Hvordan eksfoliere beina dine trygt med produkter som er kjøpt i butikken, DIY Remedies

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Exfoliation, hudfjerningsprosessen fra ansikt og kropp, er en av nøklene for en jevn hud og fra # 8217; sunt utseende. Du kan bruke en granulær skrubbe, en kjemisk eksfoliator eller et eksfolierende verktøy som en luff på huden. Her snakker vi om de beste måtene å exfoliere huden på bena.

Exforger bena med produkter kjøpt i butikken

Mange brukervennlige produkter som er kjøpt i butikken, kan brukes i dusjen eller tørr hud for å hjelpe deg med å exfoliere beina dine manuelt.

Exfoliating børste ben eller svamp

De eksfolierte børstene eller svampene for bena har en grov konsistens som fjerner død hud under skrubben. Den tørre børstingen er når du bruker børsten eller svampen på tørr hud. I tillegg til eksfoliering kan tørr børsting også forbedre sirkulasjonen, redusere utseendet til cellulittog kan bidra til å fjerne toksiner gjennom lymfesystemet.

Andre børster kan brukes på fuktig hud med normal kropps vaskemiddel. Det er også enkle eksfolierende hansker å bli utfordret og behagelig å bruke i dusjen.

Exfoliating Scrubs

Exfoliating Scrubs inneholder granulære perler som exfoliate huden. Du kan forsiktig bruke skrubben med en sirkulær bevegelse på bena, som vil polere den døde huden og vil la bena myke til berøring.

Pass på at skrubben ikke inneholder plastmikrosfærer, som kan være slitende for huden og skadelig for miljøet når de vaskes i avløpet. Faktisk har enkelte stater til og med forbudt disse produktene.

Sukker eller en’annen naturlig granulær konsistens er et bedre alternativ: ikke bruk en sukkerskrubb på ansiktet, hvor huden din er tynnere og kan gjøre mer skade enn godt.

Alfa Idrossicids (AHA)

AHA jeg er kjemiske eksfoliatorer som løsner den døde huden. To av de vanligste AHA er melkesyre og # 8217 Glykolsyre.

Mange mennesker hører ordet & # 8220; syre & # 8221; og frykt for at AHAS er sterke og intense, men hvis de brukes riktig, kan de faktisk være ganske delikate. AHAS er vannløselige syrer som vanligvis kommer fra frukt og forsiktig oppløses det ytre laget av huden.

Salisylsyre

L’Salisylsyre er en hydroksychid beta (BHA). Det er også en kjemisk eksfoliator, og selv om den deler felles egenskaper med AHAS, har en tendens til å jobbe dypere inn i huden og er god for akneisk trendhud.

L’Salisylsyre er avledet fra naturlige kilder, inkludert pilbarken. Noen benkprodukter inneholder både AHA og salicylsyre.

Slik fjerner du den døde huden fra beina med DIY Remedies

Hvis du foretrekker å lage din eksfoliering, er det effektive exfoliants for beina gjør-det-selv som du kan gjøre med materialer og ingredienser du sannsynligvis allerede er hjemme.

Luffa eller håndkle

Siden luff og håndklær har en grov konsistens, kan de skape effektive eksfoliatorer. Å exfoliere med et håndkle eller en svamp, bad-rom med varmt vann. Hvis det er tørt, kan det være for grovt. Ruffle kluten i små sirkler på bena, følg deretter med en fuktighetsgivende krem.

Kaffe scrub

Hvis du ønsker å bruke skrubben for å redusere cellulitten, la den handle på huden i noen minutter. utdanning Demonstrere at koffein midlertidig kan redusere utseendet på cellulitt.

 • Kombinere 1/2 kopp kaffe midler med 2 ss. varmt vann. Legg til 1 spiseskje. av olje d’oliven eller kokosnøtt hvis du har tørr hud.
 • Masser skrubben på de rene benene i dusjen, som vil gjøre rengjøring enklere.
 • Rens grundig. Det kan også være nødvendig å rengjøre dusjen, da denne skrubbe kan være rotete.
 • Skrubbe på havsalt

  Havets grovhet vil eksfolisere bena, men vær forsiktig hvis du har et kutt fordi saltet kan stikke.

 • Kombiner 1/2 kopp havsalt, 1/2 kopp olje og noen dråper essensielle oljer (valgfritt).
 • Påfør en liten mengde skrubbe på våte eller våte ben og gni med en sirkulær bevegelse.
 • Honning og sukkerskrubb

  Honning YES Antimikrobiell og antibakteriell Eiendom, så det er veldig gunstig for huden din. Det er også en rykt, noe som betyr at det er fuktighetsgivende.

 • Slett 1/2 kopp stokksukker, 1/4 kopp kokosnøttolje og 2 spiseskjeer. honning.
 • Påfør blandingen på bena med sirkulære bevegelser. Det er bedre å bruke det i dusjen for å hindre honning fra innskudd på andre overflater.
 • Skyll det nøyaktig, til du hører klebrighet.
 • Canna Sugar Scrub

  The cane sukker er en billig ingrediens at du sannsynligvis allerede er hjemme, noe som gjør skrubben komfortabel og enkel. Men ikke bruk den på ansiktet ditt eller andre hudfølsomme deler.

 • Slå sammen 1/2 kopp stokk sukker med 1/2 kopp olje du har til fingertuppene. Kokosnøtt, oliven, mandler eller vinaccioliolje er alle gode valg.
 • Påfør den med sirkulære bevegelser på bena og skyll grundig.
 • Hvordan eksfoliere beina dine trygt

  Avhengig av den valgte eksfolieringsmetoden, vil den riktige måten å exfoliere variere.

  Børster og svamper

  Det er lymfeknuter bak kneet og # 8217; bruk av en børste kan hjelpe med lymfatisk drenering.

  Pensle benet fra ankelspillet med sirkulære bevegelser. Den utøver tilstrekkelig press for å få deg til å føle, men ikke så mye å skade deg.

  Hvis du bruker en svamp eller en børste i dusjen, må du sørge for at kroppen din er fuktig, og du bruker et smøremiddel, som kan være ditt normale vaskemiddel eller olje.

  Kjøp eksfolierende børster på nettet og svamper.

  Scrubs

  Først vask bena for å unngå å skyve smuss eller olje inn i huden. Så sett skrubben på håndflaten din og bruk den på kroppen din med små sirkulære bevegelser. Pass på at du har hele benet, foran og bak.

  Pass på at du stopper hvis kjent rødhet, irritasjon eller skrubbe forårsaker smerte.

  Kjøp eksfolierende online scrubs.

  AHA og BHA

  Kjemiske eksfoliatorer (AHA og BHA) kan brukes litt og mer ofte med manuelle eksfoliatorer, siden de ikke er slitende på huden. I stedet for å fjerne død hud, oppløs et lag.

  Noen kjemiske eksfoliatorer vil bli infundert i en skrubbe eller et boblebad, og de er designet for å bli vasket bort. Andre er sprayer, serum eller lotioner og kan overlates over natten og absorberes av huden.

  Kjøp online AHA og BHA.

  Hvor mange ganger å exfoliere bena dine

  Generelt bør du ikke exfoliere mer enn en eller to ganger i uken. De American Academy of Dermatology anbefaler å forlate tid mellom eksfolieringssessioner, spesielt hvis du har tørr eller sensitiv hud.

  Hvis du har fet hud, kan du kanskje exfoliere oftere. Det er imidlertid viktig å nøye lese instruksjonene på enhver skrubbe kjøpt i butikken og ikke være for grov med børster, svamper eller eksfolierende hansker.

  For manuelle eksfoliatorer vil 3 minutter generelt tilstrekkelig til å fjerne død hud, men tiden kan variere avhengig av størrelsen på beinet og hvor tørr hud er.

  Forholdsregler under eksfolieringen

  Det er forholdsregler du kan ta for å unngå å irritere huden din:

  • Tren lystrykk under eksfolieringen, men ikke så mye å føle smerte.
  • Stopp exfliage hvis huden er rødt, betent eller kjemisert.
  • Vær spesielt delikat på de følsomme områdene av bena, inkludert bak kneet.
  • Sjekk med en lege hvis du har rødhet, brennende eller en allergisk reaksjon fra et produkt.
  • Unngå ytterligere eksemplarer hvis du bruker produkter som inneholder salisylsyre, retinol eller benzoylperoksid, som alle har eksfolierende egenskaper.

  Ta bort

  Exforger Bena er en rask og enkel måte å få en jevn hud og fra # 8217; ensartet utseende. Du kan bruke en Luff, et håndkle, en børste, en eksfolierende skrubbe eller en kjemisk eksfoliering.

  Vær alltid forsiktig så du ikke er ferdig for mye, siden dette kan irritere huden og potensielt skade den kutan barrieren. Stopp eksfolierende ben hvis du føler smerte eller hvis huden din er rødt, slokket eller betent.