Hvordan få lengre øyenvipper

Øyenvipper og helse

Øyevippene beskytter øynene dine mot lett rusk. De fungerer også som sensorer som føler øynene til den potensielle faren når objektene nærmer seg.

Radi eller subtile øyenvipper faller inn i en tilstand som heter øyevipper. Folk med hårtap, kalt alopecia, noen ganger opplever de øyenvippe tynning.

Hvis du ønsker å få lengre og tykke øyenvipper, er det flere hjemmebehandlinger du kan bruke.

Vær forsiktig med disse ikke-beviste rettsmidler

Et raskt søk på nettet for å vokse øyenvipper & # 8221; Det vil produsere en lang liste over hjemmets rettsmidler. Imidlertid er ingen av disse rettsmidler vitenskapelig bevist, og i noen tilfeller kan de til og med skade øynene dine.

Noen ikke-vitenskapelig bevist vanlige hjemmemedisiner for å strekke øyenvipper inkluderer:

 • Oil gelé: minst tre dager i uken, bruk en liten mengde oljell på øyevippene før du går i seng og skyll om morgenen.
 • Grønn te: Påfør daglig med frisk og usøtet grønn te på øyevippene med en bomullspute.
 • Olje d’oliven med eller uten sitron: Påfør en liten mengde olje d’oliven med eller uten sitronskall i infusjon på øyevippene før sengetid og skyll om morgenen.
 • Castor Oil: Påfør en liten mengde ricinusolje på øyevippene hver kveld før du går i seng og vask den bort om morgenen.
 • Aloe Vera: Påfør en liten mengde aloe vera gel på øyevippene før sengetid og skyll om morgenen.
 • Forsiktig massasje: Masser forsiktig øyelokkene langs øynene på øyevippene.

En bevist måte å få lengre øyenvipper

L’Enkelt middel forsøkt å strekke øyevippene er nøye å bruke narkotika.

Bimatoprost (Latisse) er det enkle stoffet godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) som gjør de lengste og tykkere øyenvippene vokser. Det ble opprinnelig utviklet som et stoff som heter Lumigan for behandling av glaukom, men forskerne fant at øyenvippeveksten var en bivirkning.

Legen kan foreskrive dem LataTisse, som regelmessig applys på linjen i øvre øyelokk øyenvipper (ikke på nedre øyelokk). Gir komplette resultater hvis de brukes daglig i minst to måneder. Når du har begynt å bruke Latisse, må du fortsette å bruke den regelmessig for å opprettholde resultatene. Ellers vil øyenvippene gå tilbake til forrige tilstand.

Forskere sier Latisse er trygt og effektivt og involverer minimumsbetingelser for de fleste. Mulige bivirkninger inkluderer:

 • Kløende og røde øyne
 • Tørre øyne
 • Mørke øyelokk
 • mørkbrunt pigment i # 8217; iris (den fargede delen av øyet)
 • Hårvekst på ansiktet rundt øynene hvis stoffet påføres uhensiktsmessig til øyelokkene

Det er veldig viktig å holde stoffene til å strekke øyevippene og andre stoffer utenfor øynene. Øynene er svært skjøre. Penetrasjonen av fremmede stoffer i øynene kan forårsake tap av syn og i de mest alvorlige tilfellene, blindhet.

Kurere øyenvipper

Riktig øyenvippe vedlikehold kan forbedre øyenvippehelsen, redusere sjansene for å bryte. Dette kan få dem til å se lengre og tykkere ut. Noen råd for øyenvippe omsorg inkluderer:

 • Børster øyevippene regelmessig med en øyenvippe tannbørste
 • Vask ansiktet og øynene med en delikat såpe hver dag
 • Fjern øyet sminke på slutten av hver dag

Bunnlinjen

Det er mange typer hjemme rettsmidler som hevder å bidra til å vokse øyenvipper, men ingen har vist seg å være effektive & # 8211; eller sikre & # 8211; Med unntak av stoffet til å strekke øyevippene godkjent av FDA Latisse. Det er veldig viktig å unngå å sette potensielt farlige stoffer i eller i nærheten av øynene. Og hvis du bruker stoffer, må du sørge for at du holder dem vekk fra øynene dine for å unngå bivirkninger.