Hvordan få en timeglass Figur: Hva du trenger å vite

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Ambit en timeglass form er den typen figur du har sikkert sett på reklametavler, magasiner, infellencer innlegg og kjendiser på den røde teppet.

Berømte skjønnhetsikoner som Marilyn Monroe, Kim Kardashian og Jennifer Lopez kunne komme i tankene når du tenker på denne berømte kroppsformet, som vanligvis involverer skulpturerte skuldre, buede kurver og et kutt liv.

Sannheten er imidlertid at å ha en timeglassform betyr ikke nødvendigvis at du er sunnere eller mer attraktivt.

Og det er viktig å huske at mange kjendiser vi ser på fotografiene, har faktisk de perfekte tiltakene.

I stedet har de dyre kosmetiske prosedyrer og bruker de beste personlige trenere, dyre modelleringsklær og en profesjonell fotoredigerer for å skape illusjonen av en timeglassfigur. Hvis du ikke har de tingene, er det sannsynlig å være veldig vanskelig å se slik ut.

Hvis du vil miste centimeter rundt livet eller tone på skuldrene, hofter eller bryst, er det sunne måter å gjøre det på, men det er viktig å ha realistiske forventninger.

Prøver å finne motivasjonen til å bli sterkere, mer passform eller sunnere, i stedet for å streve for den ideelle figuren. En perfekt timeglassform kan være nesten umulig å komme på en sunn måte.

Spisevaner, livsvalg og endringer i treningsrutinen din kan påvirke utseendet på kroppen din. Denne artikkelen vil dekke hva som fungerer, hva de ikke gjør og hvordan å kutte livspunktet uten å miste kurvene.

Hvordan arbeide mot en timeglassform

En timeglassfigur består vanligvis av et mindre liv balansert av en større byste og mer buede sider. Dette betyr at det er tre målområder å jobbe i mer enn en timeglassskjema:

  • Overkroppen
  • Livet ditt
  • Baken, den øvre delen av lårene og hoftene

L’vekt på hva som arbeider vil avhenge av din naturlige form.

Hvis du allerede er tynn, kan du begynne å bygge muskler rundt skuldrene og i thorax-området for å forstørre den øvre delen. Hvis du tar vekt rundt den sentrale delen, vil du sannsynligvis ønske å prioritere å kutte den bort.

Hvordan redusere midjen

Siden det er vanskelig å redusere fett i et enkelt areal, er det viktig å fokusere på det totale vekttapet hvis du vil miste noen få centimeter fra livet. Men det er noen øvelser og treningsøkter som har vist seg å ha mer suksess i å bekjempe fett rundt kofferten.

Yoga

Del på Pinterest

Når det gjelder å redusere livet, er Yoga en «8217, alternativ vanskelig å slå.

TIL 2016 studio av 60 kvinner viste at 12 uker med yoga praksis resulterte i et gjennomsnittlig tap på 1.5 inches rundt livet & # 8211; Og dette uten å følge en kalori diett.

Yoga posisjoner som buepose, båtpose og omvendt kriger kan aktivere, stramme og tone musklene i den dype kjernen.

Planker

Del på Pinterest

Ifølge en 2017 Studio, Tabeller og andre stabilitetsøvelser har muligheten til å aktivere din indre kjerne. Dette kan i sin tur hjelpe deg med å kutte midjen og forbedre atletisk ytelse.

Som en bonus kan tabellene hjelpe deg med å forbedre stillingen din og din styrke for aktiviteter som rase eller sykling.

Trening med høy intensitetsintervaller (HIIT)

Forskning & # 8211; Undersøkelser Han har vist at treningen med høy intensitetsintervaller (HIIT) kan være et effektivt verktøy for å eliminere magefett og brenne mange kalorier. Denne typen kardioopplæring krever at du gjør korte utbrudd av intens trening, etterfulgt av en kort hvileperiode.

For eksempel kan du gjøre 30 andre runde sekunder, etterfulgt av 15 sekunders gange. Du kan da gjenta denne ordningen i 15-30 minutter.

Hvordan tone dine hofter

Hvis du vil gå ned i vekt for å redusere den sentrale delen, kan du være forsiktig med å miste centimeter fra hofter og lår.

Når du begynner å miste vekt, kan du prøve følgende øvelser for å hjelpe deg med å modellere og tone musklene i og rundt dine sider. Prøv å gjøre disse toningøvelsene minst tre eller fire ganger i uken.

Knebøy

Del på Pinterest

Squats er en god øvelse for å bygge en nedre kropp av den sterke kroppen. Squats kan hjelpe tonify musklene i de også, så vel som modellering skinker og lår.

Prøv å lage et par serier fra 10 til 12 knep.

Hydranter

Del på Pinterest

Øvelsene med brannhydrant, også kjent som øvelser for skitne hunder eller sideheiser av hoften, sikte på # 8217; område av hoften og baken. Denne øvelsen bruker også de sentrale musklene for stabilitet.

Prøv å gjøre minst et par serier fra 10 repetisjoner på hver side og legg til andre når de blir enklere.

Lunges

Del på Pinterest

Vasker kan hjelpe tonify og utvikle magert muskelmasse av lår og skinker. Vasker arbeider kjernen og bukene dine mens du løfter skinker.

Start med 10 til 12 lunges på hvert ben om gangen. Du kan legge til flere smelter når du bygger treningen din.

Hvordan tonifiser skuldre og bryst

Tonify skuldre og byste kan være den mest utfordrende delen for å få en mer buet form. De fleste ønsker å virke solide og passe, ikke store eller brede.

Her er den gode nyheten: Du kan øke bryststørrelsene naturlig gjennom øvelsen. Og det er mange øvelser du kan innlemme for å gi skuldrene en formelig kurve.

Veggpresser

Del på Pinterest

Veggpressen, også kalt vegg pushups, lage pectoral muskler og # 8220; kyllingvinger & # 8221; under armene og den øvre delen av skuldrene.

Du kan pumpe noen sett av disse blant reklameferier for å pumpe blod og trene brystmusklene.

Prøv å gjøre 10 til 15 av disse dekkene om gangen. Hvile i noen minutter, så gjør et annet sett.

Armhevninger

Del på Pinterest

Tradisjonell bøyning er en fin måte å tone skulderområdet uten å øke volumet.

utdanning De viste at push-ups gjør en god jobb i # 8217; aktiver pectoral muskler og kan også gjøre deg sterkere.

Prøv en utfordring med pushups: det starter med bare fem dekk og øker en fleksjon hver dag, derfor for eksempel fem på mandager, er du på tirsdag, syv på onsdager og så videre og så videre. For å vise raske resultater.

Kosthold og andre faktorer

Kostholdet alene vil ikke være tilstrekkelig til å gi deg en timeglassfigur. Og i motsetning til hva du kan lese eller føle, er det ingen magisk diett som kan forandre formen på kroppen din.

Nøkkelen til et sunt kosthold er å fokusere på å spise hele matvarer i de rette delene fra mange matgrupper.

Følgende forslag kan hjelpe deg med å gi deg vitaminene, mineralene og næringen du trenger mens du jobber for å kutte tommelen:

  • Prøv å unngå høyt forvandlet mat. De er ofte lastet med salt, tilsatt sukker og konserveringsmidler. Konsentrere i stedet på frisk frukt, grønnsaker, magert proteiner og hele korn.
  • Reduser sukkerholdige brus eller andre drikkevarer med sukker tilsatt. Velg vann, litt smaksatt musserende vann eller usøtet urtete.
  • Spise sunne fettstoffer, som de som ligger i # 8217; olivenolje, avokado, frø og valnøtter. Disse fettene kan bidra til å balansere hormonene dine og gi deg det drivstoffet du trenger mens du jobber for å kutte livet.
  • Vær oppmerksom på tarmhelsen din. Problemene med fordøyelsen kan påvirke helse og generelt velvære. Probiotika kan bidra til å forbedre fordøyelsen.
  • Se på størrelsen på delene. Og spør deg selv om du er veldig sulten før du laster inn noen få sekunder.

Hvis du er på utkikk etter en midlertidig løsning, kan Spanx og lignende typer modelleringsklær hjelpe deg med å gi deg en mer timeglassskjema. Slitt under klær, disse produktene kan gi deg en jevnere og sinuøs silhuett og få deg til å føle seg tryggere enn hva du har på deg.

Kjøp Shapewear Online.

Det er bedre å unngå joggesko i livet som en måte å få en timeglassform. Disse smale og lignende enhetene til en korset kan forårsake åndedrettsproblemer og til og med skade de indre organene. Også vil ikke hjelpe deg å gå ned i vekt.

Du er mye bedre etter en diett og en rutinemessig øvelse for å få kurvene du vil ha.

Bunnlinjen

En perfekt timeglassfigur kan være vanskelig å få, og i virkeligheten er en kroppsform som få mennesker har naturlig.

Selv om det finnes måter å kutte centimeter fra livet ditt og tone musklene til de riktige punktene, er det viktig å være realistisk og husk at dine tiltak ikke definerer deg.

I stedet for å sikte på en form for ønsket kropp, prøv å sikte på optimal generell helse gjennom vanlig trening, et sunt kosthold og elsk kroppen din.