Hvordan fjerne selvbruning Sophie Elise?

Hvor lenge har man på selvbruning?

Den nydelige, varme brunfargen blir synlig allerede én time etter påføring, og varer i opptil fire dager. Bruk den flere ganger dersom du ønsker en gradvis dypere farge. Denne kan brukes på både ansikt og kropp, et lite beauty-triks er å blande inn litt i dagkremen din for et enda mer naturlig resultat.

Hvordan ta selvbruning på hender?

Slik påfører du selvbruning på hendene

Hendene kan være vanskelige, for er de litt tørre kan resultatet bli skjoldete og mørkere enn resten av kroppen. Her smører jeg godt på med fuktighetskrem, og påfører selvbruning med en sminkekost. Bøy og strekk på fingrene når du påfører så resultatet blir så jevnt som mulig.

Kan man shave rett før selvbruning?

☀️ Porene dine åpnes ved å ta en varm dusj, derfor bør du vente med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene. Det samme gjelder barbering. Ikke barber deg dagen før eller samme dag som du skal ta selvbruning.

Kan man shave leggene etter selvbruning?

Farge som legger seg i porene:

Min løsning nr 1 er å ta selvbruning først, og barbere dagen etter, da blir huden jevn og fin i fargen. Barbering vil derimot ta med seg litt av fargen så det må jeg ta høyde for, evt plusse på med løsning nr 2 etterpå.

Hvordan bruke Selftan Remover?

Bruksanvisning: Rist flasken godt før bruk og pump produktet direkte inni håndflaten. Påfør en generøs mengde på tørr, bar hud. La produktet virke et par minutter før du masserer produktet inni huden med faste, sirkulære bevegelser.

Hvor lenge må man vente med å ta på klær etter selvbruning?

6) Du kler på deg for raskt etter påføringen.

Etter påføringen er det lurt å la produktet tørke inn litt, for å unngå skjolder og striper. Bruk løse klær i timene etterpå – helst mørke klær i bomull, slik at ikke eventuell overskuddsfarge forårsaker misfarging.

Hvor lenge skal glød tørke?

Masser produktet inn i huden med sirkulære bevegelser eller lange strøk, fra nederst på kroppen og oppover. Vent minst 8 timer før du dusjer/bader eller er i kontakt med vann. Fargen vil falme jevnt over de neste 5-7 dagene.

Hvor lenge varer fake tan?

Spraytan er perfekt for deg som skal i bryllup, på fest eller en annen spesiell anledning og ønsker å se fresh og gyllenbrun ut. Fargen varer i ca en uke og med regelmessige spraytans kan du holde deg brun året rundt!

Hvor ofte bør man bruke selvbruning?

Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. Ikke bruk lyse klær da det kan smitte av noe. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du påføre produkt én til to ganger i uken. Alt etter hvor dyp farge du ønsker.

Kan man smøre solkrem over selvbruning?

Mange lurer på om man kan sole seg med selvbruning og om man blir like brun med selvbruning som man blir uten. Svaret er ja! Selvbruningen vil ikke ha noen påvirking på om huden din tar til seg farge i solen, den naturlige brunfargen din bygges opp under selvbruningen.

Kan man sove med selvbruning?

Ja, for du har kanskje merket at du kan få en litt rar lukt etter selvbruning? For å unngå stygge skjolder skal du helst unngå kontakt med vann i åtte timer. Og dét gjør du jo fortrinnsvis når du ligger og sover. – I tillegg vil du bli kvitt overflødige produktrester, påpeker Ivarhus.