Hvordan essensielle oljer hjelper meg med å kjempe vintermelankoli

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Etter diagnosen Psoriasis Alle’alder av 10, C’Det har alltid vært en del av meg som elsket vinteren. L’Vinteren betydde at jeg måtte bære lange ermer og bukser uten at noen la merke til huden min. Selv om dette var en viktig fordel, mente vinteren også å bo mer hjemme, se mindre sol og mindre sosiale aktiviteter med vennene mine. Mens en stor del av meg ble reist for å kunne skjule litt og mer, følte jeg meg også mer alene og isolert.

Siden jeg alderen så jeg at noen form for sesongmessig affektiv lidelse (SAD) & # 8211; eller bare ha mindre energi om vinteren enn sommeren & # 8211; Det er vanlig for mange mennesker, uansett om de har en kronisk sykdom eller ikke. Qualcos’annet enn jeg oppdaget? Folk som har en kronisk sykdom pleier å være mer følsom overfor dette fenomenet. Dette antar jeg, i stor grad på grunn av at de alltid må overvinne smerten og vanskelighetene med å håndtere sine daglige symptomer.

Med vinteren i full gang kan det være lett for humøret ditt å bli påvirket av de mørkeste dagene og det kaldeste klimaet. Heldigvis er det så mange ting vi kan gjøre eller prøve de kan bidra til å holde vårt humør høyt og hindre tid til å skyte oss.

En måte jeg legger til litt & # 8216; av glede til dagen min i vintermånedene & # 8211; som er veldig lett å inkorporere og ødelegger ikke banken & # 8211; De er essensielle oljer.

Jepp! Essensielle oljer har ekstraordinære helbredende egenskaper og er kjent for å heve vår ånd, holde oss med føtter på bakken og til og med bidra til å øke våre nivåer av lykke.

Med noen få dråper fortynnet olje på punktene i håndleddet, for å starte dagen eller bare når du føler deg en dukkert i humøret ditt, kan du finne ut av deg selv hvor effektivt de er. Jeg brukte dem også på huden min da min psoriasis var spesielt stædig, eller da jeg opplevde en utfordrende rehabilitering.

Tips: Når du bruker disse oljene for første gang, må du sørge for at du tar en hudtest, slik at du kan være sikker på at du ikke har en negativ reaksjon på dem. Og fortynn alltid 3-5 dråper essensiell olje med en olje unse. Vektor!

Fortsett å lese for å bli kjent med fire forskjellige essensielle oljer som kan hjelpe deg med å blomstre denne vinteren!

1. Sandalolje

Sandalwood har alltid vært en av mine favorittoljer fordi det får meg til å føle meg umiddelbart så rotfestet og sentrert i kroppen min. Det er mye brukt i åndelige ritualer og infundert i # 8217; røkelse til bruk for bønn og meditasjon. Selv om disse tingene ikke er en del av din praksis, er oljen alene utrolig kraftig og beroligende for dine sanser.

2. Olje Dell’Tea Tree

L’# 8217 olje; te tre er mer vanlig brukt for flekker og ansiktssteder. Dette er grunnen til at jeg brukte til jeg forstår at det også kan bidra til å redusere betennelse, forhindre infeksjoner og stimulere immunsystemet, alle eiendommer som støtter psoriasis og andre sykdommer som helbredelsesprosessen kronisk. Det er sterkt, så sørg for at du fortynnes under søknaden!

3. Lavendelolje

En essensiell olje som er infundert i alt, meieriprodukter og kjeks til skjønnhetsprodukter, er lavendel en utmerket nybegynnerolje. Den har en beroligende effekt på dine sanser, noe som betyr at med få raske inhalasjoner vil du begynne å høre din stress lettet, grunnleggende når det gjelder kroniske sykdommer. Lavendel har også antiinflammatoriske egenskaper og bidrar til å fremme hudvekst og helbredelse.

4. Sitronolje

Selv om denne oljen også har gunstige antibakterielle egenskaper for huden, er det ikke det som jeg vanligvis bruker det på. Bruk hovedsakelig l’sitron essensiell olje for å forbedre mitt humør. Jeg husker første gang l’Jeg prøvde, jeg opplevde det som virket som den vanskeligste dagen. Min venn delte litt & # 8216; av sitron essensiell olje blandet med litt’av kokosnøttolje og det var som å føle solen i hele kroppen min. Total Magic!

Tips: Om sol, hvis du bruker sitruoljer på huden din, hold deg borte fra solen. Det kan være en betydelig hudreaksjon på sollys hvis du bruker dem på huden din.

Enten du planlegger å legge til disse essensielle oljene til et Epsom saltbad (som jeg anbefaler!) Eller for å gjøre noen dype puster før du sover, inviterer jeg deg til å begynne å inkorporere dem i din velvære rutine.

Start med det du kaller deg mer, eller gå til en butikk og sniffer alle for å se hvilke du føler (eller lukt) bedre for deg. Når du har å gjøre med en kronisk sykdom, er det alltid så mye å klare, så ikke gjør en & # 8217 en annen ting å legge til i tallerkenen din. Ha det gøy og finn glede med å oppdage en ny duft som hjelper deg med å heve moralen i disse vintermånedene!

Essensielle oljer overvåkes ikke eller godkjennes av FDA, så det kjøper produkter som har et rykte for renhet og kvalitet. Fortell alltid alle essensielle oljer i en vektorolje før du bruker dem på huden eller badet. Essensielle oljer kan også være utbredt i # 8217; luft og inhalert. Ikke inntar essensielle oljer. Kontakt legen din eller en sertifisert aromaterapeut for mer informasjon på # 8217; bruk av essensielle oljer for helsen din.

Nitika Chopra er en skjønnhet og livsstil ekspert forpliktet til å spre selvpleie kraft og # 8217 melding;. Å leve med psoriasis, er det også dirigen til taleshowet & # 8220; naturligvis vakker & # 8221;. Koble til henne på henne Dedikert portal, Twitter, eller Instagram.