon av arbeidskraft, også kjent som induksjon av arbeidskraft, er begynnelsen på livmor sammentrekninger før det naturlige arbeidet forekommer, med målet om en sunn vaginal fødsel.

Helsepersonell, leger og jordmødre kan foreslå å indusere arbeidskraft av flere grunner, både leger og ikke-medisinske (valgt).

Her er hva du trenger å vite for å forberede deg alle’travaglio induksjon.

Fordi travaglio er indusert?

En helsepersonell, en lege eller en «8217; obstetricia vil evaluere din helse og helse for barnet ditt til alle prenatale avtaler. Dette inkluderer undersøkelsen av svangerskapsalderen, størrelsen, vekten og posisjonen til barnet i # 8217; livmor.

I etterfølgende avtaler kan dette inkludere sjekken av livmorhalsen og vurderingen av det generelle rammeverket for å avgjøre om du eller barnet du er i fare eller ikke, og at 8217 er nødvendig; Induksjon av arbeidskraft.

Slik evaluerer du livmorhalsen din?

Ceipset begynner å modnes (myk), tynn og åpne opp mens du forbereder seg på arbeid og fødsel. For å bestemme beredskapen til livmorhalsen, bruker noen leger Biskop score. Evaluering av beredskapen på en skala fra 0 til 13, tjener livmorhalsen poeng basert på utvidelse, konsistens, posisjonering, vinkel og lengde.

Det kan foreslås en’distribusjonsinduksjon hvis C & # 8217, det er grunn til å bekymre deg for barnet ditt eller barnet ditt. Eller kanskje du bor langt fra sykehuset ditt, og det ville være forsiktig å sjekke tidspunktet for arbeidskraft og fødsel.

Andre grunner inkluderer:

 • Den utløpte fristen er kommet og hvis N & # 8217, det gikk.
 • Svangerskapsdiabetes.
 • Chorioamnionite (A’infeksjon i # 8217; livmor).
 • Barnet vokser for sakte.
 • Olighydramnios (lav eller tap eller tap væske).
 • Obstruksjon eller placental løsrivelse.
 • Brutt vann, men ingen sammentrekning.
 • Historie om raske og korte leveranser.

Kvinner med visse medisinske forhold bør ikke anbefales for induksjon, så det er viktig å stille spørsmål (se nedenfor) og diskutere alle opsjonene, fordelene og potensielle risikoene for en prosedyre som induserer arbeid med legen din.

Visste du?

Kvinne Tilbring mer tid i arbeidet Nå sammenlignet med 50 år siden!

Arbeid Induksjonsmetoder

Det er mange metoder for induksjon av arbeidskraft og hva som fungerer for en kvinne eller for fødsel, kan ikke fungere for en & # 8217;.

I tillegg til naturlige metoder for induksjon (både bevist og uheldig), for eksempel seksuelle relasjoner, ricinusolje, varme bad, bryststimulering og brystvorter, akupunktur, urte kosttilskudd og eggplanter gryteretter, er det også mange medisinske teknikker / kirurgisk.

En lege eller en’jordmor kan bruke medisiner og andre midler for å åpne livmorhalsen og stimulere sammentrekninger. Noen metoder inkluderer:

 • Amniootomi, O & # 8220; # 8217 Break; Water & # 8221; hvor legen din gjør et lite hull i din fosterveske. Dette vil også gjøre dine livmor sammentrekninger sterkere.
 • Pitocin, også kalt oksytocin, som er et hormon som akselererer arbeidskraft. Pitocin administreres gjennom en drypp i armen.
 • Cervikal modning, utført ved å anta orale legemidler eller ved å sette inn en medisin (prostaglandin analoger) i skjeden til forlengelse, myke og utvide livmorhalsen.
 • Sette inn kateteret eller ballongen av legen, som deretter utvider, som induksjon av Foley-pæren.
 • Stripping membraner, hvor legen din bruker en Guato-finger for å skille det tynne stoffet i fostervesken fra livmorveggen.

Fra tid til annen vil en lege bruke mer enn en metode for å indusere arbeidskraft og fødsel.

Hvor lenge arbeidet induksjon?

Hvert arbeid fortsetter til din rytme. Hvis livmorhalsen din er myk og moden, kan en liten trykk være alt du trenger for å starte disse sammentrektene på nytt. Hvis livmorhalsen trenger mer tid, kan det være behov for dager før fødselen oppstår.

En indusert arbeid kan vare noen timer for noen timer siden. Noen ganger, l’induksjon av arbeidskraft virker ikke i det hele tatt eller metoden som brukes må gjentas. Alt avhenger av hvordan moden livmorhalsen er på tidspunktet for # 8217; induksjon og hvor god kroppen din reagerer på metoden som er valgt for induksjonen.

Sammentringene kan starte innen 30 minutter fra # 8217; å ta av oksytocin og de fleste kvinner vil starte arbeidet innen noen få timer av vannbrudd;.

Alle helsepersonell skal tillate 24 timer eller mer enn den første fasen av arbeidskraft før du vurderer induksjonen en feil og beveger seg fremover med andre inngrep.

Hvis du og ditt barn er sunt, og du er godt etter en «8217, mislyktes induksjon, kan du bli utsatt hjemme og be deg om å omprogrammere induksjonen for en senere dato. (Ja, det kan faktisk skje.)

Potensielle risikoer

Når det gjelder alt i livet, innebærer arbeidsinduksjonen noen risiko.

 • Du kan prøve sterkere, mer smertefullt og Hyppige sammentrekninger.
 • Du kan ha en økning i risikoen for postpartum depresjon, ifølge en 2017 Studio.
 • Du kan ha en induksjon mislyktes og trenger en keisersnitt (dette kommer med sin liste over problemer, inkludert en lengre gjenopprettingstid).

En mor for første gang hvis livmorhals ikke er klar for arbeidskraft, har større sjanse for at induksjonen fører til en keisersnitt, ifølge American College of obstetrikere og gynekologer. Det er derfor å stille spørsmål (se nedenfor), særlig på vilkårene i livmorhalsen, er så viktig.

Under induksjonsprosessen, legen din, legen din eller lege eller # 8217; du vil overvåke deg og barnet ditt for å avgjøre om det er nødvendig, en vaginal fødsel assistert eller en keisersnitt.

Andre potensielle induksjonsrisikoer inkluderer:

 • Infeksjon. Noen induksjonsmetoder, som membranbrudd, representerer en økning Fare For infeksjonen både i moren og i barnet.
 • Uterin pause. Dette gjelder spesielt for kvinner som har hatt en tidligere keisersnitt eller annen kirurgisk inngrep alle’utero.
 • Komplikasjoner med føtal hjertefrekvens. For mange sammentrekninger kan føre til endringer i barnets hjertefrekvens.
 • Føtal død.

Det er viktig å diskutere potensielle risikoer for deg og barnet ditt under induksjonen i detalj med en helsepersonell, en lege eller en Jordemor før du godtar en prosedyre.

Hvordan forberede

Stille spørsmål

Før du aksepterer å bli indusert, evaluer muligheten til å finne ut hva som følger av legen din:

 • Hva er årsaken til induksjonen for & # 8217?
 • Hva er skiltene som gjør deg til en god kandidat for induksjonen?
 • Hvilke typer induksjon er legen din i betraktning?
 • Hva er din utløpsdato? (Bekrefter at induksjonsdatoen faktisk er satt for den 39. uken av graviditeten.)
 • Hva er tilstanden til livmorhalsen din?
 • Hva er barnets posisjon?
 • Hvor mange ganger har legen eller jordmoren utført denne prosedyren?
 • Du vil kunne flytte?
 • Hva er risikoen og fordelene med hver induksjonsprosedyre vurdert?
 • Det vil kreve konstant eller sporadisk overvåking?
 • Skade? Hva er alternativene dine for å lindre smerte?
 • Hva er doktoren eller Dell’jordemor hvis metoden som er valgt for induksjonen mislykkes?
 • På hvilket tidspunkt kan du bli utsatt hjemme, med A’annen omprogrammert induksjon?
 • Legen eller jordemor vil være tilgjengelig i hele prosedyren?
 • Hvis prosedyren tar lang tid, vil du kunne bruke på badet?
 • Du har en tidligere medisinsk tilstand eller vederlag som vil påvirke denne induksjonen?

Du må også vite hvor L & # 8217 vil finne sted; Induksjon av arbeidskraft generelt, et sykehus eller et fødselssenter. Men hjemme levering med naturlige induksjonsmetoder kan noen ganger være en «8217;.

Etablere realistiske forventninger

Kanskje en’induksjon er ikke det du hadde i tankene. Vel & # 8230; Prøv å holde et åpent sinn! Det induserte arbeidet er svært forskjellig fra et naturlig arbeid, men dette betyr ikke at du må kaste all din fødselsplan ut av vinduet.

Ta et øyeblikk å vurdere hvordan du tror, ​​og du føler om arbeidsplanen din og fødselen. De mentale og følelsesmessige aspektene av arbeidskraft og fødsel er ganske kompliserte og blir indusert har fordelene og risikoen.

Underholdningspakke

Det kan skje, men det er ikke alltid fort, ikke la ventetiden komme til deg. Last opp en elektronisk enhet med filmer, on-demand-programmer og bøker og legg dem til posen Dell & # 8217;.

Forbered en dagbok og tror du kan dedikere noen få minutter til å skrive ned tankene dine på jobben og ved fødselen av øyeblikket. Opprett en musikk spilleliste for når du trenger rolig og for deg kan denne oompph og push.

Ikke glem å pakke belastnings ladere for alle elektroniske enheter, et par hodetelefoner og komfortable og brede klær.

Spis noe lys og prøv å kaste

De fleste utøvere sier ikke å spise når sammentrektene startet. Ikke stopp for din favoritt hurtigmat mens du går til sykehuset. Du vil ikke ha racing i løpet av denne virksomheten.

Før du går på sykehuset, spis et lett måltid hjemme & # 8230; Og så gjør et godt besøk til den gamle porselenskålen. Du vil føle deg mye bedre.

Gi tillatelse til din scoot partner

Hvis induksjonen varer mer enn 12-24 timer, bør du vurdere å forlate partneren din litt og frisk luft. En kjedelig induksjonspartner kan bli en irriterende arbeidskvalitet og fødsel, så la partneren din lage sin egen sykehuspose.

Av & # 8216; de skal forberede snacks (ingen stinkende!) Og en god pute. En gang på sykehuset, kommuniser dine følelser på best mulig måte, så fortell dem å gå og se etter en iskrem for senere.

Dette skjer!

Godta det faktum at det kan ta mer tid enn du vil, og kan være mer utfordrende enn bilder. Det blir bra! Snakk med venner og familie som har hatt indusert og på et tidspunkt og prøver å slutte å se på Google. Det er normalt å føle seg spent og nervøs.

Husk: Du har muligheter og valg.