Hvordan fjerne hårfargestoff til huden: 6 Metoder Flere forslag til forebygging

Del på Pinterest

Det er mange fordeler i DIY Hair Dye Home. Men en av hårfargene utfordringene er at fargen kan flekke pannen, nakken eller hendene hvis du ikke er forsiktig. Det kan også være vanskelig å fjerne disse hudfargene.

Vi vil forklare hvordan du trygt fjerner hårfarging flekker fra huden din, og vi vil dele forslag for å unngå å fargelegge huden din neste gang du holder håret hjemme.

Hvordan fjerne hårfarge fra # 8217; hår og ansikt hengende

Hårfarge kan flekke langs håret hengende og ansiktet der fargestoffet ble påført. Siden ansiktet i ansiktet kan være mer følsomt enn huden i andre deler av kroppen, anbefaler vi deg å unngå aggressive eller svært slitende vaskemidler i Quest & # 8217;.

1. Såpe og vann

Ditt første forsvar når du oppdager hårfarging på huden, skal være å bruke såpe og varmt vann for å prøve å fjerne det.

Hvis du begynner å fjerne fargestoffet før du tørker eller umiddelbart etter at du har påført fargestoffet, kan dette være nok til å fjerne det. Ellers, eller hvis det allerede har oppdaget huden, kan det være nødvendig å prøve en av de ekstra metodene som er oppført nedenfor.

2. Olje d’oliven

L’Olive D’Olive er et naturlig vaskemiddel som jeg kan hjelpe Fjern hudens flekker. Dette kan være et alternativ for «8217, spesielt bra for folk med sensitiv hud, men noen kan prøve det.

For å bruke den, hell en liten mengde olje d’oliven på en bomullspute eller bruk fingeren og gni deg forsiktig på det fargede området i huden. La det stå opptil 8 timer.

Hvis du skal sove med det, kan du dekke det med et bandasje eller plast, slik at du ikke gjør noe.

Å fjerne den, lastet bort med varmt vann.

3. Denaturert alkohol

L’Denaturerte alkohol kan være aggressiv og tørking av huden, så dette kan ikke være et godt alternativ hvis du har svært sensitiv eller tørr hud.

For å bruke den som en blekemiddel, hell en liten mengde denaturert alkohol på en bomullspute eller en bomullsdisk. Forsiktig buffer på den farget huddelen. Når fargestoffet er fjernet, må du sørge for at du skyller området med varmt vann og såpe.

4. Tannkrem

Tannkrem kan bidra til å fjerne flekker fra tenner, men kan også bidra til å fjerne hårfarging flekker fra huden.

Bruk en non gel tannkrem og bruk en liten mengde på en bomull eller finger batuff. Massasje forsiktig på fargen på huden. La på i 5 til 10 minutter, og fjern deretter med en klut fuktet med varmt vann.

Fjern farging fra hendene

Ovennevnte teknikker for å fjerne farging fra pannen og # 8217; hår hengende kan også fungere på hendene. Du kan også prøve følgende:

1. Neglelakk fjerner

Neglens løsningsmiddel er ikke trygt å bruke på ansiktet eller nakken, men kan bidra til å fjerne flekker fra hendene dine. Påfør en liten mengde nageloppløsningsmiddel på en bomullsflads eller en bomullspute. Gni opp flekken i noen sekunder. Flekken skal begynne å løsne seg selv.

Vask hendene med varmt vann og såpe senere for å fjerne neglens løsningsmiddel.

2. Såpe for retter og natriumbikarbonat

Natriumbikarbonat er eksfolierende og parabolen såpe kan bidra til å oppløse farging.

For å bruke den, legg til såpe for delikate retter og natriumbikarbonat for å danne en pasta. Gni forsiktig pastaen på # 8217; farget område av hendene, skyll deretter med varmt vann.

Hvordan hindre hårfarging flekker

For å hindre farging, tørk huden din neste gang jeg farger håret ditt, prøv ett av følgende:

  • Bruk hansker for å beskytte hendene dine.
  • Påfør en barriere mellom håret og håret hengende. Prøv å bruke en tykk linje med fuktighetskrem, vaselin eller balsam for leppene rundt # 8217; hår hengende før påføring av farging.
  • Tørk hvert spor mens du fortsetter. Du kan bruke en våt bomullspute eller en buffer eller en klut. Fjern flekken umiddelbart kan bidra til å forhindre flekker.

Hvis ingen metode hjemme arbeider for å fjerne farging fra huden, ta hensyn til å gjøre en avtale i en salong.

Frisører og farge spesialister har spesialformulerte produkter som kan fjerne flekker. De vil få deg til å betale en liten sum for denne tjenesten, men det bør gjøre trikset for å fjerne flekken fra huden.

L’

Neste gang jeg farger håret ditt, følg trinnene som å bruke en fuktighetskrem eller vaselin på og rundt pannen før du bruker fargestoffet. Dette kan bidra til å forhindre flekker.

Hvis du ender med å fargelegge huden din, er det vanligvis ganske enkelt å fjerne fargestoff ved hjelp av en av metodene som er oppført ovenfor. Hvis flekken fortsetter å ikke løsne seg selv etter å ha prøvd hjemmebehandlinger, må du konsultere en fargepesialist i en salong. De burde være i stand til å fjerne det for deg.