Hvordan bruke kokosnøttolje til rosacea: beroliger og beroliger huden

Beskrivelse

Rosacea er en kronisk hudtilstand uten en notat årsak. De fleste av symptomene på Rosacea manifesterer seg på ansiktet. Utseendet på røde og dilaterte blodkar og små kviser og pustler på kinnene, på nesen og pannen er vanlige symptomer på rosacea.

Det er anekdotiske tester for å støtte Dell’kokosnøttolje som et hjemmelaget middel for behandling av rosacea.

L’kokosnøttolje er hentet fra fersk kokosnøtt kjøtt. Det er rik på antioksidanter og har fuktighetsgivende egenskaper. L’kokosnøttolje inneholder også fettsyrer som kan oppdatere og reparere hudbarrieren. Disse unike egenskapene er det som gjør kokosnøttolje en mulig behandling for rosacea.

Fortsett å lese for å lære mer om’# 8217; kokosnøttolje til å behandle rosacea.

Hva er fordelene?

Vi har ingen kliniske studier som støtter bruken av kokosnøttolje for Rosacea-behandling. Men vi vet at hvis det brukes lokalt, har # 8217; kokosnøttolje anti-inflammatorisk, Cicatrizzanti og tilbakebetalt egenskaper av hudbarrieren, Ifølge en publisert forskning.

Dette antyder at kokosnøttoljen kan bidra til å behandle symptomene på rosacea.

L’kokosnøttolje inneholder også laurinsyre, som kan berolige irritert hud. Siden kokosnøttoljen Det har blitt studert Som behandling for hevelse kan det være spesielt effektivt for symptomene på rosacea på nesen, kinnene og under øynene.

Selv l’kokosnøttolje Den har antioksidantkvalitet. Studier konkluderte med at oksidativt stress, eller # 8217; eksponering for giftstoffer i # 8217; luft og diett, kan gjøre rosacea vises mer synlig På ansiktet ditt.

L’kokosnøttolje kan hjelpe hudceller til å regenerere og bekjempe effekten av oksidativt stress.

Det er færre indikasjoner på at forbruket av oral kokosnøttolje kan bidra til å kurere rosacea. Selv om kokosnøttoljen inneholder høye mengder antioksidanter, bør du sannsynligvis forbruke en stor mengde for å se fordelene for huden din.

Og siden kokosnøttoljen er ekstremt rik på fett, vil den negative konsekvensen av forbruket av så mye kokosnøttolje overstige enhver potensiell fordel for huden din.

Hvordan det bruker det?

Hvis du vil prøve kokosnøttoljen for rosacea, ikke slutte å bruke foreskrevne medisiner du allerede tar for tilstanden. Kjør ideen til legen din og spør informasjon om mulige bivirkninger eller ting å være oppmerksom på din spesielle hud.

Hvis du er allergisk mot kokosnøtter, unngå å bruke kokosnøttoljen som en Rosacea-behandling. Noen mennesker med nøtter med valnøtter og hasselnøtter har reaksjoner alle’kokosnøttolje, så hold det i bakhodet før du bruker helt kokosnøttoljen på ansiktet.

Selv om du ikke tror du er allergisk, er det en god ide å lage en oppdateringstest ved å bruke litt og olje på en liten armområde i armen. Sjekk det om 24 timer. Hvis du ikke har irritasjon eller andre reaksjoner, er du sannsynligvis greit å bruke behandling på ansiktet ditt.

Bruk jomfru kokosnøttolje kaldpresset for å sikre at det er færre kjemikalier og tilsetningsstoffer i produktet ditt. Dette er typen kokosnøttolje som brukes av de fleste kliniske studier når egenskapene studerer.

Du kan finne den i naturlige matbutikker, på apoteket og på nettet. Han er for tiden også solgt i noen matbutikker.

L’kokosnøttolje er solid ved romtemperatur. Ta om en teskje kokosnøttolje og gni den mellom håndflatene for å varme den opp og få en konsistens lettere å absorbere fra huden.

Påfør deretter det på ansiktet, og vær særlig oppmerksom på hudområdene hvor symptomene på rosacea har en tendens til å manifestere. I motsetning til mange andre aktuelle hudbehandlinger, er L’kokosnøttolje er trygt å bruke i # 8217; området rundt øynene.

L’Anvendelse av kokosnøttolje om natten tillater maksimal absorpsjon.

Det er risiko?

L’Kokosnøttolje regnes som en aktuell behandling for sikker hud for de fleste. Folk med kokos allergi bør ikke vurdere denne behandlingen for rosacea.

Du kan også ønske å fortsette med forsiktighet hvis du har huden som er utsatt for svarte flekker. L’kokosnøttolje kan være kommetogen, noe som betyr at det samler seg og hindrer porene hvis huden ikke absorberer den helt.

Hvis du oppdager at symptomene på rosacea blir verre, må du stoppe bruken av oljen;.

L & # 8217;

L’Kokosnøttolje kan være en sikker og effektiv behandling for rosacea. Det er folk som sverger det og folk som sier det virker ikke. Vi vet at 8217 kokosnøttolje har antiinflammatoriske egenskaper, som kan berolige og lindre symptomene på rødhet og hevelse i rosacea.

Til slutt trenger vi videre forskning på definitivt å forstå hvordan og i hvilken grad kokosnøttoljen kan behandle symptomene på rosacea. Hvis du prøver kokosnøttoljen for rosacea, må du holde kommunikasjonslinjene åpne med din hudlege.

Hvis kokosoljen ikke virker for å behandle symptomene dine, spør om det finnes andre aktuelle rettsmidler eller muntlige stoffer som kan være effektive for deg.