Hvordan din partners matforstyrrelse kunne manifestere i forholdet ditt

Design av Ruth Basagoitia

I en av mine første avtaler med min nåværende partner, i en sen indisk fusjonsrestaurant i Philadelphia, poserte de gaffelen, de så intensivt og spurte meg: «8220, hvordan kan jeg støtte deg i utvinningen av spiseforstyrrelser?& # 8221;

Selv om jeg gjennom årene hadde fantasert om å ha denne samtalen med en håndfull partnere, var jeg plutselig ikke sikker på hva jeg skulle si. Ingen av mine tidligere forhold hadde bekymret seg for å spørre meg dette spørsmålet. I stedet har jeg alltid hatt å tvinge informasjon om hvordan min matforstyrrelse kunne manifestere i vårt forhold til disse menneskene.

Det faktum at min partner forstod behovet for denne samtalen & # 8211; og antar ansvaret for å starte det & # 8211; Det var en gave som jeg aldri hadde blitt tilbudt først. Og det var viktigere enn de fleste tror.

I en 2006 studie som undersøkte måten som kvinner med nervøs anoreksi opplever intimitet i sine romantiske relasjoner, har disse kvinnene angitt sine partnere som inkluderer sine spiseforstyrrelser som en betydelig faktor i å føle seg følelsesmessig nærhet. Imidlertid vet partnere ofte ikke hvordan matforstyrrelsen i partneren deres kan påvirke deres romantiske forhold og # 8211; eller til og med hvordan du starter disse samtalene.

For å hjelpe deg, samlet jeg tre subtile måter der partnerens matforstyrrelse kunne manifestere deg i forholdet ditt og hva du kan gjøre for å hjelpe ham med å støtte ham i sin kamp eller gjenoppretting.

1. Problemer med kroppsbildet er dype

Når det gjelder kroppsbilde blant mennesker med spiseforstyrrelser, kan disse problemene være dype. Dette er fordi folk med spiseforstyrrelser, spesielt de som er kvinner, er Mer sannsynlig for andre Å oppleve et negativt kroppsbilde.

Faktisk er det negative kroppsbildet en av de initialene Kriterier for diagnose med anoreksi nervosa. Ofte definert som et kroppslig bilde av kroppsbilde, kan denne erfaringen ha en rekke negative effekter på personer med spiseforstyrrelser, til og med seksuell.

Hos kvinner, l’negativt kroppsbilde kan komplikasjoner På alle områder av seksuell funksjon og tilfredshet & # 8211; fra lyst og # 8217; spenningen a orgasme. Når det gjelder hvordan dette kan manifestere deg i forholdet ditt, kan du oppdage at partneren din unngår sex med lysene som tennes, du avstår fra å fjerne under kjønn eller til og med distrahert for øyeblikket fordi det tenker på hvordan det vises.

2. Matrelaterte aktiviteter kan være stressende

Mange romantiske kulturelt aksepterte bevegelser bekymrer mat: en boks med sjokolade til Valentinsdag, en kveld ute på County Fair for å nyte turer og godteri, en avtale i en elegant restaurant. Men for folk med spiseforstyrrelser, den enkle tilstedeværelsen av mat kan forårsake frykt. Selv folk i utvinning kan aktiveres når de føler seg ute av kontroll rundt maten.

Dette er fordi, i motsetning til popular tro, utvikler folk ikke nødvendigvis spiseforstyrrelser på grunn av tynnhet som en skjønnhetsstandard.

Snarere er spiseforstyrrelser komplekse sykdommer med biologiske, psykologiske og sosio-kulturelle påvirkninger, ofte knyttet til følelser av besettelse og kontroll. Faktisk er tilstedeværelsen av spiseforstyrrelser og angst sammen veldig vanlig.

Sekund National Association of Food Disorders, Lidelser d’angst forekommer i 48-51% av mennesker med nervøs anoreksi, i 54-81% av mennesker med nervøs bulimi og i 55-65% av mennesker med ukontrollert fôringsforstyrrelser.

3. L’Åpning kan være vanskelig

Fortell noen du har & # 8211; eller du hadde & # 8211; En matforstyrrelse er aldri lett. Stigma of Mental Health er overalt og stereotyper på spiseforstyrrelser florerer. Kombinert med det faktum at folk med spiseforstyrrelser ofte Uttrykke usikkert vedlegg Og at kvinner med spiseforstyrrelser De viser en større sjanse av negative relasjonsopplevelser, har en intim samtale på partnerens matlidelse være komplisert.

Men skape plassen der partneren din kan snakke med deg om hans erfaringer er grunnleggende for å bygge et sunt forhold til ham.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: utdanning De fant at, observere måten kvinner med anorexia nervosa tolket sine behov om intimiteten, deres spiseforstyrrelser spilte en rolle i nivået av følelsesmessig og fysisk nærhet som følte seg i deres relasjoner. Også, kunne åpen Deres erfaringer med å spiseforstyrrelser med sine partnere var en måte å skape tillit til deres relasjoner.

Åpent kommunikasjon tillater partneren din å dele dine problemer, be om støtte og styrke forholdet ditt

Møte noen med matforstyrrelse er ikke forskjellig fra’møte noen med en kronisk tilstand eller funksjonshemning, men innebærer en rekke unike utfordringer. Det er imidlertid løsninger på disse utfordringene, hvorav mange er avhengige av åpen kommunikasjon med partneren din på deres behov. En sikker og åpen kommunikasjon er alltid en hjørnestein i glade og sunne relasjoner. Tillater at partneren din deler sine problemer, be om støtte og dermed styrke forholdet som helhet. Gi din partner med en matforstyrrelse for å gjøre Quell’Opplev en del av kommunikasjonen din, kan bare hjelpe deg på reisen din.

Melissa A. Fabello, PhD, er en feministisk lærer hvis arbeid fokuserer på kroppspolitikk, skjønnhetskultur og spiseforstyrrelser. Følg den opp Twitter Og Instagram.