Hvordan få en pakke fra seks om fem måneder

Beskrivelse

Hvordan mister du halvparten av kroppsfettet ditt og får abdominals d’stål på bare fem måneder?

Spør markedsføringsbedriftspersonalet Kreativ Viceroy. Fire lagmedlemmer fulgte en intens diett og et fysisk trening regime for å forberede seg på et viktig fotografering Adweek& # 8211; naken.

Innen fem måneder hadde David Moritz, Aaron Bejere, Raagan Gillette og Gabrielle Rein forvandlet sine organer til statuary-modeller. Som l’de gjorde det? Det var sulten? Kirurgi? Nei. & # 8220; Det var en kombinasjon av diett og mosjon & # 8221; sier Aaron.

Alle fire fulgte spesialiserte dietter og har fulgt intensive treningsordninger som har lagt til muskler og reduserte kroppsfettnivåer. Men sammen med fysikere som er verdig til et magasin, fikk hver av dem de verktøyene han trengte for å holde en sterk og sunn langsiktig kropp.

Trinn 1: Kosthold

Følgende spesialiserte dietter opprettet av Body University I San Diego gjorde de fire kollegaene seks måltider om dagen, konsentrert hovedsakelig på proteiner, grønne grønnsaker som brokkoli og asparges, ris, fisk og magert kjøtt som kylling og kalkun.

& # 8220; Den vanskeligste delen for meg var langt stykket diett & # 8221; sier Aaron. Matprogrammet inkluderte 2000 kalorier om dagen, inkludert 283 gram protein, 120 gram karbohydrater og 12 gram sukker. «Jeg har aldri vært sulten, men jeg vil definitivt ha ting som ikke var i dietten. I utgangspunktet, sukkerholdige og karbohydrater ting! & # 8220;

Hva hjalp, sier, var at hver diett inneholdt et belønningssystem for å fjerne cravings. & # 8220; Jeg er en søt person & # 8221;, sier Aaron. & # 8220; Det virkelige sukkeret var ikke tillatt, men på slutten av kvelden fikk jeg lov til å spise en pop-tart.& # 8221;

Reagan og Gabrielle fulgte lignende dietter, forutsatt om 200 kalorier per måltid. Raagan startet hver dag med en kopp glutenfri ris, usøtet mandelmelk og et halvt eple. Til lunsj var de tre grillet kylling gram, med en kopp spinat og halv avokado.

Trinn 2: Øvelse

Selv om de allerede var aktive og passform, har tiden før fotografiet etterspurt et nivå av intensitet som aldri ville bli forventet. De jobbet med equinox Trenere fem dager i uken, gjør minst en og # 8217; tid for trening med vekter etterfulgt av kardio.

De er typen person som går til treningsstudioet to eller tre ganger i uken, men ikke på slike intense nivåer, bare vedlikehold og # 8221; sier Aaron. Raagan legger til: «Jeg var litt & # 8216; en løper, men absolutt ikke en vektløfter! Jeg jobbet ikke på Quell’intensitet. & # 8220;

I de første fire månedene fokuserte de på å forbedre deres kardiovaskulære helse, styrking av muskler og på / på akselerasjon av metabolisme. «Først måtte vi sette oss egnet for treningen. Etter noen måneder ble hver øvelse utført i en trippel eller firedoble kombinasjon uten hvile & # 8220; sier David.

«Jeg trente [min trener] om morgenen og på slutten av dagen kunne jeg ikke engang øke armene over hodet hans. Og så skal jeg komme tilbake neste morgen, selv om jeg ikke bare kunne løfte dem! & # 8221; Husk Raagan. & # 8220; Jeg måtte bare holde D’øye premien.& # 8221;

Gabrielle gjorde det samme programmet, selv om han nylig hadde hatt et barn. Hans regime fokuserte på gjenoppbyggingen av bukveggen og styrken av kjernen slik at vi kunne møte vektløfting og treningsøkter for hele kroppen.

& # 8220; Erfaring har virkelig åpnet øynene på nivåene du kan nå en bestemt muskuløs gruppe i en enkelt dag & # 8221; sier Raagan.

Trinn 3: Definisjon

Når det gjelder å vise en passform kropp, er det ikke bare et spørsmål om trening. De siste fire ukene så gruppen Øk ditt eget regime for å gi en definisjon til kroppen din.

Menn har redusert sin ansettelse til ca 1.700 kalorier om dagen (sammenlignet med en typisk Fra 2.200 til 2.400). Kvinner har konsumert 1.300 kalorier (sammenlignet med 1.800-2.000).

Da de var klare til å kle på kameraet, hadde alle redusert kroppsfett på minst en tredjedel. Gabrielle og David reduserte kroppsfettet på nesten halvparten, henholdsvis 16.5 og 6%. Aaron og Reagan reduserte dem til henholdsvis 9 og 20.5 prosent.

Sammenlign disse tallene med det nasjonale gjennomsnittet fra 25 til 31 prosent for kvinner og fra 18 til 24 prosent for menn.

Alle fire hevder at kroppsfettet har siden økt til mer bærekraftige nivåer. Men det som ikke er endret, er deres engasjement for å gjennomføre et sunnere og mer aktivt liv.

Aaron trener fire dager i uken og ser ofte den samme treneren. Raegan tog seks dager i uken. «L’erfaring har virkelig fått behovet for å trene og holde seg frisk. Det får meg til å føle meg bra & # 8220; sier.

Det er et spørsmål om å sette mål

Hvis du øker treningsnivåene dine og mister noen få pund, er det noe du ønsker å gjøre, har laget noe råd:

1. Være åpen

Fortell ham til folk og legg en liten hovedstad å føle seg som å føle at du kunne få ut & # 8221; sier David. & # 8220; det ville være veldig nyttig å raskt starte opplæring og lære å få den brannen og bestemmelsen som trengs for å bevege seg fremover, og til slutt løft ham til en livsstilsendring «.

2. SII SOCIAL

& # 8220; Mitt råd til folk som har treningsmål er å gjøre det sosialt, å gjøre det med venner & # 8221; sier Raagan. & # 8220; med oss ​​alle på samme båt, C’Det var et reelt nivå av Camaraderie.& # 8221;

& # 8220; og litt & # 8221; legger til Aaron.

3. Vær oppmerksom

& # 8220; Den største læringen for meg kom fra dietten og forståelsen av hva du trenger å bygge og holde musklene og hva slags mat du må spise & # 8221; sier Aaron.

4. Vær god med deg selv

& # 8220; å ha et veldig spesifikt mål i tankene når du starter og belønnet. Hvis de er 25 pund i 4 måneder, hold dette målet i tankene og belønnet for å ha ankommet & # 8220; sier Aaron.

& # 8220; alle trenger motivasjon & # 8221; legger til. & # 8220; Ours var kledd i et offentlig tilgjengelig dokument & # 8230; Dette er motivasjonen!& # 8221;

Ta bort

Å få en pakke fra seks i fem måneder forespurt veldig hardt arbeid og disiplin. Viceroy Creative Team har satt et bestemt mål og endres derfor sin diett og treningsrutine.

Anbefal en diett rik på magert protein kombinert med styrke og kardio trening for å øke treningen og toning selv.