Hvordan fjerne falske tanning: på hender, ansikt og føtter

Del på Pinterest

Selv-tanning lotions og spray gir huden din en rask touch av semi-permanent farge uten risikoen for hudkreft som kommer fra en «-017-langvarig eksponering for solen. Men tanning produkter & # 8220; false & # 8221; De kan være vanskelig å søke, spesielt for nybegynnere.

Mørke og stripete flekker kan vises på huden og ødelegge effekten av selv-tanning produkter. Hva er verre, disse stripene kan være vanskelig å fjerne og la kroppen din farget til pigmentet forsvinner.

Hvis du ønsker å fjerne strips og flekker fra selvtankeprodukter, vil denne artikkelen veilede deg gjennom de enkle måtene å gjøre det uten å skade huden din.

Slik fjerner du L’spray tan fra mine hender?

Hvis du har spray tanning flekker eller tanning lotioner på hendene, er du absolutt ikke den første, og du vil ikke være den siste. Hvis du ikke bruker gummihansker i løpet av produktprogrammet, har du nesten sikkert en oransje eller brun påminnelse om tanningsproduktet ditt på hånden din.

Nesten alle selv-tinnprodukter bruker den samme aktive ingrediensen: Dihydroxyceton (DHA). DHA er den & # 8211; utelukkende. Ingrediens godkjent av FDA for den sunless tanningen på markedet.

L’ingrediensen fungerer raskt for & # 8220; maskinering & # 8221; Det øvre laget av huden, men det er ikke alltid mulig å se effektene umiddelbart. Selv om du vasker hendene etter at du har brukt selvsannelsen, kan du fortsatt legge merke til streker som vises 4-6 timer senere.

For å eliminere DHA-flekker fra hendene, kan du exfoliere huden med en svamp, et håndkle eller en eksfolierende krem. Du kan prøve å fordype hendene i varmt vann, ta en svømmetur i et kloret basseng eller påføre sitronsaft på hendene for å trenge inn og lette laget av huden.

Og mine føtter?

Hvis føttene dine har striper av DHA, vil du følge en lignende prosess. En pimpstein kan hjelpe exfoliate striated flekker og tid i badekaret, i badstuen eller klorinatpuljen kan gi deg en fordel for å eliminere striper.

Ligner på fjerning av en tatovering alle «8217; henna, et Epsom saltbad eller en rå sukkerbasert skrubbe med kokosnøttolje, akselerere fjerningsprosessen til # 8217; tanning fra føttene.

Og mitt ansikt?

Striatyr i ansiktet ditt kan virke det mest åpenbare, og ikke bare for deres privilegerte posisjon. DHA absorberer raskere i tynn hud. Så leddene, øvre delen av hender og # 8217; området under øynene er ganske sårbare for en’ujevn tan og sol.

Hvis du har tanningskilt på ansiktet ditt, må du være tålmodig. Toner og sminkevisker kan faktisk forringe L’aspektet av Mèches, siden «de vil slette» jevnt fargen du nettopp har brukt på huden.

Hvis du har kremer eller lotioner som inneholder ALPHAIDRBIDS, bruk den til å prøve å eliminere overflødige hudceller som kan gjøre L’mer uregelmessig soling.

Start med en eksfolierende ansiktskrem, men ikke gni ansiktet ditt for mye. Et tyrkisk bad eller en badstue kan bidra til å åpne porene for å frigjøre pigmentet fra huden.

DIY Pasta

Anekdotisk, bruken av en gjør-det-selv-pasta med natriumbikarbonat har hjulpet noen mennesker til å fjerne soling som gikk galt.

 • Bland 2-3 spiseskjeer. Natriumbikarbonat med ca. 1/4 kopp kokosnøttolje.
 • Påfør denne blandingen på ansiktet.
 • La det bli absorbert, og bruk deretter en fuktig klut for å fjerne den.
 • Gjenta operasjonen to ganger om dagen til huden din når den typiske fargen.
 • Vær forsiktig: Du kan tørke huden på denne måten.

  Og resten av kroppen min?

  De samme reglene som er beskrevet ovenfor gjelder for den stripede brunfargen på en hvilken som helst annen del av kroppen. Det er ingen rask måte å avbryte DHA fra huden. For øyeblikket er det ingen kliniske studier som viser en måte å kvitte seg med DHA en gang påført.

  De beste måtene å raskt starte prosessen med å eliminere A’Tan inkluderer:

  • Tar en lang varm dusj
  • Ta en svømmetur i havet eller i et klorinatpool
  • Forsiktig å eksfoliere den delen av kroppen som er bekymret flere ganger om dagen

  Hva å gjøre

  Det er mange verste ting enn å ha noen tanningstrimler på huden og skade det er en av disse.

  Ikke panikk

  Hvis du ikke liker utseendet på’spray eller # 8217 tan; selv-tanning, må du kanskje gi ham litt og # 8216;. L’fullstendig effekt av DHA er vanligvis ikke synlig opptil flere timer etter påføring.

  Før du starter L’Exfoliation, vent minst 6 timer for å se om L’Tan er forenet. Den mest effektive måten å eliminere mesches kan faktisk være å bruke flere solbriller for å forsøke å forene Spection 8217; aspektet av din hudfarge.

  Ikke lyse huden

  Ikke bruk skadelige produkter som blekemiddel eller hydrogenperoksid på huden i et forsøk på å eliminere pigmentet. L’bruk av tonere, astringent og amamelid kan også få de mest åpenbare stripene som vises.

  Sitronsaft kan jobbe for å hjelpe Mèches på hender, men ikke prøv å gni resten av kroppen med den.

  Ikke overdriv

  Den eksfolierende L & # 8217 vil bidra til å falme utseendet på Mèches, men du vil ikke skade huden din under prosessen. Begrenser eksfolieringsøktene to ganger om dagen for å gi huden din til å gjenopprette og generere nye celler.

  Hvis huden din vises spyles eller irritert når esfolene, hviler og prøv igjen noen timer senere. Overeksload hud er mer utsatt for å kutte og sår, som kan føre til komplikasjoner som A’infeksjon.

  Tips for å bruke en’spray tanning

  Unngå striper i selvtanke eventyr kan be om praksis. Her er noen forslag:

  • Ta en dusj før produktprogrammet. Du vil ikke svette huden din eller fordype den i vann i minst 6 timer etter å ha påført selv-soling.
  • Alltid exfolia huden før søknaden av søknaden. Bruk en fuktig klut på armer, ben og andre deler av kroppen der huden er tykkere. Bruk en eksfolierende krem ​​på ansiktet før Dell ‘# 8217; selv-tinnitus og sørg for at du fjerner hele produktet før du starter prosessen.
  • Bruk latexhansker når du bruker L’selv-tanning. Hvis du ikke har dem, vask hendene hvert 2-3 minutter under søknadsprosessen.
  • Ikke prøv å gjøre hele kroppen samtidig. Påfør produktet sakte, med vilje, og gjør en seksjon om gangen.
  • Pass på at du befinner deg i et godt ventilert område. DHA kan ha en kraftig lukt, og du vil kanskje kjøre bare for å flytte bort fra produktet duft.
  • Sett soling på håndleddene og anklene slik at linjen du avbrøt søknaden er ikke så åpenbar.
  • Vent minst 10 minutter før du klær etter å ha påført tanning lotion eller spray. Dette beskytter klærne dine og solaren din.
  • Ikke glem at påføring av selvtanken beskytter ikke huden mot solskader. Pass på at du har en passende SPF hver gang du går ut. Dette hjelper deg med å unngå brannsår, som ikke bare vil ødelegge din selvjustering, men de vil sette huden din i fare for andre komplikasjoner.

  Bunnlinjen

  Den aktive ingrediensen i selv-tanningsprodukter, DHA, er rask og effektiv. Dessverre betyr dette at hvis du gjør en feil under søknaden, er det vanskelig å avbryte det.

  Vær tålmodig mens du skinner l’selvsansikt med en delikat exfoliator. Du kan også gjøre hyppige dusjer og fordype deg i tanken for å akselerere fadingprosessen til disse stripene. L’Selv-tanning kan være vanskelig å ha på seg, og du kan trenge litt & # 8216; praksis for å perfeksjonere prosessen.