Hvordan føle hemorroider?

Interne og eksterne hemorroider

Hemorroider er hovne og svelgede årer i # 8217; anus og endetarm. De ringer også batterier.

Det er to hovedtyper av hemorroider:

 • Interne hemorroider finnes i endetarmen og kan ikke være synlig.
 • Eksterne hemorroider ligger under huden rundt # 8217; anus, utenfor endetarmen.

Hemorroider vokser opp når blodårene på # 8217; anus og rectus utvider eller mister fleksibilitet. Årene er blodkar som bringer blodet til hjertet. Mange mennesker har både interne og eksterne hemorroider.

Jeg er en vanlig tilstand. Nesten tre på fire Voksne vil ha hemorroider raskere eller senere.

Hvordan føle hemorroider når du sitter?

Du kan ikke innse at du har hemorroider. I andre tilfeller kan du føle:

 • blødning eller spotting (ofte smertefri)
 • Fiery
 • uro
 • klø
 • Smerter under tarmbevegelser
 • hevelse rundt # 8217; anus

Eksterne hemorroider

Hvis du har eksterne hemorroider, kan du føle press, ubehag eller akutt smerte når du setter deg ned. Du kan også prøve smerte eller ubehag i en tarmbevegelse, eller når du rydder opp området.

Interne hemorroider

Interne hemorroider kan bløde under og etter en bollebevegelse. Du kan ikke føle smerte fordi de er høyere i endetarmen hvor det er færre smertestillende. Imidlertid kan interne hemorroider utvises gjennom # 8217; anus under passasjen av avføringen. Dette kan utløse smerte, friksjon og blødning.

Les mer om hvorfor hemorroider forårsaker kløe og hvordan man skal håndtere dem.

Hva forårsaker hemorroider?

Hemorroider ligner på åreknuter. Varicose-venene oppstår når veggene på venene svekkes og ventilene som styrer blodet ikke fungerer som det skal. Denne blodakkumulasjonen ved å oppblåse venen.

Hemorroider kan oppstå av mange grunner. Den eksakte årsaken kan ikke være kjent. De kan skyldes press på grunn av innsats under tarmbevegelser. Dette kan skje hvis du lider av langsiktig forstoppelse. Det antas også å sitte for mye risiko. Noen kvinner utvikler hemorroider under graviditet eller umiddelbart etter fødselen.

Hemorroider under graviditet

Så langt som 35 prosent Kvinner har hemorroider under graviditeten. Dette kan skyldes hormonelle endringer og økt blodtrykk under graviditet. Hemorroider er mer sannsynlig i tredje kvartal (på slutten) av graviditet, når kvinner har på seg mer vekt fra det voksende barnet.

Noen kvinner utvikler hemorroider umiddelbart etter fødselen. Dette er mer vanlig i vaginal fødsel på grunn av # 8217; enormt trykk på venene til # 8217; Abdomen (mage) og # 8217; bekkenområde.

Ring legen din dersom du har problemer med intestinale bevegelser innen den tredje eller fjerde dagen etter levering. Forstoppelsen er vanlig etter fødselen. Dette betyr ikke at du vil utvikle hemorroider.

I de fleste tilfeller oppstår hemorroider under graviditet eller fødsel alene etter fødselen.

Hemorroider vil ikke påvirke barnet under graviditet eller fødsel.

Behandling for hemorroider

I de fleste tilfeller reduseres hemorroider fra sol eller med husholdningsbehandlinger. Livsstilsendringer som holder deg regelmessig, kan hjelpe deg. De enkleste tarmbevegelsene uten innsats er den viktigste måten å forhindre utvinning av hemorroider. De vil også redusere risikoen for å utvikle dem.

Tips for å legge til fibre i kostholdet ditt

 • Legg til flere fiberrike matvarer som frisk frukt, grønnsaker og hele korn til kostholdet ditt.
 • Spise svisker, jeg er en naturlig og delikat avføringsmiddel (avføring mykner).
 • Ta et fibertilskudd, som psillio peeling. Dette legger til volum og mykner intestinale bevegelser, slik at du ikke trenger å streve.
 • Legg sakte fibre til ditt daglige kosthold for å unngå gassiness.
 • Å holde fuktighet er spesielt viktig hvis du legger til flere fibre i kostholdet ditt.

Ideer for å gjøre intestinale bevegelser enklere

Legg til en spiseskje mineralolje til mat. L’mineralolje bidrar til å lindre forstoppelse.

Drikk minst 8-10 glass vann og andre fuktighetsgivende væsker (ikke inneholdende koffein) i løpet av dagen. Bidrar til å forhindre forverring av forstoppelse.

Endre vaner på badet. Ikke nører å gå på toalettet. Forstyrre en tarmbevegelse kan få deg til å føle deg mer forstoppet og forverre symptomene. Bruk en liten avføring for å hvile føttene når du sitter på toalettet. Denne Angola kroppen din i en krokposisjon, noe som gjør det lettere å ha en tarmbevegelse.

Forslag til styring av hemorroider

Hvis du har symptomene på hemorroider, kan forskjellige alternativer bidra til å berolige rehabilitering:

 • Unngå tørr toalettpapir, bruk en fuktig klut eller vann for å vaske
 • Unngå duftende eller alkohol gjennomvåt kluter
 • Unngå vaginale sprayer, deodoranter eller lavands i det inguinalområdet
 • Unngå intens trening og andre aktiviteter som forårsaker friksjon
 • Unngå tette klær og grove stoffer
 • Hold’rene området
 • Bruk anestiserende kremer (lidokain)
 • Ta smertestillende midler etter behov, for eksempel paracetamol eller ibuprofen
 • sitte på en liggende eller gyngestol i stedet for å sitte i vertikal stilling
 • Sitt på en myk pute eller en doughnut pute
 • Dyp i et varmtvannsbad
 • Prøv topiske behandlinger, for eksempel kremer, salver, sprayer og suppositorier med hydrokortison
 • Bruk ispakker eller kuldepakker
 • Påfør lovamelide med en bomullsdiskett

Hemorroide prosedyrer

I noen tilfeller kan legen anbefale en medisinsk prosedyre for å forhindre mer alvorlige komplikasjoner. Komplikasjoner inkluderer blodpropper, betennelse og infeksjon.

Behandlingen avhenger av hvilken type hemorroider og komplikasjonene du har. Det kan være en behandling mer enn en gang. Hemorroide prosedyrer inkluderer:

skleroterapi

Skleroterapi injeksjoner kan brukes til å behandle eksterne og indre hemorroider. Legen vil injisere hemorroider med en kjemisk løsning som gjør dem smale. L’Operasjon kan ta noen dager. Skleroterapi injeksjoner brukes også til å behandle små skadede vener i andre områder av kroppen.

kryoterapi

Kryoterapi (frysende terapi) konsentrerer den kalde luften eller gassen på hemorroider for å redusere dem.

Laserbehandling

Laserbehandling kan brukes til å behandle indre hemorroider. Handle hardt av blodet alle «8217; interiør av hemorroider. Dette gjør dette. Beholderen av varme og lys kan også brukes til å behandle hemorroider på samme måte.

Tromboektomi

Tromboektomi av eksterne hemorroider er en prosedyre for å fjerne en blodpropp i en ekstern hemorroide i A & # 8217;. Legen vil numiere området, vil utføre et lite kutt og tømme det. Du kan trenge poeng i # 8217; området avhengig av hvor stor kuttet er.

Bandbinding

Binding av «8217; elastisk for indre hemorroider er en prosedyre hvor en eller mindre elastikk er plassert rundt bunnen av A’intern hemorroide. Dette forstyrrer blodsirkulasjonen. Hemorroider reduseres innen en uke.

Kirurgi

Hvis andre behandlinger ikke virker, eller hvis hemorroider er veldig store, kan legen anbefale mindre operasjon for å fjerne dem. Det kan være nødvendig å være nødvendig for lokal eller generell anestesi (komplett) for dette. Det er to hovedtyper av kirurgiske inngrep for hemorroider.

 • L’hemorroidektomi (fjerning av hemorroider) innebærer å fjerne alt ekstra stoff som forårsaker hemorroider. Dette brukes til å behandle både interne og eksterne hemorroider.
 • Hemorroide stifting er en prosedyre der et kirurgisk klipp er plassert for å blokkere blodstrømmen til hemorroider. Dette begrenser det helt. Stiftingen brukes til å behandle indre hemorroider.

Narkotika for hemorroider

Bench-top-stoffer kan brukes til å behandle milde symptomer på hemorroider. Disse inkluderer:

 • Amamel
 • krem, salve eller antatt hydrokortison (bruk for ikke mer enn en uke med mindre annet er angitt av legen)
 • Lidokain
 • avføringsmidler (kvinner av avføringen)

Legen kan også foreskrive et antibiotika hvis C’er en bekymring for infeksjonen.

Informasjon om kobling mykner i forhold til avføringsmidler.

Hemorroider er vanlige og behandles

Hemorroider er vanlige hos voksne. I de fleste tilfeller er de ikke alvorlige og helbreder seg selv.

Fortell legen din umiddelbart hvis symptomene på hemorroider forsvinner etter en uke eller før hvis du føler en sterk smerte eller blødning. Legen må kanskje undersøke området for å sikre at du ikke har noen komplikasjoner. Ytterligere behandling kan også være nødvendig.

Hvis du har hemorroider under graviditet eller # 8217; amming, kan legen din vente på å kurere deg med medisiner eller prosedyrer.

Du kan bidra til å lindre ubehag med naturlige behandlinger som fiberrike matvarer og kosttilskudd. Drikk mye vann, sitte i et varmt bad og bruk naturlige rettsmidler som Amamelide-pakker for å berolige området. Snakk med legen din før du bruker noen benkkrem for hemorroider.