Hvordan flytte barnet i mors livmor: triks og forslag

Del på Pinterest

Ahhh, små spark & ​​# 8211; De søte, små flatterende bevegelsene i magen din, som forteller deg at barnet ditt blir vridd, snu, ruller og gjør somersaults i livmoren din. Så morsomt, sant?

Selvfølgelig, til de delikate egenskapene til barnet ikke forvandles til ninja slag til thoraxburet og sende deg vinden bort mens du er i telekonferanse.

Andre triks som barnet ditt kan ha i ermet i løpet av tiden i mors livmor

 • Noen dager du ikke beveger deg mye (sender deg i en state av panikk)
 • Nekter å bevege seg når bestemoren klargjør tålmodig med hånden på magen
 • bosette seg i ubehagelige stillinger permanent, uansett hvor mye du vil flytte til venstre, type, 2 tommer

Her er sannheten: Noen ganger er du uheldig når det gjelder å flytte barnet ditt til å beordre, men det er noen triks for å overbevise ham om å flytte og ha det gøy når du vil.

Her er en veiledning når barnet ditt begynner å bevege seg regelmessig, da du kan overbevise ham om å endre posisjon (eller fortelle deg at det er våken der!) Og når du skal være oppmerksom på mangelen på bevegelse.

Historie om fosterbevegelse

For en gravid mor for første gang kan de fleste føtale bevegelser bli advart mellom 16 og 25 ukers graviditet, eller i andre kvartal. Dette kalles også akselerasjon. All’start, disse bevegelsene vil synes å flamme eller merkelige følelser i # 8217; Abdomen.

I etterfølgende graviditeter kan du føle at barnet ditt beveger deg først fordi du vet hva du kan forvente, og du er mer i tråd med den subtile forskjellen mellom babyens spark og tarmgass! Men enda igjen, passerer tidsperioder uten å høre noen bevegelse i andre kvartal, er ikke en kilde til stor bekymring; Noen ganger kan det virke som om barnet tar en fri dag, og det er greit.

Mens du beveger seg helt i tredje kvartal, bør barnets bevegelser imidlertid være en vanlig hendelse. De vil også være mye sterkere: baby spark er ikke lenger flagrende, de er faktisk sparket. Legene anbefaler deg å starte Daglig fotball er for 28 uker siden For å sikre at barnet ditt beveger seg av en tilstrekkelig mengde (vi snakker om det senere!).

Vet at noen barn naturligvis vil være mer eller mindre aktive enn andre. Det er nyttig å ha en grunnleggende forståelse av hva som er normalt for barnet ditt og måle eller overvåke bevegelser derfra.

Du kan også være i stand til å observere noen sammenheng i bevegelsens tider (som de fleste om morgenen rundt 9:30) eller i årsaken til bevegelsen (som hver gang du spiser pizza!).

Hvordan flytte barnet i andre kvartal

Du trenger ikke å bekymre deg for å overvåke babybevegelser i løpet av andre kvartal, men hvis barnet ditt ser litt og vil sjekke dem og vil sjekke dem. Eller bare vil høre dem der for moro skyld & # 8211; ikke C’Det er mangel på strategier for å starte festen i andre kvartal.

Bevist forslag:

 • Ha en matbit. Toppen av blodsukkeret vil ha en effekt på barnet ditt og kan få det til å bevege seg. Ikke overdriv dine søtsaker, men noen biter av sjokolade er en pålitelig måte å sende en lash av energi direkte til barnet ditt.
 • Drikk noe. Sip en glass juice d’kald oransje eller melk; Naturlige sukkerarter og kald drikke temperatur er generelt tilstrekkelig til å stimulere bevegelse i barnet ditt. (Dette er et populært triks i mødre sirkler som virkelig ser ut til å fungere.)
 • Gjør litt & # 8216;. Følelsen av barnets hørsel er ganske utviklet i midten av andre kvartal, så snakk eller synge til barnet ditt, eller til og med sette hodetelefonene på mage og spille musikk, kan oppmuntre ham til å begynne å bevege seg.
 • Koffeinato (med moderering). De American College of obstetrikere og gynekologer Anbefaler til mødre som venter på å konsumere mer enn 200 milligram (Mg) koffein om dagen, men hvis du ennå ikke har hatt din daglige te-kopp, kan koffeinskake ha en lignende sukker effekt på barnet ditt. (En 8-unse kopp kaffe inneholder i gjennomsnitt 95 mg koffein.)
 • Sjekk posisjonen din. Hvis du står, ligger ned. Hvis du allerede lyver, endres den siden. Du vet hvordan barnet ditt elsker å være super aktiv så snart du liker å sove hver kveld? Du kan bruke den til din fordel her.
 • Vennligst. Hvis du føler at barnets rygg eller sitter presses mot magen, utøver du et lite trykk for å se om han reagerer med bevegelse. Vær forsiktig, selvfølgelig, men barnet ditt er ganske trygt der i & # 8211; og noen ganger skyver det hvis du skyver deg tilbake!

Mindre testet, mer metropolitisk legende:

 • Gjør rask og kraftig trening. Noen mødre rapporterer at en kort øvelse (hvordan å jogge på stedet) er nok til å våkne sitt barn i mors livmor.
 • Slå en fakkel på magen din. Mot midten av andre kvartal kunne barnet være i stand til å skille mellom lys og mørke; En bevegelseskilde kan interessere dem. Men ingen løfter.
 • Entusiasme. Noen mødre var heldige nok til å gi deg en adrenalinutslipp. Pass på at kilden til valg er trygt for graviditet (for eksempel, ikke kom på bergbanen).
 • Krydret mat. Barnet danser flamenco hver gang du spiser en burrito? Krydret mat er anekdotisk kjent for å ha krefter av bevegelsen av barnet. Men de er også kjent for å forårsake mageforbrenning under graviditet.
 • Slapp av på en aggressiv måte. Det virker som en oksymoron, vi vet, men engasjere seg i noen legitim selvhjelp (som en trygg massasje eller et varmt bad & # 8211; ikke varmt! & # 8211; boblebad) kan få deg til å legge merke til flere føtale bevegelser enn vanlig.

Hva å gjøre i tilfelle mangel på bevegelse i tredje kvartal

Du er en gravid på 32 uker, det er 2 pm om ettermiddagen, og du skjønner at du ennå ikke har hørt barnet ditt i dag. Ingen panikk: Det er mulig at barnet har vært aktivt, og du kan ikke legge merke til det. (Hei, du er opptatt!)

Først, sett deg ned eller ligge et sted i noen minutter, og snu all oppmerksomhet til barnet ditt. Føler litt bevegelse? Det kan være tynt, eller barnet ditt kan være i en annen posisjon enn vanlig å gjøre bevegelse litt og vanskeligere.

Hvis dette beveger barnet ditt, begynner du å telle dine sparker ved å beregne tiden som trengs for å høre 10 føtale bevegelser. Hvis du passerer en’nå, og du har ikke hørt 10, prøv et triks for å flytte barnet (som å drikke juice d’oransje, lage en søt mat eller ligge på en side) og vent en’En annen time for å se om du kan telle 10 bevegelser.

Hvis, etter 2 timer, er poengsummen i sparken ikke der det burde være, eller du fortsatt ikke har noen bevegelse, ring legen din så snart som mulig. Det er sannsynlig at det ikke er noe galt, men leverandøren din vil trolig be deg om å komme til kontoret for rask kontroll. Kan lytte til barnets hjerterytme og, om nødvendig, rett deg for en ultralyd.

Hvordan overbevise barnet om å gå ned

Innen 38 uker blir ting ganske overfylt i livmoren din. Og når barnet ditt strekker seg, føler du det: i dine ribbeina (Ahi), på blæren (det konstante behovet for et bad er ekte) og på livmorhalsen (damn).

Hvis barnet ditt bestemmer seg for å forlate umiddelbart, ville det være en positiv forandring; Jeg klarer knapt å gå fra kjøkkenet til det kortsiktige badet og mageforbrenningen under graviditeten holder deg våken om natten.

Den dårlige nyheten er at noen barn ikke faller til like før & # 8211; eller til og med under & # 8211; Travaglio, så ikke c’det er ingen garanti for at barnet ditt vil bevege seg lavere i bassenget ditt når som helst.

Men den gode nyheten er at du kan oppmuntre barnet til å starte sin synkende bane og få en PO & # 8216; av lettelse. Du kan prøve:

 • gjøre bekkenhells eller trygge tråder for graviditet
 • Gjøre vanlig lys fysisk aktivitet og trening
 • sitter på en barnebånd eller sitter med bena krysset flere ganger om dagen
 • Gjør en avtale med en kiropraktor (hvis legen din gir deg tillatelse)

Hvordan flytte barnet i en mer komfortabel posisjon (for deg!)

Jeg beklager å være bærer av dårlige nyheter her, men noen barn er rett og slett sta. Du kan danse i ditt opphold etter å ha spist chili pepper med fem alarmklokker og drukkelige glass Juice D’oransje, og de vil fortsatt ikke være i stand til å løsne sine grasiøse, men barn fra under din tredje ribbe.

Hvis du er desperat, ikke C’Det er ikke noe galt med å prøve det overtale barnet til å komme seg ut av en ubehagelig posisjon Og i en som bokstavelig talt gjør at du puster litt og mer enkelt. Ikke c’det er ingen garanti for at noen av disse triksene fungerer, men det er verdt å prøve. Prøve:

 • Øvelse av squatting støttet mot en vegg
 • Tilt bassenget fremover mens du sitter (sitte på en pute og krysse beina foran dem)
 • posisjonering på hender og knær (tenk på bordposisjonen) og sving forsiktig frem og tilbake
 • sitter på en barnebånd og snu hoftene hennes
 • Sov på siden som du vil at barnet skal flytte (fordi, tyngdekraften)

L’

Barn beveger seg så mye på # 8217; # 8217; livmor så langt som utenfor det, selv om du kanskje ikke er klar over hva barnet ditt gjør et øyeblikk i løpet av andre kvartal. På dette punktet trenger du ikke å bekymre deg for å overvåke barnets bevegelser.

Men innen tredje trimester bør du ha en plan for å telle sparken en eller to ganger om dagen. Hvis du er bekymret for frekvensen som barnet ditt beveger seg, ikke nøl med å ringe legen din.