Hvordan få lysere hår hjemme?

Hvordan ta hettestriper?

Hettestriper

Vi plasserer en hette på hodet til kunden, så stramt og så tett inntil hodebunnen vi klarer (og som kunden tåler). Deretter bruker vi en heklenål for å trekke tynne eller tykkere bunter/striper av hår ut gjennom hull i hetten for deretter å smøre enten farge eller bleking på stripene.

Hvor lenge må man vente mellom hver bleking?

Det optimale er å vente mellom 6-8 uker mellom bleking av håret slik at håret får tid til å hvile og gjenoppbygge strukturen sin. Dersom du skal bleke håret, men utgangspunktet ditt er et ganske mørkt hår, tar det deg mest sannsynlig mer enn én runde for å oppnå lyst blondt hår.

Hvordan bleke håret hjemme naturlig?

Bland eddik og vann i en mugge med like deler eddik og vann. Du kan enten fordele blandingen i håret før du hopper i dusjen. Hell den gjerne over på en sprayflaske og spray innholdet jevnt over hele håret. La virke i omtrent fem minutter før du vasker håret som normalt.

Hvordan få oransje hår blondt?

Sølvsjampo er den beste og mildeste kuren for oransje eller gult hår. Dette produktet inneholder blå/fiolette pigmenter som visuelt kompenserer for uønsket misfarging. La sjampoen virke i noen ekstra minutter for å oppnå beste resultat.

Kan man bruke Lillashampoo i ufarget hår?

Lillasjampo er laget for alle med lyst hår (inkludert blondt, platinablondt, grått, hvitt, pastell eller stripet), enten håret ditt er naturlig lyst eller farget. Hemmeligheten er de lilla pigmentene.

Hva er Lysfarging?

Lysfarging/ Lystoning:

lysfarge trekkes noen – ikke alle som i bleking – pigmenter ut, og nye blir satt inn. Ofte bruker vi lysfarger med en del grått i seg for å hindre gulskjær som alltid oppstår når du lysner håret.

Hvordan få lysere hår på leggene?

Det er ikke noen snarvei til å få lysere hår på armene og bena. Det er genene som styrer hvilken farge hårene får. Etter hvert som du får litt farge på huden, så vil ikke hårene syns noe særlig. Det er stor mulighet for at du legger merke til det, og ikke de rundt deg.

Hva er Airtouch hår?

Airtouch er en stripemetode der man bruker føneren til å blåse ut det man ikke striper. På den måten blir overgangen fra det mørke i bunn og det lyse i lengdene helt sømløs, og fordi man bruker folie vil man få kalde og lyse striper.

Hvor ofte skal man ta etterveksten?

Etterveksten kan du taofte du ønsker forutsatt at du tar fargen kun på etterveksten. Hvis du bruker en mild farge (ikke lysner) så kan du farge håret hver 6 – 8 uke. Det beste er da å smøre i etterveksten først og så dra fargen ut i lengdene de siste 10-15 minuttene. Dette pleier å stå på pakningsvedlegget.

Hvordan gå fra brunt til grått hår?

– Du kan ikke rett fra farget til grått hår, så en naturlig del av avfargingen er å farge håret lysere. Derfor er et lite tips til de som vurderer å over til det grå – start å farge håret ditt litt lysere. – Veldig mange som er mørke fra naturens side, prøver å holde på den mørkheten de hadde tidligere.

Hvor ofte bør man bleke håret?

Hårets skjellag og tykkelse varierer nemlig veldig, noe som betyr at noen tåler flere behandlinger, mens andre tåler kun én. – Et typisk fint nordisk hår skal faktisk ideelt sett ikke utsettes for kjemikalier mer enn én gang på samme sted, der etter skal man bare ta etterveksten, sier hun.