Hvordan du føler deg gravid?

For mange kvinner virker graviditet kraftig. Tross alt skaper du et annet menneske. Det er et ekstraordinært styrkefirma fra kroppen din.

Graviditet kan også være hyggelig og spennende. Dine venner og dine kjære vil amulisere deg av lykke og velsignelser. Du vil gjerne drømme om den lyse fremtiden som vil ha barnet ditt.

Du kan flamme i barnas butikker, velge klær, møbler og alt som er relatert til barnet du vil ha, og du trenger mens du venter på å gi lys en liten, søt og vakker poop fabrikk.

Men til tross for all sin glede, er selv graviditet vanskelig og kompleks. Noen kvinner finner svært vanskelig graviditet.

Hvordan graviditet virkelig føles

Jeg kan ikke ta fortjenesten til å innrømme at graviditeten er vanskelig. Susan Magee, forfatter av & # 8220; graviditeten Countdown Book & # 8221; Han har gitt denne åpenbaringen. Hans bok førte meg under graviditeten.

Spesielt skrev han: Jeg har tenkt å fortelle deg noe om graviditeten jeg vil at noen fortalte meg åpenlyst, umiddelbart og umiddelbart: Graviditet er fantastisk, gledelig og mirakuløs. Men det er også hardt arbeid. Ja, graviditet er en hard jobb. & # 8220;

Fysiske endringer under graviditeten

Da jeg tok med meg 1 års sønn, opplevde jeg hva mange ville kalle et første kvartal & # 8220; Easy & # 8221;. Likevel, i løpet av den tiden jeg:

  • Han hadde ømme bryster
  • Han hadde magen kvalme
  • Det var irritabel
  • Han advarte en generell ubehag

Men jeg spurte ikke. Jeg lider heller ikke mye. Jeg var bare konstant irritabel.

Men i løpet av andre kvartal gikk alt nedoverbakke. Jeg var sliten hele tiden, selv om jeg sov åtte timer.

Jeg har også gjort mye tisse. Alle’Jeg er allerede en hyperaktiv blære, men under graviditeten gikk jeg for å løpe på badet hvert 10. minutt, hvis ikke mindre. Jeg kunne ikke gå hjem uten å ha brukt på badet minst fem ganger, selv om jeg ikke gikk ut av meg.

Det konstante behovet for å urinere forårsaket av graviditeten påvirket mitt personlige og profesjonelle liv. For eksempel savnet jeg et seminar som jeg virkelig ønsket å delta fordi jeg ikke kunne finne et bad i 30 minutters interndelen mellom L’utgang fra leiligheten min og nå togstasjonen. Jeg endte opp med å snu hjem og gå hjem for å unngå katastrofe.

Det var dette nære samtalen som presset meg for å kjøpe absorbenter for inkontinensen for å ha på seg mens jeg var på reise fordi jeg var så bekymret for at jeg ville tisse i offentligheten.

Merk: Hvis du tidligere var i god helse, bør hyppig vannlating under graviditet ikke påvirke ditt personlige eller profesjonelle liv. Hvis så, kontakt legen din slik at de kan diagnostisere problemet.

Tredje kvartal Graviditet Symptomer

Fysiske symptomer har forverret seg i tredje kvartal. Bena mine vondt hvert sekund av dagen. Jeg kunne ikke klatre trappene uten å føle seg pusten og de brennende lårene. Jeg måtte endre min daglige reise, slik at du kan få tilgang til rulletrapper og heiser. Dette er en vanlig klage som jeg har hørt fra andre gravide mødre og kvinner.

Kroppen min følte mer ubehag og mer kramper på hver centimeter som vokste magen min. Hvis jeg gikk i lang tid, ville jeg ha hørt bein smerte i flere dager.

De var bare en del av fysiske endringer.

Emosjonelle endringer under graviditet

Følelsesmessig, graviditeten kastet meg inn i en turbin. Jeg ropte mye mer enn jeg ville gjøre normalt. Jeg ble stadig mer engstelig. Jeg bekymret meg:

  • vær en dårlig mor
  • Ikke kunne gi nok sikkerhet og kjærlighet
  • arbeid og gå på skole i løpet av de ni månedene

Jeg ble mer forsiktig med hva jeg gjorde og hva jeg sa, noen steder jeg ville ha gått og hvor lenge jeg ville ha bodd der.

På siden av mynten følte jeg meg mer magisk. Hver dag passerte han, jeg ble mer ivrig etter å møte min sønn. Jeg holdt hendene på magen din, og beskytter den alltid. Jeg ville legge hendene på magen i uker etter levering.

C’Det var entusiasme i min sakte og tunge passasje. Og jeg hadde en glød, ifølge familien min. Jeg var litt & # 8216; en motsetning: Så langt jeg følte meg overveldet, var jeg også glad.

Kanskje det var fordi turen sluttet, og snart ville jeg ha & # 8220; Jeg kommer tilbake kroppen min & # 8221;, hvordan å si.

Nå målstreksen av graviditeten

Selve arbeidet var en’opplevelse, for å si noe annet. Jeg hadde forferdelig spasmer og ryggsmerter i to uker før fødsel. Jeg måtte bli indusert fordi jeg savnet utløpsdatoen.

Under arbeidet ville min sønn ikke ha gått ned, så jeg hadde en nødsituasjon keisersnitt. Å si at jeg var redd, ville være en eufemisme. jeg var vettskremt. Cesarean var min første gang kirurgi. Og jeg var redd for det verste.

Heldigvis fødte jeg en sunn, kubben og levende barn. Jeg trodde han spilte som en katt da han gråt for første gang i legenes armer. Det øyeblikket påført hver eneste, smertefull andre av graviditeten.

L & # 8217;

Leksjonen, egentlig, er at graviditeten er vanskelig. Det er vanskelig på forskjellige måter for forskjellige mennesker. Noen symptomer er universelle. Du vil høre fysisk smerte. Du kan lide av forstoppelse. Du vil føle deg ubehagelig. Men måten du klarer disse symptomene, vil avhenge av deg og din kropp.

Enda viktigere, ikke å være redd for å si at graviditeten er vanskelig. Gjør ikke din kjærlighet til din mindre gave og ekte barn. Det betyr bare at du anerkjenner hva kroppen din opplever i denne intense prosessen. Og det er en intens prosess. Du trenger ikke å elske ham. Du kan også like det. Men du bør ikke skamme seg over hvordan du føler om det.

Graviditet er en hard jobb, og det er greit å innrømme det.

Del på Pinterest