Hvordan bruke linfrøene til det vakreste håret: Fordeler, Risiko og andre

Selv om det brukes i århundrer i komplementær helse ernæring og helsepersonell, har linfrøet skapt en følelse for et annet formål: håret ditt.

Enten du bruker linfrøene lokalt som olje, eller kanskje du spiser mer Ground-linfrø regelmessig, er overbevisningen om at håret ditt vil bli sterkere for bedre vekst og generell håndterbarhet.

Selv om søket er dårlig, ikke C’Det er tvilsomt at bakken linfrø og linolje tilbyr mange potensielle helsemessige fordeler.

Cos’er sengetøyet?

Kjent for sin gyldne brune farge, blir sengetøyet ansett som en ernæringsmessig Kraftig for sin kombinasjon av essensielle makroer og mikronæringsstoffer. Disse inkluderer proteiner, omega-3 fettsyrer, fibre og antioksidanter.

Til tross for næringsstoffene, absorberes hele linfrøene ikke lett fra kroppen. Dette er grunnen til at det er jordpulver å bli spist eller kaldt presset for å trekke ut oljen for matlaging og smaksstoffer visse retter.

L’linfrøolje brukes også i en rekke komplementære helsepraksis og for hjemmemedisiner, inkludert hårhelse.

Hvordan sengetøy frø kan hjelpe håret

Når det påføres håret, kan enhver type vegetabilsk olje bidra til å forsegle kutikulaen, noe som bidrar til å forhindre brudd og frizz-effekten for optimal vekst. L’Linen frøolje gir enda mer spesifikke fordeler basert på sin generelle ernæringsmessige profil.

Linen frø olje fordeler for hår

Følgende ingredienser kan tilby spesifikke fordeler for håret ditt:

  • Omega-3 fettsyrer. Det kan være overraskende at linfrøet har en fettsyre som ofte finnes i fisken, men det er en annen form som heter Alfa-linolensyre (VINGE). Fisken, derimot, er en kilde til docosaesaensyre (DHA) og Ecosapentaenoinsyre (EPA). L’Vegetabilsk vinge er kjent for sine helsemessige fordeler for hjertet. Det kan også redusere betennelse, en faktor som bidrar til sykdommer i hele kroppen som også kan påvirke hårveksten.
  • Gruppe B-vitaminer. Linfrøet er en pålitelig kilde til B-vitaminer, en gruppe næringsstoffer som er kjent for å gjøre håret sterkere og sunnere i et raskere tempo.
  • Vitamin E. Denne antioksidanten er lett tilgjengelig selv i valnøtter og vegetabilske oljer. Når det gjelder hårhelse, vitamin og reduserer effekten av frie radikaler på hodebunnen, og dermed favoriserer hårveksten. A’tilstrekkelig inntak av vitamin E kan også fremme sterkere hårsekk.

For å få mest mulig ut av de ernæringsmessige fordelene med linfrø, er det best å spise jordfrø eller olje. Selv aktuelle applikasjoner kan bidra til estetisk midlertidig.

Hvordan bruke linfrø for håret ditt

Det er flere måter du kan samle linfrø hårhelse fordeler. Men når du bruker linfrøene direkte mellom håret ditt, legger du ikke bare hele frø eller knust, men du foretrekker å bruke oljen;.

Du kan finne sengetøysfrøoljen i delen av GROCITESKER, samt i spesialiserte velværebutikker.

Å bruke linfrøene som en hårmaske, hell en liten mengde olje i hendene og massasje direkte på håret. La opptil 15 minutter, skyll deretter og gjør sjampoen normalt.

Du kan også bruke linfrø som pre-condition skylling etter sjampo. Skyll bare håret fra håret før du bruker en balsam.

Du kan også Lag en gel med linfrø. I stedet for å skylle den som du ville gjøre med en maske, er hårgelen med linfrø designet for å holde seg i håret hele dagen til neste sjampo sesjon.

L’linfrøolje er tilgjengelig i kapsler som skal tas som kosttilskudd. Spør legen din før du ansetter ethvert supplement, inkludert sengetøyet. Kosttilskudd kan ha negative helseeffekter (se nedenfor for noen av risikoen for linfrøolje).

Selv om doseringen avhenger av produsenten, krever enkelte merker deg å ta opptil seks linfrø kapsler om dagen.

Til slutt kan du samle fordelene med linfrøene som spiser knuste frø. Du kan legge til linfrø for en hasselnøtt smak til daglige måltider som mel d’havre, salater og frokostblandinger.

Over tid kan håret ditt bli jevnere og sterkere takket være fettsyrer og antioksidanter som finnes i linfrøene. Som med noen & # 8220; Superfood & # 8221;, er Linen Seed bedre likte som en del av et balansert kosthold.

Risiko bundet til sengetøyet frøoljen

Selv om L’linseed olje er en kilde til naturlig grønnsak mat, kan fortsatt presentere noen risiko.

Også, mens L’linseed olje er en god måte å integrere kostholdet ditt med omega-3 fettsyrer så nødvendig, dette er ikke den rikeste formen av dem.

Omega-3 av linfrøene må konverteres til DHA og EPA før kroppen din kan absorbere dem, noe som betyr at du til slutt bare får en brøkdel av Omega 3.

Hvis du vil ta mer omega-3 i kostholdet ditt, Du kan være bedre å spise fettfisk eller ta fiskeolje kosttilskudd. Stole på’linseed olje alene er ikke nok.

Bunnlinjen

Linseed frø og L’linfrøolje er utvilsomt sunne vegetabilske kosttilskudd som du kan legge til i dine daglige måltider. I noen tilfeller kan du ikke være i stand til å ta sengetøyet internt. Spør legen din om det er trygt for deg.

Du kan også bruke L’Linen frøolje på håret for å få mykhet og øyeblikkelig kondisjonering.

Ta imidlertid linfrøene, husk at det er viktig å trene andre helsepersonell for hårpleie, inkludert kutt eller regelmessige finish, sjampo-økter og kondisjonering.