Hvordan få huden din bedre i 40, 50 og 60 år

Din beste hud starter nå

Aldring: Det er en prosess som vekker motstridende følelser. Noen tegn vises sakte og forsiktig, mens andre kan be om oppmerksomhet. For det meste er den for tidlig oppmerksomhet med aktuelle behandlinger den første naturlige forsvarslinjen, spesielt for tjueårene og de tretti årene. Men hvis dyre kremer og kjemiske peeling ikke lenger er effektive, er denne veiledningen for deg.

De fleste av’aldring er påvirket av genetikk, etnisitet, SoleksponeringOg hva du gjør (eller ikke) for å ta vare på huden din. Ifølge Jeremy Brauer, MD, klinisk professorassistent til New York University, er de mest åpenbare endringene:

 • Nedelse av’hud elastisitet
 • mørkere pigmentering
 • por størrelse
 • Tynne linjer uttalt
 • Generell tynning av muskler og ansiktsfett

Hvis du føler at huden din ikke oppfører seg som din alder, er det hva den moderne hudpleie kan gjøre for deg.

Anti-aging essensielle elementer i 40 år

Folk begynner å legge merke til # 8217; # 8217; aldring mellom 30 og 40, sier David Lortscher, MD, Dermatologen sertifisert av Rådet og grunnleggeren av teledermatologien Cruologi.

& # 8220; Den naturlige livssyklusen i huden begynner å bremse, noe som betyr utseendet på misfarging, rynker, cediment og reduksjon av kollagenproduksjonen & # 8221; sier. Hormonelle endringer kan også utløse L’akne hos voksne, noe som gir deg flashback til ungdomsutbrudd.

Del på Pinterest

Hvis du ikke allerede bruker anti-aging hudpleieprodukter på 40, nå er det på tide. For personlig reseptbelagte formuleringer av sine kunder bruker Latscher vitamin C og retinoider. Disse to aktuelle ingrediensene støttes i flere tiår med forskning og kliniske studier.

Retinoider som tretinoin er utstyrt med a Stamtavle av klinisk eksperimentering. De er vant til å stimulere kollagen, forebygge og kurere eksisterende rynker og til og med bekjempe akne hvis kroppen din har bestemt seg for å prøve med en tenåring på en tenåring og # 8221; Men han forvirret detaljene.

C’er en advarsel med retinoider, skjønt: de fører til lysfølsomhet, Så den daglige bruken dedikert til høy SPF og bredspektret solkrem (minimum SPF 50) er et must.

Hvis barrierer på resept og lysfølsomhet er dempet din interesse for retinoider, Topisk vitamin C er en «utmerket alternativ. Det fremmer også kollagen vekst, kjemper rynker og til og med renser fra UV-stråler, sier Lortscher. Denne kraftige antioksidanten kjemper også l’hyperpigmentering, inkludert akne arr og solflekker.

Skin Kit år og # 8217; 40

 • retinoider
 • C-vitamin
 • SPF 50 Solbeskyttelse

Essential anti-aging elementer i 50 år

Mens de samme aldringsprosessene i våre 40 år fortsetter i vår 50, advarer Lawscher at overgangsalderen kan forsterke tegn til kvinner. Endre østrogen nivåer kan forårsake tørr hud. Tapet av kollagen kan føre til hudavslapping langs kjeven og rundt øynene. Selv år med soleksponering vil re-dukke opp i form av grov hud og solseng.

Mens du øker ditt fuktighetsgivende kremspill og bruker topiske behandlinger (for eksempel retinoider eller vitamin C), vil bidra til å myke og glatte tørr og grov hud, du kan prøve dermarolling, også kalt mikronedling.

Micronedling kan virke som en leketøyversjon av en middelaldersk tortur-enhet (og kan være litt & # 8216, ubehagelig), men det kan være nøkkelen til å øke kollagenet hjemme. Imidlertid krever det et forsiktig steriliseringsregime, siden hudhopper.

& # 8220; Hvis det utføres riktig, skaper mikronedlingen en liten & # 8216; lesjon’til huden, som igjen kan øke produksjonen av kollagen og elastin, forbedre tynne arr og rynker, redusere huden hyperpigmentering og forynge huden & # 8221; sier Lortscher.

Advarer ikke om å øke størrelsen på # 8217; nål for raskere resultater. «De dypere gjennomtrengningene forårsaker en Punktlig blødning og kan tilby flere forbedringer. Imidlertid bør de mest aggressive behandlingene utføres på kontoret & # 8220; sier Lortscher.

Foreslå Brauer Fraxel, En laserbehandling brukes også til arr og pigmentering av akne. [Er] en god behandling for å redusere tynne linjer og rynker og forny hudoverflaten for en frisk og ungdomsglød og sier.

Skin Kit Years’50

 • Dermarolling
 • Fraxel
 • SPF 50 Solbeskyttelse

Essential anti-aging elementer i 60 år og utover

I # 8217; Advent of our Years’60, den nyeste og mest åpenbare utviklingen er huden som tynner. Aktuelle behandlinger kan fortsette å bekjempe tynne linjer og # 8217; hyperpigmentering og arbeid for å forbedre kompaktitet og konsistens. Men Lortscher advarer om at de ikke er tilstrekkelig til å bekjempe avkastningen på grunn av volumet som er tapt i ansiktet. Heldigvis er det mindre invasive alternativer hvis du er ute etter mer enn et løft enn en hudpleie rutine kan gi.

Lortscher anbefaler å gjenta stoffet under slank hud med injeksjoner. & # 8220; volumifiserere liker Sculptra eller Volumeller fyllstoffer som Radieess, Restylane Og Juvederm, Gjenopprett konturene som var tapt, noe som gir litt & # 8216; av & # 8220; Lifting & # 8221; Støtter huden overliggende & # 8220; sier.

Hvis rynkerne får deg til å føle deg som om du hadde en mandag hver dag i uken, foreslår det Brauer Xeomin eller radiesse. Xeomin er bedre for behandling av rynker mens radiesse er et fyllstoff som glatter rynkene og folder i ansiktet for å være moderat til alvorlig, sier han. Brauer anbefaler også Satterapi. & # 8220; [bruk] ultralyd teknologi for å relaunch kollagen produksjon og heve og fast hud på en naturlig og ikke-kirurgisk måte & # 8221; forklarer.

Skin Kit år og # 8217; 60

 • Volumifikatorer, som Sculptra og Voluma
 • fyllstoffer, som radiesse, restylane og juvederm
 • Ultrapia, ultralydsterapi

Anti-aging essensielle elementer i alle aldre

Den nye teknologien har ført til et bredt spekter av minimalt invasive prosedyrer for å bekjempe tegn på aldring, så vel som nye mindre irriterende aktuelle behandlinger. Men hva er den mest effektive metoden for å bekjempe tegn på tid? Å forhindre Solskade.

Det er lett å fortelle oss at du glir ut i bilen for en rask kommisjon uten en lue eller hopper over solbeskyttelsen på en overskyet dag er ufarlig. Men Lortscher advarer om at skaden forårsaket av UV-stråler vil til slutt nå oss. Den vanskelige delen er at C’det er en forsinkelse mellom tiden når solens eksponering og øyeblikket i hvilke effekter er manifestert & # 8221;.

Så vær forsiktig med ditt nåværende og fremtidige selv. Unngå soling og tanning hytte, ha en lue og solbriller og bruk alltid et bredt spektrum solkrem. Du vil nyte sunn og lyst hud i årene som kommer.

Kate M. Watts er en’lidenskapelig om vitenskap og skjønnhetsforfatter som drømmer om å fullføre sin kaffe før avkjøling. Hans hus er invadert av gamle bøker og planter d’krevende leilighet, og ble enige om at hans beste liv er ledsaget av en subtil patina av hunden hår. Du kan finne den på Twitter.