Hvordan Botox forhindrer min smerte fra å definere meg

Tradisjonen til Wolves Mannari forteller oss at folk som forventer månen, vet hvordan å hindre at deres raseri slår folk og i ekstreme tilfeller, hindre at noen ser at de blir til en skummende beast-ulv. Det er vanskelig å gå tilbake til ditt daglige arbeid når din kollega vet at jeg maci husdyret for å tilfredsstille blodstøren din hver måned.

En PO & # 8216; som en ulv Mannar er knyttet til månens rytme, jeg bor og dør i henhold til min kalender.

I mitt tilfelle er det min kroniske, smertefulle og kostbar tilstanden til blæren, kalt interstitial cystitis (ci), som forvandler blæren min til noe fryktelig i en 3 måneders sammenhengende syklus.

Det er helt usynlig for resten av tiden, med mindre du kjenner min gang god i forhold til den dårlige, et mikro-uttrykk på en & # 8217;. Mine potensielle ravies forekommer i tilbakevendende og faste tidsintervaller, når jeg ikke føler meg helt avgift fra smerte, og jeg har mobilitet til å klatre opp trappen.

L’IC er kjent for å øke livskvaliteten gjennom livsstil, mobilitet og funksjonelle restriksjoner. For en tid siden mistet jeg L’Asticella fra klinisk sett av bekkenet. Nå senk hodet og prøv å øke min evne til å jobbe. Jeg bruker noen cocktail av verktøy som kumulerer en omsorgsplan som gjør at jeg kan leve med byrået.

Botox gir meg muligheten til å sette sammen ganske sunne dager til å jobbe (IC CAN hemmer Arbeidsproduktivitet) og være en følgesvenn, en datter, A’venn.

Smerten var monstrous før jeg følte Botox

Først og fremst var jeg imidlertid bare en ferskt forvandlet mynt ulv som vender mot en spontan transformasjon, hopper fra en blits av smerte til # 8217;. Da jeg i utgangspunktet ble syk, hadde jeg ennå ikke lært at det var bekkenbunn, om terapien på bekkenbunnen kunne gjøre en forskjell.

Jeg så urologer i 2 år i hjembyen min, og ikke en gang ble det foreslått # 8217; ideen om komplikasjonene i bekkenbunnen (selv om den utrolig invasive behandlingen, Sacral NeuromodulationOg en serie analgetika var). Vi er fornøyd hydrovistion, smertestillende midler og uholdbare kostholdsendringer før du flytter til college og finner mellomrom med bekkenbaserte alfabetisering.

[Stigmaet rundt bekkenhelsen] kommer fra et sted for underutdanning & # 8221;, Anna brenner, PT, DPT, forteller meg. Pleiepasienter & Meg inkludert & # 8211; Med bekkenbunnsforstyrrelser (en befolkning i de fleste kvinner, selv om det også inkluderer menn), fokuserer på en helhetlig måte på deres funksjon, deres mål og smerte respons.

& # 8220; Ingen kjenner [bekkenbunnen] til den går galt og sier Burns. Mens jeg gjør i Burns Merit of the Property, Dell’byrå og autentiske praktiske verktøy som jeg må tilpasse seg for å leve over denne hylende tingen i meg, var fysioterapi ikke nok.

Det som bidro til var den sterile nålinjeksjonen av nesten de maksimale Botox-enhetene som kan oppnås trygt for min bekkenbunn. Og alternativt hver 6. måned, det samme direkte i blæremuskelen. Uten Botox, er jeg sosialt nyttig som en Mannaro Wolf. Er en kule d’sølv som har en sølvjakke; sølv for meg.

Botox er ofte joked og kritisert som en medskyldig i forføringen av skadelige og urealistiske skjønnhetsstandarder. Er en hemmelighet av Pulcinella for alle, vanligvis tolket med forfengelighet før mengden terapeutiske applikasjoner det har. For meg, får Botox forskjellen mellom suksess eller støvsamling.

Nå, med en god planlegging og en velpakket veske, kan jeg bytte fra # 8217; iført min dyne rundt for leiligheten når jeg trenger min ulv suppressor injeksjoner i de fleste operasjoner, avtaler og dans når L’Botoxs effektivitet er på sin apex.

De er ikke nøyaktig kuratert av prosedyren, som krever en nervøs blokk eller A’komplett anestesi, for totalt fire ganger alle’år. Og når mine tidligere injeksjoner forsvinner, er jeg klar til å rive klærne mine og forvandle meg, sliping av fangene på en voldelig måte som om jeg hadde tatt benet mitt i en felle. Denne lille mannament ulven ville virkelig foretrekke å være usynlig som min funksjonshemning.

; L’Behandlingsmål er å fusjonere [i], men C’er en stor stigma rundt diskusjonen [av bekkenbunn] & # 8221; sier Burns.

Jeg antar at dette er akkurat som noen kunne føle som beskytter sin ungdom med estetisk botox: presset til å camouflere og forbli synlig i en bestemt type måte.

Jeg vil bare oppleve Vent’tilsynelatende kraftige og gledelige år som et menneske.

Etter bevissthet, er empatiens «empati avgjørende for å svekke smerteforstyrrelser

Brenners arbeid ærer en enkel sannhet: «I slutten vil folk bare være funksjonelle, de vil fortsette livet og være hvis de var» 8221;. Legg merke til at det amerikanske helsevesenet så vel som nå ikke er strukturert for denne anerkjennelsen av den inneboende naturen til mental og fysiker.

Du er i deres [primær assistanse eller spesialisert studio] i 10, 15 minutter på det meste, så de kan ikke snakke om empowerment & # 8221; sier brenner, refererer til ikke bare alle «8217, bekkenkunnskap, men til utfordringen med å bruke åpenlyst ord på en eller annen måte komplisert som & # 8220; vagina & # 8221; eller gi stemme til smerte-indusert smerte.

Har håp om å blomstrende nettsamfunn hvor folk kan finne andre med deres tilstand, som PasienceLikemeeller et hvilket som helst antall garn tilknyttet lidelse. Burns refererer også til en gruppe pasienter i sitt studio som koordinert deres støttegruppe for vulvodyry i person.

Jeg begynte også å radikalt akseptere at noen dager er pre-ofret på beroligende midler og smertestillende, fordi en flamme med smerte våknet meg før daggry. Noen dager kan jeg ikke camouflere min sanne form, og det er bedre å forbli usynlig, gratis å forklare hvorfor jeg ikke kan gjøre trappene i dag.

Hvis jeg ikke har rystet alle de kompliserte nyansene (dømmekraft, barmhjertighet, utålmodighet) involvert hver gang jeg skjuler min tilstand, ville jeg tilbringe det meste av livet mitt, rettferdiggjøre meg i stedet for å nyte tiden dansende utflukter når jeg kan. Som tydelig i min mangel på et pseudonym her, sluttet jeg unnskyldning eller rettferdiggjør.

Kanskje fremtiden for bekkenmedisin må komme etter en vanskelig og ustoppelig sosial forandring, når kvinners helse vil slutte å bli konseptualisert som en spesiell bonus. Jeg håper vi kan begynne med et språk som gir folk plass til å være synlig eller usynlig som de ønsker, og gjør det som om månens ankomst (uansett for deg) i det minste truende.

Tross alt, etter noen måner, vil du være lei av alltid å spre store klær på kanten av skogen, og du vil begynne å spasere foran dine nakne naboer.

Chaya Rusk er en motvillig blæremenn som bor i Cambridge med sin partner og deres polyidatilokat med ett øye bare. Overrasket som det ordner bare en annen liten tallerken og kjøkken med en utrolig mengde hvitløk når han ikke skriver folkehelse og kroniske sykdommer.