Hvordan få en livlig sinus: 13 tips om bras, tape, trening og mer

Husk

Kirurgi er ikke det eneste som kan gi deg en livlig sinus. L’Øvelse kan bidra til å bekjempe tyngdekraften og skjønnhetshaucker som båndet er flott når du er i trøbbel, eller du trenger en rask transformasjon for en kjole. Men husk: Ingen triks eller trening vil gi deg permanente resultater hvis du ikke er konsistent.

Hva kan du gjøre nå

Se etter umiddelbare resultater? Så se deg rundt hjemme. Det er en god sjanse for at du allerede har det du trenger for disse hackene.

Del på Pinterest

1. Triks for sminke

Trikset er en fin måte å gi litt & # 8216; av gris til brystet uten å bruke mye penger. En krem ​​for perlata kroppen kan gjøre décolleté skiller seg ut, mens en mørk bronzer kan legge til en eller to kopper.

For en lysere og mer naturlig ansiktsløftning: En glitrende lysant kan gjøre brystet ditt fullt og livlig, men ikke dramatisk. Sett en PO & # 8216; Pearled Cream på’indeks og # 8217; indeks og gni brystet. Shimmeren vil gi din décolleté en liten push, spesielt i en dyp hals.

For en mer drastisk ansiktsløftning: En mørk omriss kan skape skygger som utløser L’illusjon av et større bryst. Bruk en pinneoversikt over noen mørkere nyanser av din naturlige hudtone for å skissere innsiden og den øvre delen av brystet, og deretter spore linjene på den øvre og nedre delen av hver av de klaviblene. Spor alle linjer med en ugjennomsiktig høytelys, føl deg dermed med raske og sirkulære bevegelser.

2. Bh tricks

Selvfølgelig er bras flotte å forhindre brystet fra å gjenopprette litt og for mye. Men spill kortene dine godt, og de kan også gi et stort løft til brystet ditt.

Gjør-det-selv krysset bh. Du kan forvandle din normale bh til en drenering for å gi deg et løft. Alt du trenger å gjøre er å ta stroppene og låse dem. Du kan bruke et klipp, en kort stripe av velcro eller et klipp som er spesielt designet for å holde bh-stroppene sammen. Plasser klippet eller stripen i den øvre eller sentrale delen, avhengig av hvor dramatisk du vil at heisen skal vises.

Haug av bh. L’Stacking Bra er et klassisk triks som kan gjøre brystet ditt større og livlig. Og det er enkelt: bare ha to bras. All’Start kan virke ubehagelig, men du vil bli vant til tiden. Du trenger to bras av forskjellige størrelser: en av dine normale størrelse og en av de største koppemålingene. Den nest største bhen skal brukes over den mindre.

Sock polstring. Fyll bhen med et par sokker kan forbedre din store hals. Bøy hver sokk og legg dem under brystet ytre. Du kan bruke hvilken som helst type sokker du vil ha, men forskjellige størrelser vil gi deg forskjellige resultater. De større sokker vil resultere i en stor løft og mindre sokker vil gi deg en tynn trykk. Uansett, av & # 8216; nei til stoffet!

3. Velg klærne dine klokt

Du vil ha en livlig synd uten for mange anstrengelser? Ta kontakt med skapet ditt. V-halsskjorter og klær, dype eller hjertehals er det beste for å vise ut din décolleté og gi løfte illusjon. En flott ting om dette trikset er at du kan kombinere det med andre triks for å få maksimal effekt.

Hva du kan gjøre etter en tur til kjøpesenteret

Du må kanskje ta en tur eller to i en avdeling eller i en undertøybutikk for disse hackene, men de vil umiddelbart produsere resultater.

Del på Pinterest

4. Teip

Du kan bruke tape, sport tape eller tape spesielt designet for å løfte brystet når du vil forlate bh. (Uansett hva du gjør, ikke bruk tape.) Limet tape har et sterkt grep, men kan irritere huden, så hvis du har en reaksjon, er sportsbåndet et ideelt alternativ.

Det er to måter å fikse brystet på.

For klær eller skjorter med dyp v-hals: Klipp en strimmel av bånd lenge nok til å komme fra bunnen av brystet til toppen av skulderen. Øker brystet så mye som du føler behovet og påfør båndet fra under brystet. Du bør starte fra Ottore brystet eksteriør og legge til flere striper av bånd som beveger seg på innsiden.

For klær eller stroppeløs eller ryggstøtte skjorter: Klipp en stripe av bånd lenge nok til å nå fra # 8217; eksteriør et bryst Alle’andre. Løft brystet litt, og start fra bunnen, bruk strimmelen av tape på brystet. Legg til flere lag med bånd som beveger seg mot L’Alto til brystene dine er dekket og dine brystvorter ikke er synlige.

5. Koteletter

Hvis sokkene ikke er for deg, og du vil ha noe mer naturlig, er kotelettene veien å gå. Koteletter er silikonfylte innsatser eller vann som folier i bhen for å skape fylde og øyeblikkelig hals. Ta cutlets og sett en på hver side av bhen mot sinus eksteriør. Hvis du vil gjøre brystet ditt ser større ut, legg koteletter rett under brystet.

6. Sette i form

en 2008 studio fant det Minst 80 prosent Kvinner hadde feil størrelse. En tettsittende bh gir deg maksimal støtte, løfter brystet og holder en livlig form.

Du bør få deg montert av en profesjonell minst en gang på # 8217; år for å lære din sanne bh-størrelse. (De fleste avdelinger og dameundertøy tilbyr gratis bh.) Pass på at du snakker med brystformens spesialist. Hvis brystene dine er runde, asymmetriske eller litt «foldet vil påvirke hvilken type bh du kjøper.

Når du kjøper, bør du vurdere følgende:

Forsiden BRAS kan øke halsen. En frontlukk Bra med en støpt kopp vil nærme brystene dine, noe som gir dem løft og forbedrer Décolleté.

Balkong bras skaper løft, ikke knusing. En balkong bh stiger som en push-up uten å knuse brystet, skape mer volum og en spektakulær hals.

De største brystene trenger støtte. Skiftenøkkel bras, bredere stropper, en større ryggstøtte og en total cover cup vil gi deg den støtten du trenger og heis du vil ha.

7. Investere i en push-up bh

Push-up bras er perfekte for alle typer bryster, så eie en er et absolutt must for enhver garderobe. En push-up vil gi deg støtte og løfte, noe som gjør brystet ditt fyldigere og øker décolletéen.

Du må legge til en til samlingen din? Prøv disse to for størrelsen:

Amanda push-ups av Jesebel: Denne push-up bh har en dyp hals og er litt polstret, noe som gir deg en hals fra # 8217; dramatisk utseende.

Maidenform Women’s elsker heisen push-up: denne push-up bh i blonder har en dyp dukkert med en bred polstring for å gi deg maksimal løfting for et trykk fra’naturlig utseende til halsen din.

Hva du kan gjøre på lang sikt

Ikke alle hacks for livlig sinus er en rask løsning. Dette er noen ting du må gjøre hele tiden i lange perioder for å se resultatene, hvorav de fleste varer lenger.

Del på Pinterest

8. Massasje brystet

Anekdotiske tester antyder at massasje brystet kan øke blodstrømmen og stimulere kollagenproduksjonen, som kan legge til en PO & # 8216; løfte musklene og fremme vevsveksten.

Å massere brystet:

 • Start med å sette en hånd på den øvre delen av det motsatte brystet.
 • Delisielt klem området med en rytmisk pumping bevegelse.
 • Gradvis beveger hånden langs den øvre delen av brystet.
 • Skyv hånden rundt den ytre delen, lavere og inne i brystet med samme pumpebevegelse.
 • Veksler mellom å klemme og pumpe med delikate sirkler på fingertuppene.

9. Hydroterapi

L’Hydroterapi er en annen måte å øke sirkulasjonen i brystet. Anekdotiske tester sier at hydroterapi kan forbedre generalblodet og vekke nerver, som kan fremme brystets fasthet.

Minst en gang om dagen bør du:

 • Lukk L’vann etter dusj.
 • Skyll brystet med varmt vann i et minutt.
 • Bytt til kaldt vann og skyll brystet igjen med kaldt vann i 20 sekunder.

10. Målrettede øvelser

Øvelsene som er målrettet mot den øvre delen av kroppen, vil bidra til å styrke thorax-musklene og forbedre stillingen, som vil gjøre brystet ditt mer livlig.

Armhevninger, Plankups, brystfly Og brystpresser, Spesielt vil det hjelpe deg med å forbedre brystet ditt. Hvis du vil legge til mer tone, bruk 5 eller 10 pund håndtak med hver øvelse.

Å starte, dedikere minst 15 eller 20 minutter om dagen til en hurtigstyrke treningskrets. Du kan også gjøre alle øvelser under annonseringsavbrudd.

11. Spis et sunt kosthold

Søket viser at en diett rik på næringsstoffer vil hjelpe deg med å opprettholde sunt brystvev, som kan holde sodo og livlige bryster.

Å gi et løft til brystet ditt, spis:

 • Flere valnøtter, fisk, soya og gresskarfrø for å øke omega-3 fettsyrer
 • Flere avokado og egg for å øke monoumettede fettstoffer for å fremme brystvevsvekst
 • rikeste matvarer av antioksidanter & # 8211; Som brokkoli, kål, kål, vannmelon og hele korn & # 8211; Å opprettholde sunne vev

12. Hold en sunn vekt

Et mer subtilt liv vil fremheve brystene dine fordi andelen av brystet til livet ditt er mer definert. Følg en diett rik på frukt og grønnsaker og gjør fysisk trening 30 minutter om dagen i minst fire dager i uken for å opprettholde en sunn vekt.

I mellomtiden kan Shapewear understreke dine naturlige kurver, og dermed forbedre brystet ditt.

1. 3. Øv en korrekt holdning

Å holde en god holdning, holder ikke bare kroppen din i justering, men kan til og med understreke bysten din ved å gi løfting.

For å øve en korrekt holdning, bør du:

 • Hold føttene godt plantet på gulvet eller på en fotstøtte når du sitter.
 • Unngå å sitte eller stå i samme posisjon i lange perioder.
 • Hold deg rett, med skuldre trukket alle’tilbake og knærne litt bøyd.

Bunnlinjen

Du trenger ikke å gå under strykejernene for å gi et brystpassasje. Det er mange raske triks som kan gi deg en lignende effekt. Men noen av disse hackene, som båndet for brystet og bh, er ikke komfortable, så du bør ikke gjøre dem hver dag. Hvis du er ute etter noe mer varig, må du undersøke muligheten for å endre kostholdet ditt, rutinen av fysiske øvelser og kanskje til og med vurdere kirurgi.