Hvordan bli kvitt rynker: 10 naturlige behandlinger

Beskrivelse

Rynker, også kjent som rhytter, er folder av huden. Aldring, huden produserer mindre kollagen og elastin proteiner. Dette gjør huden din tynnere og mindre motstandsdyktig mot skade. L’Miljømessig eksponering, dehydrering og toksiner kan øke oddsen som ansiktet ditt utviklet rynker. Rynker er en naturlig del av aldring og ikke C’Det er en grunn til å frykte å kontrakt dem. Men hvis du vil senke tegn på aging på ansiktet ditt, er det naturlige måter å gjøre det på.

1. Bruk solkrem

De fleste vet det Bruk solkrem Med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) høyere enn 30 kan bidra til å forhindre hudkreft. EN 2013 studie I annalene i internmedisin oppdaget han at solbeskyttelse også bidrar til å forsinke tegn på aldring. Mens sannsynligvis allerede har på seg en solkrem for stranden, iført en fuktighetsgivende solkrem på ansiktet hver dag, er en’vane som du vil ha nytte av din langsiktige hud.

2. Begrens L’sukkerinntak

Det medisinske samfunnet fortsetter å lære mer om hvordan sukkerforbruket kan påvirke helsen. Sukker i kroppen din starter en prosess kalt glycation, og de endelige produktene av avansert glycation (kalt alder) er ikke bra for huden din. Alderen forstyrrer kollagen i kroppen din og over tid, kan få deg til å se mer gammel ut. Selv alder har det Tilkoblet status til matlagingsmetoder som grilling og steking (i motsetning til kokk og koke). Begrense inntaket av sukker og mat rik på olje vil hjelpe ansiktet ditt for å opprettholde sin unge form.

3. Slutt å røyke

Røyking gjør vondt av helse av mange grunner, men mange vet ikke at det kan vokse ansiktet for tidlig. En Sjarmerende studie sammenlignet ansiktene på 79 par av identiske tvillinger der man hadde vane med å røyke og # 8217; andre nei. De betydelige aldersforskjellene har gjort det klart at røyking påvirker tilstanden i ansiktet av ansiktet. Også Å være rundt passiv røyking Det kan øke risikoen for mange svulster og andre sykdommer og kan også skade huden.

4. USA L’kokosnøttolje

L’kokosnøttolje er en naturlig mykgjørende. Dette betyr at når det gjelder det på huden, fyll de tomme mellomromene i # 8217; epidermis og gjør huden jevn. Vis huden din litt og kokosolje, gjør det ikke bare jevnere, men hjelper også huden til å holde fuktigheten, noe som gjør ansiktet ditt fyldigere. Som ekstra bonus, # 8217; kokosnøttolje Det har blitt studert Og funnet å være en effektiv behandling for tørr hud.

5. Forbedre din beta-karoten

C’er en medisinsk debatt om hvordan og hvorfor beta karotener hindrer ultrafiolett lys av solen å skade huden og øynene. Beta karoten og retinol (vitamin A) er ofte ingrediensene i rynke kosmetiske kremer tilgjengelig for markedet kjøp. Men det er ikke nødvendig å kjøpe et produkt for å få tilgang til beta-karoten; Du kan bare ta et beta-karoten supplement og se fordelene på huden din. Bare 30 milligram per dag med beta-karoten, ansatt av oral, kan hindre og reparere Foto aldring (ellers kjent som rynker).

6. Prøv Melissa forlater te

En av de siste holistiske strategiene for å bekjempe rynker er Melissa Leaf Tea. En studie som sammenlignet en liten prøve av folk som drikker te i sitronbalsam med en annen gruppe som drikker en placebo av te i blader D’Barley guidede forskere å konkludere At’Melissa forlater ekstrakt gjør huden mer elastisk og korrigerer vevskader.

7. Endre hvileplassen din

Noen rynker på ansiktet ditt kan faktisk bli forårsaket Fra stillingen du sover. Det kalles & # 8220; komprimering & # 8221;, og er forårsaket av ansiktet ditt presset mot puten på samme måte hver kveld. Over tid forlater denne kompresjonen huden svakere på enkelte steder i forhold til andre, og en rynke dannes. Du kan hindre eller senke kompresjonens rynker Sov på baksiden.

8. Vask ansiktet regelmessig

Dedikere de tre eller fem minutter for å vaske ansiktet ditt om natten, er aldri sløsing med tid. Når du forlater sminke på ansiktet om natten, absorberer huden mest. Fordi de fleste kosmetikk inneholder aggressive kjemikalier, bidrar dette til det oksidative stresset i huden. Det er derfor å ta fra tre til fem minutter for å vaske ansiktet ditt om natten, er aldri sløsing med tid. Unngå å gni ansiktet kraftig. Bruk en vannbasert tørk; vann for å rengjøre ansiktet ditt før du går i dvale og avsluttes med en PO & # 8216; av kaldt vann sprinklet på huden.

9. Unngå ultrafiolett lys

Ultrafiolett lys er Den siste årsaken Av de fleste rynker på ansikt, nakke, armer og hender. Og mens ultrafiolett lys ikke kan bli helt unngått, er det trinn du kan adoptere for å redusere graden av eksponering du mottar. Velge en solløs tanning lotion for lange tanning økter i sanden og bruk en lue som beskytter ansiktet mot solen i lange perioder alle «8217; åpne. Når det er mulig, bruk lengre bukser og langermet skjorter når du drar til alle & # 8217;. Du vil fortsatt absorbere litt og # 8216; av solskinn, men du vil ikke bidra til rynker på huden din.

10. Øke antioksidanter

Huden er utsatt for mer oksidativt stress enn noe annet organ. Dette betyr at huden din kun kan bli skadet i din daglige rutine. Antioksidanter slåss Skaden som oksidativt stress gjør med cellene dine. Selv om du kan kjøpe en solkrem eller rynk med anti-rynke. En diett rik på blåbær, bønner, druer, pinnsvinkål og spinat vil hjelpe deg med å få en sunn hud «Dall’interiør mot den eksterne» og kan redusere tegnene på’for tidlig aldring.

L & # 8217;

I seg selv er den fotografiske huden ikke et symptom å bekymre seg for. Men hvis du er spesielt bekymret for utseendet på huden din når den er gammel, kan du snakke med en hudlege. Hvis du er engasjert i livsvaner som røyking, overdreven drikking eller # 8217; bruk av tanning senger, bør du være særlig oppmerksom på # 8217; aspektet av huden din, siden du kan være i fare for hudkreft.