Hvordan bli kvitt sølvfisk: fjerning, forebygging og allergener

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Sølvfiskene; sølv, Lepisma Saccharina, tydeligvis ikke fisk. Deres kallenavn kommer fra deres sølvfarge og fra måten deres kropp beveger seg frem og tilbake på den ene siden til # 8217; andre, som fisk når de beveger seg.

Fordi han liker det hjemme

 • Mye å spise. Har en tendens til å spise sukkerstoffer som kalles polysakkarider som er i mange innenlandske gjenstander, for eksempel boklim, teppefibre, lim for husholdning, maling, tekstiler og til og med møbler.
 • Steder å skjule. De forlater eggene sine, som ser ut som hvite og gule lyspærer, i mørke, fuktige og skjulte områder i hjemmet ditt.
 • Luftfuktighet. Som mange andre innenlandske parasitter, trives i våte og fuktige miljøer.
 • Steder som å trives. De kan leve opp til 8 år og ofte reprodusere for livet. Det er derfor de kan være et stort ubehag og over tid kan forårsake skade på husholdninger.

Les videre for å lære mer om hvordan sølvfisk kan påvirke helsen din, hvordan du blir kvitt dem og hvordan de skal hindre dem i å gå tilbake.

6 måter å kvitte seg med sølvfisk; sølv

Her er noen forslag til å kvitte seg med stille fisk; sølv, både med hjem ingredienser og med spesialverktøy tilgjengelig i mange DIY butikker.

 • Sett en mild mat mat eller substans i en glassbeholder og pakk ut ytre med tape. På denne måten kan sølvfisk komme inn i krukken klatring på røffe overflaten av båndet, men de vil ikke kunne gå tilbake fordi føttene ikke kan bli med i den glatte glassoverflaten på innsiden;.
 • Rullet avis. Posen det slik at sølv fleeces; sølv insinuine inne og skape sine hjem. Etter noen dager, kast bort avisen eller brenne den for å bli kvitt de silkefiske fiskene; de ​​bodde der i.
 • Sette ut klissete feller. Silverfish kan krype og bli sittende fast på disse.
 • Sett ut små stykker gift for fishmongers d’sølv. Ikke bruk denne metoden hvis du har kjæledyr eller barn som kan spise eller berøre giftet.
 • Bruk CEDAR eller CEDAR OIL. Du kan bruke oljen i en diffusor eller i en sprøyteflaske fylt med vann og sedertolje. Hater feromoner med en sterk lukt i cedaret.
 • Distribuere laurbærbladene tørket gjennom hele huset. Sølv og andre insekter avvises av oljene.
 • Kjøp online feller for fishmongers; sølv;.

  Silver Leapkets D & # 8217 Ikke en flott tråd for ditt interne miljø eller for helsen din i små tall.

  De gir mat til edderkopper og andre rovende insekter, slik at de kan bidra til å holde balansen i insektet av hjemmet ditt, som faktisk kan være bra for ditt interne miljø som helhet.

  Men de kan skade noen av dine personlige effekter over tid eller bli til en infestasjon på en «8217.

  Tips for å forhindre sølvfisk; sølv

  Her er noen forslag for å hindre sølvfisk fra sølv for å bli et problem hjemme:

  • Hold all tørr mat i garderobeskap i forseglede beholdere. Dette vil holde dem uten fuktighet.
  • Støv ditt hjem ofte. Dette vil holde fisken D’sølv fra partikler som kan inneholde stivelser eller sakkarider som elsker å spise.
  • Fjern objekter med klistremerke fra ditt hjem. Dette inkluderer papirstabler, sengetøy, pappkasser eller andre gjenstander som sølvfisken kan tiltrukket på.
  • Hold klær i et tørt miljø. Bevarer klærne du ikke vil ha på seg litt i beholdere hvor sølvfisk ikke kan komme inn.
  • Eliminer matpartikler rundt huset. Dette er spesielt viktig umiddelbart etter et måltid. Bruk en HEPA støvsuger som også kan aspirere sølvfisk egg; sølv og hindre dem i å reprodusere og multiplisere.
  • Bruk caulk. Sprekker, hull eller åpninger for å holde sølvfisk bort fra sølv og hindre dem i å legge egg.
  • Få en avfukter. Lever i et vått klima? Redusere fuktighet i # 8217; intern luft a 60 prosent eller lavere For å hindre fisk fra sølv; sølv å leve og trives i hjemmet ditt.
  • Ventilere rommene som blir varme og fuktige. Dette inkluderer ditt bad eller ditt kjøkken. Åpne vinduer og dører og slå på fansen for å eliminere fuktighet fra luften;.
  • Kvitte seg med hauger av busker, døde planter, tre og blader. Rengjør omkretsen rundt huset fra blader og andre fuktige rusk.

  Silverfish og vår helse

  Ikke-biter eller stingers

  Ikke c’det er nødvendig å bekymre deg hvis du har et nært møte med en sølvfisk: de biter ikke eller straffer og er ikke kjent for å bringe sykdommer.

  Allergener

  Folk kan finne ut at rusk skapt av sølvfisk; sølv er allergener. Noen mennesker kan oppleve at de er allergiske eller følsomme for hud- og pliktutslipp.

  Et protein kjent som tropmyosin, som finnes i sine smeltede eksoskelett, kan til og med kombinere med andre allergener tilstede i vanlige indre skadedyr, som støvmidd. Dette kalles rekombinant allergen og kan skape sterkere allergiske reaksjoner.

  Noen som er allergiske mot støvmidd, et mye mer vanlig insekt, er også allergiske mot fisk D & # 8217;.

  L & # 8217;

  Sølvfiskene; sølv er ganske ufarlige indre insekter som sjelden forårsaker alvorlig skade på husene.

  Når de vokser i store tall, kan de spise verdisaker og generelt være en plage.

  For mange mennesker kan huden deres produsere allergener som, hvis kombinert med andre interne allergener som støv og andre mikroskopiske rusk, forårsaker symptomer på forstyrrende allergi som kløe, akkumulering av slim og hoste.

  Imidlertid å bli kvitt sølvfisk; sølv er ikke vanskelig. Prøv bare noen forslag til fjerning og forebygging, og du bør se en rask suksess i å fjerne dem hjemmefra eller holde dem ute av alt.