Hvordan defrost kyllingen trygt

L’Viktigheten av mattrygghet

Det er nesten tid til middag og kylling er fortsatt i fryseren. Matssikkerhet blir ofte en omtanke i disse situasjonene, delvis fordi folk ikke seriøst tar mat sykdommer så lenge de ikke lider.

Sykdommen i matens opprinnelse er alvorlig og potensielt dødelig: rundt 3.000 amerikanere dør Fra det hvert år, estimat foodsikkerhet.gov.

Lære å starte kyllingen korrekt krever bare noen få øyeblikk. Ikke bare vil det forbedre smaken av måltidet ditt, men vil få deg til å føle deg bra etter å ha spist det.

Farene ved en kylling klarte feilaktig

Sykdommer av mat opprinnelse er farlig og kyllingen har potensial til å gjøre deg syk hvis ikke klarte riktig. I følge Department of the United States Landbruk (USDA), Bakteriene stammer som mest sannsynlig er funnet på rå kyllingen er:

 • Salmonella
 • Staphylococcus aureus
 • OG. coli
 • Listeria monocytogenes

Disse er bakterier som i beste fall kan gjøre deg syk. I verste fall kan de drepe deg. Riktig opptining og matlaging av kyllingspraksis ved en intern temperatur på 165 ° C (74ºF) reduserer risikoen sterkt.

Bestemt:

 • Ikke trimnet kjøttet på kjøkkenet. Bakterier trives ved romtemperatur.
 • Ikke skyll kyllingen under rennende vann. Dette kan plaske bakteriene på kjøkkenet ditt, noe som forårsaker kryss-forurensning.
 • 4 sikre måter å avfaste kyllingen

  Det er tre sikre måter å avfrost kyllingen, i henhold til USDA. En metode hopper over helt tining.

  Bruk mikrobølgeovn

  Dette er den raskeste metoden, men husk: Kyllingen må tilberedes umiddelbart etter tining ved hjelp av en mikrobølgeovn. Dette skyldes at mikrobølgene varmes fjærfe ved en temperatur mellom 40 og 140ºF (4.4 og 60ºC), der bakteriene trives. Bare å lage kyllingen på tilstrekkelige temperaturer vil drepe potensielt farlige bakterier.

  Kjøp Mikrobølgeovn på Amazon.

  USA L’kaldt vann

  Dette bør ta to til tre timer. For å bruke denne metoden:

 • Sett kyllingen i en vanntett plastpose. Dette forhindrer vann i å skade kjøttvevet og bakteriene for å infisere mat.
 • Fyll en stor bolle eller kjøkkenvask med kaldt vann. Senk den bagged kyllingen.
 • Bytt vannet hvert 30. minutt.
 • Kjøp plastposer på nettet.

  Bruk et kjøleskap

  Denne metoden krever maksimal forberedelse, men er den høyest anbefalt. Kyllingen tar generelt en’hele dagen å avfrost, planlegg deretter måltidene på forhånd. Når dupinet, kan fjærfeet forbli i kjøleskapet i en eller to dager før matlaging.

  Ikke trim i det hele tatt!

  Sekund USDA, Det er helt trygt å lage kyllingen uten å avfrost det i ovnen eller på ovnen. Ulempen? Det vil ta litt & # 8216; mer enn tid, vanligvis ca 50%.

  L & # 8217;

  L’USDA anbefaler ikke matlaging Frossen kylling i en langsom matkanne. Det er tilrådelig før du tines kyllingen, så kok den i en terracotta-panne, kan være en fin måte å forberede et velsmakende måltid på. Start dagen tidlig og vil være klar til å spise for middagstid.

  Kjøp crockpots på Amazon.

  Riktig manipulering av fjærfe kjøtt vil redusere risikoen for matregistreringssykdommer for deg og din familie. Ta P’vane å planlegge måltidene dine med 24 timer i forveien, og du vil ikke ha noe problem å sikre at fjærfeet ditt er klar til å lage mat når & # 8217 kommer;.