Hvordan bruke magnesium for å lindre astma;

L’astma er en helsetilstand som påvirker mange mennesker. Ifølge L’American College of Allergy, Asthma og Immunology, 26 millioner mennesker lider av astma i USA. Hvis du er en av disse menneskene, kan du være interessert i alternative behandlinger i tillegg til legemidlene som er foreskrevet av legen din. Finn ut hvordan magnesiumsulfat brukes til å behandle astmaen og hva du bør vite før du ansetter magnesiumtilskudd for astmaen.

Hva er symptomene på astma på & # 8217?

L’astma er en kronisk langsiktig lunge sykdom som forårsaker luftveisbetennelse og krymping. Hvis du har astma, kan noen utløsende faktorer forårsake styrking av luftveismuskler. Dette gjør at Airways svulmer og smal. Airways kan også produsere mer slim enn vanlig.

De vanlige symptomene på astmaen inkluderer:

 • Thoracic undertrykkelse
 • respiratoriske vanskeligheter
 • pust
 • hoste
 • Wheezing

Hva forårsaker et D & # 8217-angrep; astma?

Legene må fortsatt identifisere den nøyaktige årsaken til astmaen;. Ifølge Larry Altshuler, MD, internist, sykehus og supplerende utøver på Southwest Regional Medical Center I Oklahoma mener de fleste eksperter at genetiske og miljømessige faktorer spiller en rolle. Noen av disse faktorene kan inkludere:

 • En arvelig predisponering for utviklingen av allergi og astma
 • har noen respiratoriske infeksjoner i barndommen
 • ta kontakt med noen allergener aerodispers eller virale infeksjoner når immunsystemet fortsatt utvikler seg

En rekke ting kan utløse symptomene på astmaen. L’Eksponering for allergener, som pollen, dyrehår eller pulvermider, er en vanlig utløserfaktor. Også miljømessige irriterende stoffer, som røyk eller sterke lukter, kan utløse symptomene på astmaen.

Selv følgende kan utløse symptomene på astma: astma:

 • Ekstreme meteorologiske forhold
 • fysisk aktivitet
 • Åndedrettssykdommer, som L & # 8217;
 • Emosjonelle svar, hvordan å skrike, ler, gråter eller prøver panikk

Tilleggsinformasjon: Vanlige årsaker til astma og hvordan du unngår dem »

Hvordan diagnostisert og behandlet L’astma?

Legen kan diagnostisere astmaen under en fysisk undersøkelse. De kan bestille noen tester for å verifisere resultatene sine. Disse testene kan inkludere spirometri eller bronkoprosessering.

Hvis legen din diagnostiserer deg astma, vil du sannsynligvis foreskrive to typer stoffer. De kan foreskrive kontroll medisiner for langsiktig kontroll og forebygging av astmaangrep. De kan foreskrive redningsdroger for kortsiktig lettelse under astma akutte angrep.

Kontrolleren narkotika

Legen kan foreskrive en eller flere av følgende langsiktige kontrollmedisiner:

 • Inhalasjonssteroider, som bidrar til å redusere betennelse, hevelse og # 8217; slimakkumulering
 • Cromoyn, som bidrar til å redusere betennelse
 • Omalizumab, et injiserbart stoff som brukes til å redusere følsomheten til allergener
 • Beta-2 langvarige agonister D’handling, som bidrar til å slappe av luftveismuskulaturen
 • Leucotrien-modifikatorer

Redning medisiner

De vanligste redningsdragene er inhalatorer som leveres av beta-2 kortsiktige agonister D & # 8217;. Disse kalles også bronkodilatorer. De tar sikte på å gi rask lettelse for akutte symptomer på astmaen. I motsetning til regulatormedisiner, er de ikke laget for å bli tatt regelmessig.

I tillegg til disse stoffene kan magnesiumsulfat bidra til å stoppe noen astmaanfall.

Hvordan magnesium brukes til å behandle astma?

Magnesium er ikke en anbefalt første linje behandling for astma. Men hvis du bruker det med andre stoffer, kan magnesiumsulfat bidra til å stoppe et akutt astmaanfall. Noen antar også magnesiumtilskudd som en del av deres daglige rutine.

D’Nød

Hvis du går til beredskapsrommet med et seriøst angrep D’astma, kan du motta magnesiumsulfat for å stoppe det.

Du kan få intravenøst ​​magnesiumsulfat, som betyr gjennom en drypp eller gjennom en nebulator, som er en type inhalator. Ifølge et søk publisert i magasinet Allergi alle’Asia del Pacifico, Testene antyder at magnesiumsulfat er nyttig for behandling av alvorlige astmaangrep når folk mottar det gjennom en drypp. Færre studier har oppdaget at nebulisert magnesiumsulfat er nyttig. Videre forskning er nødvendig.

Det er mulig at magnesium kan bidra til å stoppe et angrep D’astma:

 • Avslappende og utvidelse av luftveiene
 • Redusere luftveien betennelse
 • Hemmer kjemikaliene som forårsaker muskelspasmer
 • Øke produksjonen av kroppen din av nitrogenoksid, som bidrar til å redusere betennelsen

Generelt anbefales magnesium bare for personer med angrep D’potensielt dødelig astma. Det kan også brukes til å behandle mennesker hvis symptomer forblir alvorlige etter en tid for konvensjonell intensiv terapi, sier Niket Sonpal, MD, assisterende professor i klinisk medisin på Touro College of Osteopathic Medicine i New York.

Rutinemessige kosttilskudd

Når det gjelder å ansette magnesiumtilskudd for å lindre astma, er forsøkene fra forskningen begrenset. Ifølge Solpal er det for tidlig å anbefale Magnesium-rutinemessig bruk for behandling av astma.

Ytterligere kliniske søk er nødvendig på bruk av magnesium og definisjonen av protokoller og retningslinjer under magnesiumbruk for å gjøre denne terapeutiske middeldelen av D & # 8217-planen; Astma & # 8221;.

Hvis du ønsker å teste magnesiumtilskudd, kontakt legen din først. Den anbefalte magnesiumdoseringen vil variere avhengig av «8217; alder, vekt og andre faktorer.

Ifølge Althuler er mange orale magnesiumtilskudd dårlig absorbert. & # 8220; chelater av aminosyrer er de beste, men de er dyrere & # 8221; sier. Merk at du også kan bruke magnesium lokalt.

Hva er risikoen for å ta magnesium?

Hvis du tenker på å ansette magnesiumtilskudd for astma, snakker du først med legen din. Det er viktig å balansere magnesiuminntaket med kalsiuminntaket. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme riktig dosering.

Overdreven magnesiumforbruk kan forårsake alvorlige helseeffekter, inkludert:

 • Uregelmessig hjerterytme
 • Lavt blodtrykk
 • forvirring
 • Åndedrettsvern redusert
 • koma

Ta for mye magnesium kan også være dødelig.

Av denne grunn anbefaler AltShuler å starte med den minste mulige dosen og gradvis øke derfra. Legen din kan hjelpe deg i denne prosessen.

Magnesium kan også samhandle med noen rusmidler. Spør legen din som mulig interaksjoner.

Outlook

Selv om det ikke er noen kur mot astma, gjør moderne medisinske behandlinger som gjør det mulig for de fleste. L’Dårlig kontrollert astma kan øke risikoen for astma, så det er viktig å ta kontroll medisiner som foreskrevet. Akutt astmaangrep kan være farlig for livet. Du bør holde redningsmedisiner på fingertuppene.

Et angrep D’astma kan forekomme hvor som helst og når som helst. Det er viktig å ha en plan D’handling for astma. Legen din kan hjelpe deg med å lære å unngå utløsere og redusere risikoen for angrep D’astma. De kan også hjelpe deg med å lære å behandle astmaanfall; astma og få akuttmedisinsk hjelp når du trenger det.

Før du begynner å ta magnesiumtilskudd for astma, diskuter de potensielle risikoen og fordelene med legen din. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme riktig dose. De kan også bidra til å overvåke eventuelle potensielle bivirkninger.

Les videre: Det er fortsatt aktivt med din plan D’handling for astma »