Hvordan bli kvitt razorirritasjon: 10 tips

L’Razor Burn er vanlig?

Barbering er en rask måte å fjerne overflødige hår. Det er også kjent å forlate røde flekker av betent hud og fremspring kjent som knivforbrenning. L’Razor Burn kan forekomme hvor som helst radioer, fra bena til armhulene.

L’Razor Burn er vanlig. De fleste som barberer har opplevd tilstanden minst en gang. Noen mennesker får det hver gang de barberer. Hvis du blir plaget av en Razor Brenn, er det trinn som du kan adoptere for å berolige huden og redusere risikoen for å få det igjen.

Mange rettsmidler mot barberindustrien er populære rettsmidler som støttes av anekdotiske tester. Det er ingen vitenskapelige studier på rettsmidler for knivbyster. Noen studier har imidlertid blitt gjennomført på urte rettsmidler for brannskader generelt. Her er noen forslag til å lindre barbermaskinen.

1. Aloe vera

L’Aloe Vera er kjent for å berolige og behandle brannsår. Ifølge en systematisk 2007 å gjennomgå, Testene støtter potensialet til # 8217; aloe vera for helbredelsen av første og andre klasse brenner. For å behandle barberhodet, gjelder det et tynt lag med ren aloe vera gel på det berørte området. Aloe Vera Gel er tilgjengelig i de fleste apotek. Du kan også samle den fra en aloe-anlegg.

2. Kokosolje

L’kokosnøttolje brukes på kjøkkenet, men det er også flott for huden din. Ifølge 2008 studere, L’kokosnøttolje kan være en sikker og effektiv terapi for å behandle brannsår. Forskere mener at 8217 kokosnøttolje har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaper. For å behandle barbermaskiner, gjelder det et tynt lag med presset organisk kokosnøttolje med panel på # 8217; betent område.

3. Søt mandelolje

L’Sweet Almond Oil er hentet fra tørket mandelfrø. Det er superemollient og en utmerket naturlig fuktighetskrem. Prøv å bruke L’søt mandelolje på huden etter barbering. Du kan også bruke den direkte på den betente huden, om nødvendig. Hvis du er allergisk mot mandler, ikke bruk den søte mandeloljen.

4. Olje Dell’Tea Tree

Ifølge en 2006 studere, L’# 8217 olje; te tre er anti-inflammatorisk og antimikrobiell. Den brukes som et naturlig middel for å behandle små sår og berolige brannene. L’# 8217 olje; te tre bør ikke brukes rent. Bland det med en vektorolje som søt mandelolje eller kokosnøttolje. Bruk fra 1 til 3 dråper melkbar olje for olje teskje. Vector.

Også l’olivenolje fortynnet te tre kan forårsake allergiske reaksjoner eller ytterligere hudirritasjon i noen mennesker. Det er en god ide å lage en oppdateringstest for å se hvordan huden din svarer.

5. Amamel

L’Amamelide er en astringent og naturlig antiinflammatorisk, også takket være innholdet i Tannins. Den brukes som et naturlig middel for å berolige brannsår, lindre smerte og behandle mindre hudirritasjoner. Påfør på brenningen av barbermaskinen med en bomullspute som nødvendig.

6. Natriumbikarbonatpasta

Natriumbikarbonat har en forfriskende effekt på huden. Det antas at det tiltrekker varme og smerte, selv om det ikke er vitenskapelig bevis for å støtte denne teorien. For å lage en natriumbikarbonatpasta, legg til natriumbikarbonat til det filtrerte vannet for å danne en tett pasta. Påfør pastaen på huden, gå videre til du tørker og skyll grundig.

7. Kald og varme pakker

En kald pakke kan bidra til å slappe av irritert hud. Hvis du er underlagt røde fremspring på grunn av inngrodd hår, kan en varm pakke påført huden før barbering bidra til å åpne porene og oppløs håret.

8. Flour Bathroom D’kolloidale havre

Flour D’kolloidale havre er produsert av sliping havre i et fint støv. Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis at havre inneholder fenoler som har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper. D & # 8217 mel; kolloidale havre bidrar til å berolige, rense og fukte huden. For å lindre barbermaskinen, dukkert i en D & # 8217 mel bad; kolloidal havre en gang daglig i 10-15 minutter.

9. Hydrokortison krem

Krem alle’hydrokortison er et aktuelt steroid som brukes til å redusere irritasjonen og betennelsen. De lave intensitetsformlene er tilgjengelige uten resept. Bruk hydrokortisonkremet som angitt av produsenten eller legen, vanligvis en eller to ganger om dagen. Hvis du opplever bivirkninger eller forverring av betennelsen, avbryter du bruken.

10. Calendula Cream

Calendula Cream er et urtebehandling basert på calendula blomster. Det brukes til å redusere betennelse, kurere hudutslett og fremme sårheling. For å lindre barbermaskinen brenner, bruk et tynt lag med calendula krem ​​på det berørte området en eller to ganger om dagen.

Hvordan hindre fremtidige knivforbrenninger

Hvis du ikke tar tiltak for å hindre at barbermaskinen irriterer deg, vil du finne deg blokkert i en ond sirkel. Når du fortsetter å revitalisere på huden som er brent av barberhøvelen, vil problemet få det til å bli verre. Noen mennesker er mer utsatt for barberhøvelen.

Likevel er det flere trinn du kan påta seg for å forhindre tilstanden. Dette inkluderer:

 • Forbered skummet før det følger med en barberingskrem.
 • Radioer med en varm dusj eller bad for å myke håret.
 • Exfolia før Raderti.
 • Radioer i samme retning der håret vokser.
 • Ikke leve hver dag.
 • Ikke bruk gamle razors.
 • Hold barbermaskinen ren.
 • Hold huden hydrert mellom en barbering og den andre.

Noen skjeggkrem og skjeggpleieprodukter inneholder kjemikalier som kan irritere sensitiv hud. Før du bruker et nytt produkt, kjør en testplaster for å kontrollere følsomheten.

Gi en’se: fordelene med amamelidet »

Bunnlinjen

Med forsiktighet løser de fleste tilfeller av barbermaskiner irritasjon vanligvis om noen dager. Hvis mulig, ta noen pauser fra barbering for å gi huden tiden til å helbrede.

Barbering er en vanlig årsak til follikulitt, A’infeksjon av hårsekk. Symptomene på follikulitt inkluderer:

 • Fulle blader av pus bryte og dannet skorpe
 • Rød og betent hud
 • Urough og brenning av huden
 • Bunter med små fremspring som danner rundt hårsekkene
 • Ømhet og hud smerte
 • en masse hovent

De små tilfellene av follikulitt kan løses av seg selv. Alvorlige tilfeller krever et besøk til legen. Noen behandlingsalternativer er aktuelle antibiotika, antifungale og orale kortikosteroider.

Hvis L’Razor Burn er et problem for deg, selv etter å ha vedtatt forebyggende tiltak og bevist Hjem Remedies, kontakt legen din.

Les videre: 7 Fantastiske bruksområder for L’Aloe Vera »