Hvordan forbedre reaksjonstid: forslag til spill og annen sport

Del på Pinterest

Du vil vinne millioner ved å spille et videospill?

Sannsynlig høres ut som en ungdomsdrøm. Men Pennsylvanias seksten år gamle Kyle Gierdorf har forvandlet denne drømmen til virkelighet som markerer en stor $ 16 millioner premie ved å vinne Fortnite 2019 VM i New York City.

Men hvordan å måle hvor bra en video gamer er? Hastighet.

Mens noen studier foreslo det Reaksjonstider strekker seg, Her er noen forslag til å forbedre reaksjonstiden, slik at du kan slå konkurransen.

Hva er reaksjonstiden?

Så nøkkelen til å bli raskere i ditt favorittspill er reaksjonstiden (RT). Dette er tiden mellom en stimulus og ditt svar på den stimulansen.

RT styres av ditt sentralnervesystem (SNC).

Sentralnervesystemet omfatter ca 100 milliarder nerveceller (eller nevroner) som mottar sensoriske innganger gjennom signaler fra sansene av visningen, Dell’lukt, touch og smak. De bærer disse signalene til hjernen din, hvor de tolkes og forvandles til fysiske og mentale svar.

Og alt dette skjer i en liten brøkdel av et sekund, vanligvis mellom 150 og 300 millisekunder.

Men husk at C & # 8217 er en forskjell mellom fysisk og mental Rt:

 • Den mentale RT er hastigheten som du oppfatter og behandler en stimulus på.
 • Den fysiske RT er hastigheten som fysisk reagerer på en stimulus.

Og C’er en 5217; siste skille mellom reaksjoner og refleksjoner før de kommer inn i moro skyld:

 • Reaksjoner: Frivillige bevegelser som kan trenes ikke bare for å bli raskere, men også å reagere på bestemte stimuli
 • Refleksjoner: Øyeblikkelig og ufrivillig bevegelser som har utviklet seg for å beskytte deg, som benfotball når du berører under pause

Hvordan forbedre reaksjonstiden for spill

Nå er det hva du kan gjøre for å forbedre din RT for å forbedre i spill.

Øve på. Øve på. Øve på!

Nøkkelen til å forbedre i noe gjør det bare mye. Dette er spesielt viktig for din Visuell reaksjonstid (VRT), som er grunnleggende for spill.

Men repetisjonen er ikke alt. Du må også eksportere til en rekke gambling miljøer og prøve forskjellige løsninger på samme gjentagende problemer, slik at du kan improvisere i uventede situasjoner når tiden kommer til å håndtere ekte motstandere.

Jo mer du kan Skape vaner fra disse opplevelsene, Jo mer du er sannsynlig at du kan reagere raskt fordi du forvandler de som vanligvis er mentale beregninger i tvang som virker mer og mer automatiske.

Varm hendene dine

Varmen hjelper kroppen din til å reagere raskere.

Varmen betyr at atomer i molekylene beveger seg raskere, og dette oversetter til raskere cellulære bevegelser fra det øyeblikket du mottar en sensorisk inngang i en nervecelle til kroppen din reagerer på den stimulansen.

Så spill i et varmt miljø, bruk spesielle hansker som lar deg enkelt håndtere kontrolleren eller tastaturet, sett en komfyr i nærheten av hendene eller bare hold en kopp kaffe eller varm te i nærheten for å bli grepet hver gang hendene dine de kule.

Spill med høy ytelse utstyr

Dette kan ta litt & # 8216; investering fra din side, men utstyret som kan reagere raskt på dine reaksjoner, kan gjøre forskjellen mellom å vinne alt eller bli eliminert i første runde.

Det er to ting du bør se spesielt når du kjøper en spillmonitor:

 • Hz. Dette er antall ganger per sekund at skjermen oppdaterer bildet på skjermen. Jo høyere tallet, raskere hjernen din kan behandle det store antallet bilder og skape en raskere tilbakemeldingssyklus mellom din reaksjon og din sensoriske inngang. Prøv å skyte for en 120 Hz eller høyere skjerm.
 • Inngangsforsinkelse. Refererer til den tiden som bruker mellom handlingene som kjører på kontrolleren, musen eller tastaturet og øyeblikket som spillet reagerer på disse handlingene. Mindre inngangsforsinkelse betyr at spillet gjenspeiler hastigheten på dine handlinger raskere. Mål for mindre antall millisekunder mulig.

Måter å forbedre din reaksjonstid for andre idretter

Du kan øke reaksjonstiden for andre idretter.

Kjør på ujevnt bakken

Løp eller trent på uregelmessig jord for å lære å behandle og reagere raskt på signalene til uforutsigbare stimuli, for eksempel bergarter, busker og trær. Dette gjør spillet på flat og ensartet terreng en tur i parken & # 8211; bokstavelig!

Gjør teknikken svette

All’Start sakte nye eller vanskelige teknikker, og øker gradvis hastigheten når du blir bedre, eller du føler deg mer rolig i # 8217; kjøre dem. Dette hjelper kroppen din til å bli vant til følelsen av den bevegelsen eller teknikken, slik at den blir mer naturlig å kjøre den, selv ved høyere hastigheter.

Reagere på et signal

Finn et sted hvor du kan øve med den hastigheten som du svarer på et signal, som et skudd eller en visp pop. Dette kan hjelpe deg med å bedre trene hjernen din til å utdype auditive stimuli og forvandle dem til stadig mer automatiske fysiske reaksjoner.

Hvordan måle din reaksjonstid

En typisk menneskelig reaksjonstid er mellom 200 og 300 millisekunder.

Du kan bruke mange elektroniske verktøy for å teste reaksjonstiden, som dette.

Og her er en annen morsom måte du kan prøve med en linjal og en venn:

 • Be en venn å klemme den øvre delen av en linjal på det høyeste punktet.
 • Sett indeksen og tommelen litt spret på bunnen av linjalen, som om deg selv for å klemme den.
 • Be din venn å la den suveren gå.
 • Ta linjalen mellom fingeren og tommelen så fort som mulig.
 • Vær oppmerksom på hvor du fanget suveren. Mindre er avstanden som linjalen kan reise, raskere er reaksjonstiden.
 • Faktorer som påvirker reaksjonstid

  Her er noen andre faktorer som kan påvirke reaksjonstiden:

  L & # 8217;

  Reaksjonstiden er nøkkelen til spillet, og du kan gjøre mye for å forbedre det.

  Enten du er en sporadisk spiller som ser bare for å forbedre eller har øynene dine påpekt på mesterskapet, kan du forbedre reaksjonstiden din, og i det minste imponere dine venner.