Hvordan endre kostholdet mitt har helbredet alt

Jeg klarte å overvinne min ungdomsår med små kviser og flekker. Så da jeg ble 20, trodde jeg at jeg var ok. Men i 23 år har smertefulle og infiserte cyster begynt å utvikle seg langs kjeven min og rundt kinnene mine.

Det var uker da jeg knapt kunne finne en jevn overflate på huden min. Og til tross for de nye ansikts kremer, vaskemidler for akne og anti-flekkbehandlinger, har ingenting braked utseendet til nye cyster Dell’akne.

Jeg var vanskelig og jeg følte at huden min var fryktelig. Å gå til sjøen om sommeren var vanskelig. Jeg ble stadig lurt på om dekket mitt hadde kommet ut for å avsløre noen dårlige flekker. Det var ikke bare et estetisk problem. Disse cystene virket varme og raske infeksjoner som vokste mer og mer irritert hver dag som passerer. Og i de våte sommerdagen i Buenos Aires, Argentina, hvor jeg bor, vil jeg gjerne vaske ansiktet mitt som du kan ønske deg mat etter fasting for en dag.

Det er mer enn et estetisk problem

Testene øker at akne kan ha alvorlige effekter på livskvaliteten til mennesker, som ligner på skade forårsaket av alvorlige hudsykdommer som psoriasis. Og det er ikke bare et ungdomsspørsmål. I følge Offisiell Dell’American Academy of Dermatology, L’Akne treffer opptil 54% av voksne kvinner og 40% av mennene over 25 år.

Og # 8217; cystisk akne, som jeg kan attestere, er mye verre. L’olje og døde hudceller akkumuleres i dybden i follikler og forårsaker en infeksjon på 8217, som ligner på kokingen. Konkurrerende med andre typer akne, cyster får tittelen på & # 8220; lesjoner & # 8221; Og ytterligere symptomer på smerte og pus. De Mayo Clinic Definerer denne typen akne som & # 8220; den mest alvorlige Form & # 8221;.

Min 30 dager med restaurering og transformasjon

For to år siden hørte jeg L’hele 30, En diett der du bare spiser hele og ubehandlede matvarer. L’Målet er å hjelpe deg med å oppdage matfølsomhet og forbedre helsen. I utgangspunktet bestemte jeg meg for å følge denne dietten for å eliminere noen magesmerter som plaget meg. Jeg spiste hovedsakelig de som trodde de var «sunne» matvarer (en rettferdig mengde yoghurtprodukter og bare av og til kjeks eller søtsaker), men de påvirket meg fortsatt.

Magic fant sted i denne måneden av forbruk av hele og ubehandlede matvarer. Jeg avføring en’Andre fascinerende funn Reintroducing maten jeg hadde eliminert. En dag etter å ha spist en PO & # 8216; av krem ​​i kaffe og middagsost, hørte jeg en dyp infeksjon som begynte å danne rundt haken og bestemte seg for å gjøre noen undersøkelser. I de følgende timene undersøkte jeg artikler og studier, først på forholdet mellom akne og meieriprodukter, og deretter på forholdet mellom akne og mat.

jeg fant Nylige studier som foreslåtte hormoner i meieriprodukter kan bidra til akne. I en av de Bredere studier, Forskere spurte 47.355 kvinner for å huske sine spisevaner og tyngdekraften til deres akne i videregående skole. De som rapporterte å ha drukket to eller flere melkeglass om dagen hadde 44% mer sannsynlighet for å lide av akne. Alle’Plutselig hadde alt perfekt betydning.

Tydeligvis reflekterer huden min kvaliteten på de tingene jeg legger i kroppen min. Mye mer enn 30 dager kan være nødvendig før huden min rydder helt, men de 30 dagene ga meg friheten til å forstå forholdet mellom kostholdet mitt og kroppen.

Jeg kom selv over en artikkel med tittelen Akne og melk, myten av dietten og utover, fra DR-systemet. F. William Danby. Skrev: Det er ikke en hemmelighet at tenårings akne er strengt parallelt med hormonell aktiviteten & # 8230; Så hva skjer hvis eksogene hormoner blir tilsatt til normal endogen belastning?& # 8221;

Så jeg lurte på, hvis meieriproduktene har hormoner mer, så jeg spiser at den inneholder hormoner? Hva skjer når vi legger til ekstra hormoner i tillegg til vår normale hormonbelastning?

Jeg begynte å eksperimentere. Kostholdet tillot eggene og jeg spiste dem til frokost nesten hver dag. I en uke byttet jeg til melet d’havre og jeg la merke til en klar forskjell i måten du hørte huden min. De syntes selv å lette raskere.

Jeg har ikke eliminert eggene, men jeg forsikrer deg om å kjøpe biologiske hormoner uten ekstra veksthormoner og å spise dem bare en eller to ganger i uken.

Etter en måned med nye spisevaner var huden min fortsatt langt fra # 8217; å være perfekt, men jeg hadde ikke nye cyster som ble dannet i dybden under huden. Huden min, kroppen min, alt føltes bedre.

Den store feilen som de fleste gjør med behandling av akne

Det første kurset D’handling for akne er vanligvis aktuelle behandlinger som retinoider og benzoylperoksid. Noen ganger mottar vi orale antibiotika. Men hvilke få dermatologer synes imidlertid å gi råd til pasientene sine, men er forebygging.

I en gjennomgang av 2014 publisert kosthold og dermatologi i Journal of Clinical and Estetisk Dermatologi, Forfattere Rajani Katta, MD, og ​​Samir P. Desai, MD, har observert & # 8220; kostholdsintervensjoner har tradisjonelt vært et undervurdert aspekt av dermatologisk terapi & # 8221;. Anbefales å inkludere kostholdsintervensjoner som en terapi form av akne.

I tillegg til dagboken kan høyt bearbeidede matvarer og sukkerrike matvarer forårsake akne. For meg er huden min overraskende når du begrenser eller sen meieriprodukter, egg eller behandlet karbohydrater, som hvitt brød, kjeks og pasta. Og nå som jeg er klar over hva som slår meg, sørger jeg for å spise mat som ikke lar meg møte dårlige cyster og måneder med helbredelse.

Hvis du ikke har undersøkt kostholdet ditt, kan det være verdt å se på hva du setter i kroppen din. Jeg oppfordrer deg til å jobbe tett med hudlege og helst finne en åpen for å snakke om forebygging og finne løsninger gjennom kosttilskudd.

Ta bort

Min hud har forbedret seg drastisk (etter nesten to års forsøk og feil, endrer kostholdet mitt og jobber med min hudlege). Selv om jeg fortsatt har en overfladisk pimple her og der, er arrene mine fading. Og enda viktigere, jeg er uendelig mer selvsikker og lykkeligere enn mitt utseende. Det beste jeg gjorde var å gi en & # 8217, se nøye på kostholdet mitt og være åpen for å ta mat for å gjøre min hudprioritet. How to say, du er hva du spiser. Hvordan vi kan forvente at huden vår skal være et unntak?

Les videre: Anti-akne dietten »

Annie bor i Buenos Aires, Argentina og skriver om mat, helse og reise. Det leter alltid etter nye måter å være sunnere. Du kan følge den på Twitter @atbacher.