Hvordan fjerne neglelakk for negler, hud, klær og gjør-det-selv-alternativer

Det er mange grunner til at du kanskje må fjerne emalje. Den fantastiske manikyren eller pedikyren du gjorde noen dager eller uker siden, begynner å se grå. Eller du kan ved et uhell spre emaljen på huden eller på favorittskjorten.

Nail løsningsmidler med aceton og uten aceton er gullstandarden for å fjerne emalje og anses å være trygge å bruke i små mengder. Det er imidlertid også noen produkter til hjemmet du kan prøve.

Husk at mange av disse gjør-det-selv hjemmefjerningsmetoder ikke støttes av forskning, men det kan være verdt å prøve hvis du er i vanskeligheter. Les videre for å lære om alle alternativer og sikkerhetsregler.

Oppløsningsmidler (reapplied umiddelbart fjernet) å gni (så som vodka, Grappa, gin) å (fulgt av resirkulering) (fulgt av resirkulering) x profesjonell rens x

DIY Nail Solvents

Når benkespiker-løsningsmidlet (OTC) ikke er ønskelig eller utenfor rekkevidde, er det noen metoder du kan prøve å bryte emaljen og gjenopprette negler.

Påfør og fjern deretter den nye emaljen umiddelbart

Det kan hende du finner at det å bruke et gjennomsiktig lag av ny neglelakk og rengjør det raskt bidrar til å myke og fjerne den gamle emaljen. Selv om dette er anekdotisk, hvis du er ferdig med løsningsmidlet for OTC Nails, kan det hende du finner ut at dette gjør sminke.

Denaturert alkohol

L’Alkohol er et løsningsmiddel, noe som betyr at det bidrar til å bryte ned ting. Fordi neglene i denaturert alkohol eller påfør den på neglene med en bomullspute som er gjennomvåt, kan oppløse emaljen.

Denne metoden kan ta lengre tid enn ved bruk av tradisjonelle spiker løsemiddel, men det kan bare fullføre jobben uten at du må kjøre i butikken.

Alkoholholdige likører

Din brennevinskap kan være stedet å gå hvis du vil fjerne emaljen. Alkohol som vodka, grappa eller gin har et høyt alkoholinnhold og kan myke emaljen hvis du senker neglene dine.

Prøv å rengjøre eller fjerne emaljen etter at neglene har blitt nedsenket i flere minutter.

Hånd desinfeksjonsmiddel

Du har en flaske hånd desinfeksjonsmiddel på fingertuppene? Det er et annet alkoholbasert produkt som du kan bruke til å myke neglelakkene.

Prøv å våte hendene med det for å se om emaljen myker, så gni den bort med en bomullspute eller en klut.

Tannkrem

Tannkrem er en annen grunnleggende mat som du kan prøve å fjerne emalje.

Gni neglene dine med en tannkrem eller et natriumbikarbonat, som er et delikat slipemiddel. Etter noen minutter med vask, bruk en klut til å rengjøre spiker og kontroll dersom denne metoden fungerte.

Hydrogenperoksid og # 8217; varmtvannsimpregnering

Hydrogenperoksid brukes i mange kosmetiske og skjønnhetsprodukter for å lette og kan også hjelpe deg med å fjerne den gamle manikyren eller pedikyret.

Prøv å fordype neglene i en bolle med hydrogenperoksid og varmt vann. Dette kan bidra til å myke emaljen slik at den kan rengjøres eller forsiktig.

Limare, koble fra eller splitte emaljen

Hvis neglelakkene er i ferd med å løpe ut av neglene, kan det hende du finner at det kommer av hvis du jobber med andre negler eller med en neglelivfil.

Vær forsiktig så du ikke ødelegger neglen ved hjelp av denne metoden. En overdreven mengde kan koble fra det øvre laget av # 8217; neglen, som kan være skadelig og smertefull.

OTC Nail-løsemidler

Hvis du velger å bruke en tradisjonell spiker løsemiddel, er det en rekke å velge mellom. Med så mange alternativer, kan du spørre hvilket produkt som er det beste og sikrere å bruke.

OTC Nail løsningsmidler inneholder aceton eller er merket som & # 8220; ikke aceton & # 8221;. Husk at begge produktene inneholder kjemikalier som kan være skadelige for deg hvis du bruker dem for ofte eller uten A & # 8217, tilstrekkelig ventilasjon.

Slik bruker du nageløsningsmidler med aceton og uten aceton

L’aceton bryter av neglelakk raskt og effektivt. Sammenlignet med andre kjemikalier som kan fjerne neglelakk, er den lav toksisitet.

Nail løsningsmidler uten aceton kan være mindre giftige enn de som er basert på aceton, men du kan finne at det tar mer tid å fjerne emalje og det ikke fjerner mørke emaljefarger. Produkter uten aceton inneholder fortsatt kjemikalier som kan være skadelig med langvarig bruk.

Langvarig soaking i aceton er den eneste måten å fjerne gel emalje på. For å unngå å utsette huden til acetonet, ta hensyn til L’bruk av bomullsbolter gjennomvåt i aceton på negler i stedet for å fordype dem i en stoffbeholder.

Forslag til fjerning av neglelakk

 • Neglens løsningsmiddel kan være vanskelig på negler og hud, så det er bedre å bruke det som angitt og ikke for ofte.
 • Bruk en bomullspute eller en løsningsmiddelskive for forhåndsimpregnerte negler i et godt ventilert rom.
 • Fuktighet med en lotion etter bruk av nageloppløsningsmidlet.
 • Hvis det er mulig, bruk løsningsmidlet for negler bare på neglene og bare for en kort periode.
 • Tenk på ideen om å ta en pause fra nagelmaleri hver nå og da for å holde deg frisk.

Slik fjerner du emaljen fra huden

Hvis du gjør en manikyr eller en pedikyr hjemme, er det sannsynlig at en neglelakk ender opp på huden din. Prøv å bruke følgende for å fjerne det:

 • Løsemiddel for negler, aceton eller ikke-aceton, ved hjelp av en bomullspute eller en bomullsbatuff
 • varmt vann
 • En av de alkoholbaserte løsningene beskrevet ovenfor: Denaturerte alkohol, brennevin, hånd desinfeksjonsmiddel

Fuktighet med en lotion etter å ha fjernet emaljen, da disse metodene kan tørke huden.

Slik fjerner du emalje fra klær

Hvis du ved et uhell ferdig med neglelakk på klærne, er det noen forslag til fjerning.

Prøv å inneholde flekken så raskt som mulig, og sørg for at den ikke sprer seg. Bruk deretter et absorberende papirprodukt som et papirserviett eller et stykke toalettpapir for å fjerne emaljen så mye som mulig.

Endelig tampes det en bomullspute eller et stykke av en fille i løsningsmidlet for negler, aceton eller ikke-aceton, og avbryt flekken.

Her er noen andre måter å fjerne emaljen fra klærne på:

 • Bruker et anti-flekk vaskemiddel produkt
 • Legger hvit eddik til vaskesyklusen for å fjerne flekken
 • Vask klærne umiddelbart etter oppdaget dem for å sikre at flekken ikke er løst
 • Lubble et tørt vaskeri for å fjerne en dyp emalje flekk

Negleløsningsmidler med aceton og uten aceton er trygge?

L’Aceton fordamper raskt, så vær forsiktig så du ikke misbruker produktet. L’Langvarig eksponering for acetonen kan forårsake hodepine og svimmelhet. L’Aceton er også veldig brannfarlig, så unngå å bruke den rundt en fri flamme.

Hold løsningsmidlene for negler med aceton og uten aceton bort fra barns rekkevidde og aldri innta dem. Dette kan forårsake sløvhet og forvirring.

Nail løsningsmidler uten aceton kan være mer skadelig enn nageløsningsmidler med aceton hvis det tas i munnen.

En studie Det fremhevet to tilfeller der barn har inntatt en neglelakkfjerner uten aceton. Begge barna har opplevd uønskede symptomer som kardiorespiratorisk sammenbrudd, oppkast, lavt blodtrykk og langsom hjertefrekvens.

L’Aceton (og andre løsningsmidler) som brukes i løsningsmidlet for OTC-spiker?

L’bruk av en liten mengde aceton eller neglelakk remover uten aceton bør ikke være skadelig. Vær forsiktig så du ikke svelger den eller la flasken være der et barn kan svelge det. Kjemikaliene i neglelakkfjerner kan skade neglene, noe som gjør dem sprø.

Jeg må flytte permanent til naturlige metoder?

Du kan prøve å bruke naturlige metoder for å fjerne polsken, men du kan finne ut at tellerløsningsmidlene er mest effektive og krever mindre tid.

Prøv å begrense eksponeringen din for benkfjerningsprodukter noen få minutter i måneden. Du kan se gjennom sikkerheten til negleløsningsmidler tilgjengelig på Miljøarbeidsgruppen Dedikert portal.

Og hvis jeg er gravid?

Du kan fortsatt male neglene dine og fjerne emaljen hvis du er gravid.

Vi anbefaler deg å begrense eksponeringen i kjemiske stoffer, så prøv å redusere antall ganger du sender til manikyr eller pedikyr under graviditet. Pass på at du maler og fjerner emaljen i et godt ventilert rom.

Prøv å ikke bruke gel emalje fordi det ikke er mange søk tilgjengelig på det faktum at den slags neglebehandling er trygt under graviditeten.

Ta bort

Det er flere måter å fjerne emalje på sikkert og effektivt. Benkfjerningsprodukter kan fungere bedre, men hvis du er i trøbbel, kan du oppleve hjemmeprodukter som den denaturerte alkohol og hånddesinfeksjonsmiddelet.

Pass på at du fukter huden og neglene etter å ha fjernet emaljen for å unngå tørrhet.