Hvordan bryte vann: indusere trygt

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Det er trygt å bryte vannet for å indusere arbeidskraft?

Hvis vannet ditt er ødelagt under legen din, er det generelt en sikker prosedyre. Men du bør aldri prøve å bryte vannet hjemme uten tilsyn. Ditt arbeid kan starte veldig raskt etter at vannet er ødelagt, eller barnet kan være i en farlig posisjon som kan føre til en komplikasjon.

Bryte vannet fra legen

Spør legen din om å bryte vannet; vann er en enkel prosedyre, hvis anbefalt. Når du er ganske utvidet, vil legen din bruke en liten krok for å forsiktig bryte posen D & # 8217;.

A’sykepleier vil holde barnets hjerteslag før, under og etter prosedyren for å sikre at det ikke er noen komplikasjoner. Noen ganger mister den puten D’vannet betyr at barnet vil endre posisjon, så det er viktig at du blir overvåket under og etter vannet; vannet har brutt.

Andre måter å indusere arbeidskraft hjemme

Måtene å indusere arbeidskraft hjemme inkluderer følgende:

Urte kosttilskudd

Urter som blå Cohosh og bringebærblad brukes noen ganger som helhetlige rettsmidler for induksjon av arbeidskraft. Men det er ingen pålitelige studier på deres effektivitet. De involverer også noen risiko. Noen ubehagelige bivirkninger kan oppstå. For eksempel kan den blå Cohosh føre til diaré.

Kjønn

Når det gjelder å indusere arbeidskraft, kan det være den beste løsningen som er den beste løsningen. Sex kan stimulere livmorhalsen. Det antas at sperma kan inneholde prostaglandiner som stimulerer arbeidskraft. L’begynnelsen av travaglio er vanlig på innsiden en uke å ha sex.

Nippelstimulering

Nippelstimulering er en effektiv måte å hjelpe til med å støtte arbeidskraft for kvinner som allerede har begynt å arbeide naturlig. Det kan også spille en rolle i # 8217; indusere arbeid på en naturlig måte. Stimulerende brystvorter frigjør oksytocin i kroppen (L’hormon forårsaker livmor sammentrekning). Dessverre er det vanskelig å stimulere brystvorten nok til å produsere nivåene av oksytocin som trengs for å starte arbeidskraft.

Trening

Eksperter er ikke sikre på at 8217; trening induserer travail faktisk. Men den vanlige trening under graviditet kan redusere risikoen for å ha en keisersnitt. Det er viktig å fortsette treningsrutinen, selv opp til utløpsdatoen.

Castor Oil

L’bruk av ricinusolje for arbeidskraftinduksjon har motstridende resultater. Noen utdanning De fant at bruken av ricinusolje for å indusere arbeidskraft hos kvinner som er nær fristen sin, kan være nyttig, med andre de har oppdaget at det egentlig ikke virker. Hvis du bestemmer deg for å prøve castoroljen, sørg for å snakke med legen din og ikke prøve å indusere arbeidskraft, med mindre du har minst 39 uker. Også, sørg for at du er i nærheten av et bad, fordi hjuloljen stimulerer tarmene til å tømme.

Kjøp ricinusolje.

Hva er risikoen for å indusere arbeidskraft?

Det er risiko i å prøve induksjonsteknikker hjemme. Den største risikoen ville hvis du er premature og barnet ditt ikke er oppe. Induksjonsteknikker for å bryte vannet kan føre til risikoen for at navlestrengen til barnet ditt glir ut før hodet. Dette er en’farlig nødsituasjon for livet kalt marrow prolapse.

Hva å gjøre i en nødsituasjon

Ring 911 hvis vannet bryter hjemme og legger merke til en lys rød blødning eller en mørk brun farge i vannet ditt. Brun blødning eller meconium kan indikere en nødsituasjon på:. Hvis du merker noe som ser skinnende ut og glatt, som barnets navlestreng, ring 911. Du må sette knærne umiddelbart for å prøve å lette trykket fra ledningen.

Kommende trinn

Dessverre er det ingen testet metode for å indusere sikker arbeidskraft. Den beste løsningen er å forsøke å føle seg komfortabel, holde tritt med regelmessige kontroller og snakke med legen din hvordan du bidrar til å sikre at arbeidet utvikler seg normalt.