Hvordan en D & # 039 punktering behandles; infisert bi?

Beskrivelse

En punktering D’Bee kan være noe, fra en liten irritasjon til et farlig sår for livet. I tillegg til de kjente bivirkningene av en punktering D & # 8217, er det viktig å være oppmerksom på infeksjoner. Selv om infeksjoner er sjeldne, kan en punktering D’Bee kan bli smittet, selv om det ser ut til å være helbredende. L’Infeksjon kan bli forsinket for dager eller til og med uker.

Når du peker på en og en hornet, er det viktig å fjerne sting og giftpose uten å skyve og injisere en annen gift under huden. Selv å skyve den dypere stinget, kan øke risikoen for infeksjon. Her er hva du trenger å vite om hva du skal se, hvordan du behandler en punktering og en mulig infeksjon, når du skal ringe en lege og mer.

Symptomer

Punkteringen er vanligvis smertefull. Giften kan forårsake hevelse og enda mer smerte, men vanligvis ikke mer enn det kan styres med kalde pakker og en benk analgetisk.

Rødhet og hevelse er vanlige på stedet for noen punktering d’bee. Disse betyr ikke nødvendigvis infeksjon. Faktisk er punktering av A’Bee er sjelden infisert.

Når du bekrefter infeksjonen for & # 8217, er skiltene de samme som de fleste infeksjoner. Symptomene kan omfatte:

 • opphovning
 • rødhet
 • Pus-drenering
 • feber
 • smerte
 • ubehag
 • frysninger

Selv problemer med å svelge og puste og hevelse av lymfatiske fartøy var assosiert med en punkteringsinfeksjon på 8217;.

Symptomene kan vises 2-3 dager etter punktering. I en forhold, Skiltene har dukket opp bare under to uker etter punkteringen.

Nødsymptomer

L’Anafylaksi er den alvorlige reaksjonen som er best kjent for en punktering D’Bee. I et lite antall mennesker, giftet d’bier kan forårsake sjokk. Med sjokk, reduseres blodtrykket og pusten blir vanskelig. Det riktige svaret er A’adrenalininjeksjon og en umiddelbar reise til beredskapsrommet på sykehuset.

Våre initiativer

Det er ikke klart som en punktering D’Bee kan produsere en infeksjon på 8217;. APIene er strukturelt komplisert. De kan samle smittsomme organismer og overføre dem under giftinjeksjonen. Når du er peker, forblir stinget i deg og fortsetter også å grave etter punkteringen, og øke muligheten for å introdusere en infeksjon på 8217.

Siden infeksjonene knyttet til Bee Bites er så sjeldne, kommer det meste av informasjonen om dem fra rapporter om enkelte individer. For eksempel, en artikkel i format Kliniske smittsomme sykdommer Rapporterer at en 71 år gammel mann døde etter å ha blitt spiss av en & # 8217;. Obduksjonen indikerte tilstedeværelsen av Streptococcus Pyogenes-bakterien. I en annen forhold, en punktering D’Bee All’Eye introduserte en’kåt infeksjon. En kultur fire dager etter punkteringen ga de bakterielle organismer acinetobacter lwoffii og pseudomonas.

En annen studere De undersøkte morse og smittede biter og # 8211; Ikke utelukkende Bee Bites & # 8211; Behandlet i beredskapsrommet. Staphylococcus aureus (MRSA) følsom for meticillin og meticillinbestandig var årsaken til omtrent tre fjerdedeler av infeksjoner.

Risikofaktorer

Enhver svakhet i immunforsvaret ditt avslører deg med større risiko for infeksjon etter å ha spiss av en & # 8217;. Informer legen din dersom du lider av en tilstand som reduserer immuniteten din. Enhver ubehandlet infeksjon kan gi betydelige komplikasjoner og til og med døden. Det er viktig å konsultere en lege for noe annet enn en ikke-komplisert punktering.

Diagnose

Kontakt legen din for enhver punktering som produserer en bred og lokal reaksjon eller en voksende smerte. Kan eller ikke kan bety en «8217; infeksjon. Noen ganger kan en seriøs reaksjon simulere en infeksjon på 8217;.

En lege kan dyrke eventuell utslipp fra nettstedet for å avgjøre om det er en infeksjon i & # 8217. Symptomene kan være tilstrekkelig for en lege for å foreskrive antibiotika, selv uten en kultur.

Behandling

Du kan behandle en stor lokal reaksjon ved å heve området, påføring av kalde pakker og antar ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer, eller fans, for smerte. Hvis reaksjonen inkluderer kløe, kan antihistaminer hjelpe. For alvorlig hevelse, kan legen foreslå oral prednison i 2 eller 3 dager.

Punkteringsinfeksjoner behandles basert på den spesifikke infeksjonsorganismen. For eksempel, filen okular traumer beskrevet ovenfor ble det behandlet med to dager med øyedråper av cefazolina og gentamicina, deretter dråper prednison.

S. Aureus, infeksjoner må behandles med orale antistafilokale penicilliner. Tetracykliner kan administreres til penicillin-sensitive mennesker. MRSA-infeksjoner må behandles med trimetoprim-sulfametoksisol, clindamycin eller doxycyklin.

Behandling for å hindre at tetanus ikke er garantert i tilfelle av bittene.

Hjemmelaget rettsmidler for bier Bites: Hva fungerer? »

Outlook

Det er sannsynlig at A’infeksjon er løst innen få dager. Legen vil gi deg detaljer om hva du kan forvente og hva de skal gjøre hvis den onde infeksjonen lenger enn forventet. Med mindre du har en slags svakhet i immunsystemet, driver du ikke særlig risiko for å kontrahere en infeksjon på 8217 hvis du kommer på igjen.

Forebygging

Enkle trinn kan bidra til å redusere risikoen for et problem etter en punktering D’Bee.

Hindre komplikasjoner

 • Se etter hjelp. Du trenger hvis punkteringen produserer en allergisk reaksjon.
 • Vask punkteringsområdet med vann og såpe.
 • Fjern sting ved hjelp av en gasbind passert på og skraping med A & # 8217;. Ikke hold stikket og ikke bruk pinsett, noe som kunne tvinge giftet under huden.
 • Påfør is.
 • Ikke klikk på punkteringen, siden det kan øke hevelse, kløe og risiko for infeksjon.

Finn ut mer: Førstehjelp for Bites og Bites »